• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalideme 5 bin liralık klima alacakmış

zynbm975

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2017
702
1.100
63
28
Merhaba arkadaşlar. Ben daha yeni bir aylık evliyim. Öncelikle eşimle ve kv ile hiçbir sorunum yok. İyi anlaşıyoruz. Ama bu mesele canımı sıktı. Yeni düğün yaptık. 50 bin lira kadar borcumuz var. Kartları zor ödüyoruz. Eşimin maaşı beş bin falan. Ya yaz geldi ayakkabılarım çok sıcak 70 liraya bi sandalet gördüm sevdim ama onu bile almadım eşimin borcu var diye. O kalkmış anneme klima alacam diyor. Kayseri'de yaşıyorlar adana değil ki klima şart olsun. Çok lüks değil mi ya bu borcun içinde? Alıyorsan bari makul bir şey al diyorum anneme feda olsun diyor. Yarın bir gün annesi ölürse onu rahat ettiremedim diye üzülür diye çok üzerine de gidemiyorum. Ne yapmalıyım?

Begendiginiz ayakkabiyi alin. Onu almiyim kiyamam masraf yapmiyim diye alistirmayin oyle devam eder yoksa.
Klimayi da bilemedim kendi aileniz istese 5 bin borc verir mi mesela ona gore karar verirdim.
Yada benden kisip ailesine mi verir paralari ona gore tavir yapardım. Benim isteklerimi yapıyorsa versin ailesine de

Merhaba arkadaşlar. Ben daha yeni bir aylık evliyim. Öncelikle eşimle ve kv ile hiçbir sorunum yok. İyi anlaşıyoruz. Ama bu mesele canımı sıktı. Yeni düğün yaptık. 50 bin lira kadar borcumuz var. Kartları zor ödüyoruz. Eşimin maaşı beş bin falan. Ya yaz geldi ayakkabılarım çok sıcak 70 liraya bi sandalet gördüm sevdim ama onu bile almadım eşimin borcu var diye. O kalkmış anneme klima alacam diyor. Kayseri'de yaşıyorlar adana değil ki klima şart olsun. Çok lüks değil mi ya bu borcun içinde? Alıyorsan bari makul bir şey al diyorum anneme feda olsun diyor. Yarın bir gün annesi ölürse onu rahat ettiremedim diye üzülür diye çok üzerine de gidemiyorum. Ne yapmalıyım?
Bu erkekler hep aynı galiba benim eşimde tv aldı ben de senin gibi aman borcumuz var aman şuna gidiyor buna gidiyor zorlanıyor diye üzülüyor dum baktım o hiç umursamıyor bende sürekli masraf çıkarıyorum şuan istediğimi alıyorum istiyorum alınacak diyorum ben çözümü öyle buldum

Bu erkekler hep aynı galiba benim eşimde tv aldı ben de senin gibi aman borcumuz var aman şuna gidiyor buna gidiyor zorlanıyor diye üzülüyor dum baktım o hiç umursamıyor bende sürekli masraf çıkarıyorum şuan istediğimi alıyorum istiyorum alınacak diyorum ben çözümü öyle buldum
Sanırım bende öyle yapacam. Kısmayacam hiç kendimden

Begendiginiz ayakkabiyi alin. Onu almiyim kiyamam masraf yapmiyim diye alistirmayin oyle devam eder yoksa.
Klimayi da bilemedim kendi aileniz istese 5 bin borc verir mi mesela ona gore karar verirdim.
Yada benden kisip ailesine mi verir paralari ona gore tavir yapardım. Benim isteklerimi yapıyorsa versin ailesine de
Hakkına girmeyim kendisi benden hiç kismiyor. İstediğim hatta istemediğim her şeyi seve seve alıyor. Ben kıyamıyorum da harcamıyorum

Klimayı alsın ama siz de sandaleti alın.ihtiyaçlarınızı bastırmayın.borç harç sadece sizin değil eşinizin de demekki hesabını kitabını yapmış.kimsenin yerine düşünmemeliyiz

Kendinden ne kadar taviz verirsen o kadar tepene binerler arkadaşım. İstediğin ayakkabıyı al yapmak istediğin şeyleri yap. Anneler ayrı kıymetli oluyor o yüzden çok karışma derim. Zaten emin ol bir yerden sonra kendileri de görüyorlar neyin ne olduğunu. Ben kendi eşimden asla ummazdim ama düşünce olarak o bile o kadar değiştiyse herkes değişir diye düşünüyorum. Sen kendinden taviz vermemeye bak

Oncelikle 5 bin lira bir klima için gayet uygun onu belirteyim :)
Sorun esinizin evlendiğini farketmeden anneme alacağım feda olsun düşüncesi
Yani artik " ben evliyim kendi evimin bütçesi var" diyemiyor sorun bu sınırı cizememesi
O konuda haklısınız ama kendinizden de kismayin

Back