- 29 Mayıs 2018
- 194
- -53
- 88
- 26
- Konu Sahibi Busra54Nur
-
Elim ayağım titredi o gidince ne istiyor bu her gün dip köşe temizlik yapmamı mi?Siz tepkisiz bile kalmışsınız bence.İstedigini söyleyen istemediğini işitir diye boşuna dememişler; gerçi siz birşey söylememişsiniz ya neyse.Ben sizin yerinizde olsam sizin kadar sakin kalamazdim.
Maalesef evet hem de bir kat ustumuzdeAynı apartmanda mi yaşıyorsunuz
Arkadaşım ben sağlıkçı olarak diyorum. bir virüs var Corona diye ama söylendiği gibi adamlar pat pat yere düşüp ölmuyor 2. Si testler zaten güvenilir değil çoğu pozitif çıkıyor ki elmaya doktor covid testi yapmış + cikmis. Ve 3.su ölenler hastanede oluyor ilaçlar yüzünden ilaçlarda kortizon var o da bağışıklık sistemini çökertir yaşlılar hastalıklar bagisiklik sistemi çöktüğü için olur ve kalp krizinden ölene bile covid yazmışlar dünya medyalarinda bile olay oldu bu.Kureselcilerin sahte pandemisi Covid 19.Ben de korkmadigim için komşularım da evden çıkmadığı için misafir çağırdım.Umarim açıklayıcı olmusturOh oh afiyet bal şeker olsun. Bizim yerimize de yeseydiniz. Biz de ne yapalım 5 yaşında bir çocukla aylardır evde oturuyoruz. Çocuk sıkıntıdan patlıyor falan. Kaynanaya deyin virüsleri de ıslak mendille şöyle bir alıversin.
bende yöneten emir veren insanları hic sevmem benimkide oyle hakaret etmez ama emir verirMaalesef evet hem de bir kat ustumuzde
Arkadaşım ben sağlıkçı olarak diyorum. bir virüs var Corona diye ama söylendiği gibi adamlar pat pat yere düşüp ölmuyor 2. Si testler zaten güvenilir değil çoğu pozitif çıkıyor ki elmaya doktor covid testi yapmış + cikmis. Ve 3.su ölenler hastanede oluyor ilaçlar yüzünden ilaçlarda kortizon var o da bağışıklık sistemini çökertir yaşlılar hastalıklar bagisiklik sistemi çöktüğü için olur ve kalp krizinden ölene bile covid yazmışlar dünya medyalarinda bile olay oldu bu.Kureselcilerin sahte pandemisi Covid 19.Ben de korkmadigim için komşularım da evden çıkmadığı için misafir çağırdım.Umarim açıklayıcı olmusturO da siz de haddi aşmışsınız karşılıklı o yüzden sorun yok
Lakin pandemi var , avuç içi kadar evler içerisinde bu kadar insan doğru mu, etmeyin günahtır, bu kadar tedbirsizlik olur mu
Arkadaşım ben sağlıkçı olarak diyorum. bir virüs var Corona diye ama söylendiği gibi adamlar pat pat yere düşüp ölmuyor 2. Si testler zaten güvenilir değil çoğu pozitif çıkıyor ki elmaya doktor covid testi yapmış + cikmis. Ve 3.su ölenler hastanede oluyor ilaçlar yüzünden ilaçlarda kortizon var o da bağışıklık sistemini çökertir yaşlılar hastalıklar bagisiklik sistemi çöktüğü için olur ve kalp krizinden ölene bile covid yazmışlar dünya medyalarinda bile olay oldu bu.Kureselcilerin sahte pandemisi Covid 19.Ben de korkmadigim için komşularım da evden çıkmadığı için misafir çağırdım.Umarim açıklayıcı olmustur
Yani ortada bir senaryo var ve bi siz bunu cozdunuz. Tebrik ediyorum. Zaten bizler de yaslilar ve kronik rahatsızlığı olanlar ölmesin diye tedbir alin diyoruz. Nefes alabilse neden hastaneye yatsin o insanlar? Hafif atlatanlar zaten evlerinde degil mi?Arkadaşım ben sağlıkçı olarak diyorum. bir virüs var Corona diye ama söylendiği gibi adamlar pat pat yere düşüp ölmuyor 2. Si testler zaten güvenilir değil çoğu pozitif çıkıyor ki elmaya doktor covid testi yapmış + cikmis. Ve 3.su ölenler hastanede oluyor ilaçlar yüzünden ilaçlarda kortizon var o da bağışıklık sistemini çökertir yaşlılar hastalıklar bagisiklik sistemi çöktüğü için olur ve kalp krizinden ölene bile covid yazmışlar dünya medyalarinda bile olay oldu bu.Kureselcilerin sahte pandemisi Covid 19.Ben de korkmadigim için komşularım da evden çıkmadığı için misafir çağırdım.Umarim açıklayıcı olmustur
