• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayinvalideme dayanamıyorum.Biraz ileri mi gittim?

Iki senelik ilk yardım bölümünde virüs konusu da işleniyor belki ne biliyorsunuz alla alla. Adamlar senelerce dirsek falan çürütüp ameriga ajanı olmuş. Hanım hanım okumakla sağlıkçı olunsaydı bilim kurulu üyeleri büyük resmi görürdü.

Açılın ben geldim. İlk acil yardım da hoca olan sürüyle arkadaşım var. Bunlar cpr, kalp masajı, damar yolu açma vs görüyor en fazla. E o da 3 yıldır evde oturarak unutmuştur.

Ama sağlıkçı ya biz bilmiyoruz sanki. Zannedersin aşı üretiyor.

Yine birileri büyük resmi görmüş

düşünseme covid oluyosun ambulans geliyo
İçinden büşra iniyor
Cümleleriyle virüsü ikna etmeye çalışıyo olmadığına dair
Küreselciler diyo, kortizon diyo
Sen diyosun bacım oksijen ver
Büşra diyo olmaz kortizon var

Allah iyilerle karşılaştırsın

kocası çalışmasına izin vermiyormuş yırttık..

Şimdi allah korusun hasta olsa ağırlaşsa asla demez bana ilaç vermeyin kortizon var diye

En çok bana verin diye ortalığa atar kendini
Bunu doktorlara söylese doktorlar covid beyne zarar vermiş diye düşünebilir. Nöroloji de konsültasyona katılır.

Benim eşim doktor ve corona olan hastalarla temas halinde. 24 saat eve gelmediği oluyor ve geldiğinde kan ter içinde ayakta duramiyor. Allahınız varsa tehlike içindeyiz anlayın be! Komşu daveti vs3ne saçma ne boş işler!! Yazık be doktorlara hastane calisanlarina yazık. Içim açıyor ya keşke bireysel görsel yaptiklarimizin belasını!!!!

Arkadaşım ben sağlıkçı olarak diyorum. bir virüs var Corona diye ama söylendiği gibi adamlar pat pat yere düşüp ölmuyor 2. Si testler zaten güvenilir değil çoğu pozitif çıkıyor ki elmaya doktor covid testi yapmış + cikmis. Ve 3.su ölenler hastanede oluyor ilaçlar yüzünden ilaçlarda kortizon var o da bağışıklık sistemini çökertir yaşlılar hastalıklar bagisiklik sistemi çöktüğü için olur ve kalp krizinden ölene bile covid yazmışlar dünya medyalarinda bile olay oldu bu.Kureselcilerin sahte pandemisi Covid 19.Ben de korkmadigim için komşularım da evden çıkmadığı için misafir çağırdım.Umarim açıklayıcı olmustur
konu sahibi doğru söylüyor 'ben sağlıkçıyım'daki iyelik ekiyim ben yakinen şahidim :KK53:

Neyse korona filan diyip nefesimi tüketmicem, utanmadan sağlıklıyım demişsin. Beter ol, kaynanan her gün elinde ıslak mendille dip köşeni kontrol etsin kocan da ondan yana olsun. Komşuları çağırıp büyük resmî ve küreselcileri anlatacak fırsatı bulama hiç inşallah
Yeni dönem beddua sekli , ay guzel guldum Allah da sizi güldürsün

Arkadaşlar bugün moralim biraz bozuk
Kafama takmadan yapamadım.Bugun komşuları(5 kadın 4 çocuk) kahvaltiya alayım dedim kayınvalidem fındığa gidecek sandım.Dun akşamdan evi süpürdum toz aldim.Esim 8.30 da geldi kızıma bakti.Bugun de 1.5 saat onceden kahvaltıyı hazırlarım dedim.Mutfakta patatesi kizarttim.Domates salata vs.Masaya koydum.Kaynanam geldi.Kadin hep dipkoselere ıslak mendille bakmış.Halim da yikamaya
vermeme rağmen tüy cikarmaya devam ediyor
o da salona dağılmış(onun çaresini bulamadım) .Bana diyor senin evin kirli hiç supurmemissin diyor.Ben de duymamazlıktan geliyorum.Kisik sesle size bir şey ispatlamak zorunda degilim.Bana diyor sen masayı açıp tabakları koyup yatsaydin yetisirdi.Ben de dedim sabaha kadar tozlanirlar diye açmadım gece.Basimda söyleniyor yetistiremezsin telefonla oynamaktan bir halt yapmıyorsun.Ben de biraz sesli La Havale vela kuvvete dedim.Duydu ses etmedi.Kapi çaldı ben yanından geçerken Şükürler olsun dedim.Yaninda da laf soktum.Misafirler gidince hıncını alamadı onu yap şunu yap dedi.Ben de kızı aldım uyutmaya diye kapımı kapattım salladım.Kiz uyuyunca çıktım kaynanam haber etmeden gitmiş.Dedim ileri mi gittim?
Yooo tam yerınde yapmışsın.Pandemı de ne kahvaltısı kız?Herkes evınde yesin.

Back