Arkadaşım ben sağlıkçı olarak diyorum. bir virüs var Corona diye ama söylendiği gibi adamlar pat pat yere düşüp ölmuyor 2. Si testler zaten güvenilir değil çoğu pozitif çıkıyor ki elmaya doktor covid testi yapmış + cikmis. Ve 3.su ölenler hastanede oluyor ilaçlar yüzünden ilaçlarda kortizon var o da bağışıklık sistemini çökertir yaşlılar hastalıklar bagisiklik sistemi çöktüğü için olur ve kalp krizinden ölene bile covid yazmışlar dünya medyalarinda bile olay oldu bu.Kureselcilerin sahte pandemisi Covid 19.Ben de korkmadigim için komşularım da evden çıkmadığı için misafir çağırdım.Umarim açıklayıcı olmustur
Çalıştığım okula her gun onlarca veli gelip okul ne zaman acilacak diye soruyor. Acilsin da bir an once cocuklari gonderelim derdindeler ama hicbirinde maske yok!sonra da okullar açılmıyor diye şikayetlensinler 9 kişiyi misafirliğe almış. valla kimseye bulaşmasın bu hastalık ama eğer illa ki bulaşacaksa inşallah benim gibi tedbirlilere bulaşmasın.
Siz sağlıkçı olduğunuza emin misiniz?
Şoktayım şu an çünkü
Ölenler sadece hastanede ölmüyor, evde de ölüyor. İlaçlarda da kortizon yok.
Sağlıkçı derken? Nesiniz?
Bence işe giderken bir hastanenin önünden geçerek gidiyor! Dolmuşta!Hastane yemeklerini hazırlıyor olabilir. O da sağlığa hizmet sonuçta.
Sağlık sektöründen haber getirdim: entübe hastaların halini bir kere naklen yayın tüm TV'lerde gösterseler, şu yazdıklarınıza pişman olur, üstüne burnunuzu çıkarmazdınız kapıdan.Arkadaşım ben sağlıkçı olarak diyorum. bir virüs var Corona diye ama söylendiği gibi adamlar pat pat yere düşüp ölmuyor 2. Si testler zaten güvenilir değil çoğu pozitif çıkıyor ki elmaya doktor covid testi yapmış + cikmis. Ve 3.su ölenler hastanede oluyor ilaçlar yüzünden ilaçlarda kortizon var o da bağışıklık sistemini çökertir yaşlılar hastalıklar bagisiklik sistemi çöktüğü için olur ve kalp krizinden ölene bile covid yazmışlar dünya medyalarinda bile olay oldu bu.Kureselcilerin sahte pandemisi Covid 19.Ben de korkmadigim için komşularım da evden çıkmadığı için misafir çağırdım.Umarim açıklayıcı olmustur
Pardon??? Sağlıkçı derkenArkadaşım ben sağlıkçı olarak diyorum. bir virüs var Corona diye ama söylendiği gibi adamlar pat pat yere düşüp ölmuyor 2. Si testler zaten güvenilir değil çoğu pozitif çıkıyor ki elmaya doktor covid testi yapmış + cikmis. Ve 3.su ölenler hastanede oluyor ilaçlar yüzünden ilaçlarda kortizon var o da bağışıklık sistemini çökertir yaşlılar hastalıklar bagisiklik sistemi çöktüğü için olur ve kalp krizinden ölene bile covid yazmışlar dünya medyalarinda bile olay oldu bu.Kureselcilerin sahte pandemisi Covid 19.Ben de korkmadigim için komşularım da evden çıkmadığı için misafir çağırdım.Umarim açıklayıcı olmustur
Ohooo bu şimdi mi söylenir ya?Bu arada ben de sağlıkçıyım yanlış anlamayın. Babam sağlıkçı olduğu için genetik olarak ben de sağlıkçı oluyorum. Genetik aktarım diye bir şey var sonuçta.
Ohooo bu şimdi mi söylenir ya?
Boşuna okudum o kadar püh.
Beşik ulemalığı gibi, beşik sağlıkçılığı varmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?