- 29 Nisan 2011
- 2.062
- 15
- 36
aynen öyle canım farkında aslında çok kavga ettik bu yüzden ama ben artık bişi demiyorum dediğin gibi ailesi sonuçta... sen korkma herkes aynı değil önemli olanda eşin olacak insan zaten o sana destek olduğunda bunlar çabuk geçer sen üzülme ... başınız sağolsun ayrıca
sakın bırakma canım çocuğunu felan sonra ölene kadar ben baktım diyo. bi gün ne oldu biliyomusun karşı komşum deidki çocuğa bakılıyo yemek yapılıyo böyle çalışmaya ne var dedi ya inanamıyorum. çocuğa bakıyorum die ne ev işi yapardı ne yemek ne ütü. artık millete ne anlatıyorsa. hepsini ben yapardım hemde eşimin zoruyla ve kendi evimi bile yapamıyordum düşün yani. sonra geçen sene çok büyük kavga ettim eşimle annemlere dedim gelin beni götürün ben dayanamıyorum.sonra bi şekilde barışıldı. o günden sonra annem baktı çocuğa o bile sayılmıyo görülmüyo benim annemin yaptıkları. yemeğide evde yapıyorum çocuğa bakmıyo diyede hiç bi işinide yapmıyorum ne yaparsa yapsın artık hiç acımıyorum biliyormusun hiç bi sözüne hastalığına inanmıyorum. çocuğumuda kreşe yazdırdım ohh kafam rahat kafa nereye biz oraya :))))
sagol canim benim.....
buarda seni tebrik ediyorum herseye ragmen esinle mutlu huzurlu olursun insallah ömür boyu...kaynanada artik catlarmii pes mi eder hayret mi eder bukadar iskenceye ragmen mutlu gelin
bence komedi izliyormussun gibi ol hic üzmesin seni bunlar yoksa maksatlarina ulasmis olurlar
sagol canim benim.....
buarda seni tebrik ediyorum herseye ragmen esinle mutlu huzurlu olursun insallah ömür boyu...kaynanada artik catlarmii pes mi eder hayret mi eder bukadar iskenceye ragmen mutlu gelin
bence komedi izliyormussun gibi ol hic üzmesin seni bunlar yoksa maksatlarina ulasmis olurlar
öyle olmuyo canım malesef biliyormusun çünkü sen takmasanda oğlu takıyo doğal olarak sanada yansıtılıyo. beni günde 1 kere bile arayıp sormayan bi adam en az 3 defa arar hatta akşam yanından çıkıp gelir yine arar. bıktım öyle bıktımki anlatamam şeytan diyor çık git koynuna alıp yatsın oğlunu ama kızımı düşünüyorum yada kendimi kandırıyorum bilmiyorum. tek bildiğim şey çok mutsuzum çoookkk( 14:
oh ne güzel canım maşallah... allah huzurunu daim etsin... öyle büyütürle işte herşeyi Allah biliyo ya ne diyelim... sabır zaman geçicek hepsi kocalarımızla iyi olalım da gerisi fısss
malesef canım huzur yok bize sadece o şekilde biraz rahatladım. misafiri gelir çağırır hemde oğlunun yanında bana misafir getirir ya ben çalışıyorum bi görün ya bi görün. eşimden bile soğudum artık hep onların tarafında hiç bizi savunmuyo. her haftasonu pikniğe gidermi hasta bi insan ya dayanamıyorum walla nefret ettim piknikten falan ya. bize gleince para yok ama gezmeye yemeye gelince trink yani kolaymı canım kaç kilo et tavuk alıp pikniğe gitmek şu zamanda Allahım yardımcımız olsun sabır sabır bakalım nereye kadar bende amma dolmuşum ya
malesef canım huzur yok bize sadece o şekilde biraz rahatladım. misafiri gelir çağırır hemde oğlunun yanında bana misafir getirir ya ben çalışıyorum bi görün ya bi görün. eşimden bile soğudum artık hep onların tarafında hiç bizi savunmuyo. her haftasonu pikniğe gidermi hasta bi insan ya dayanamıyorum walla nefret ettim piknikten falan ya. bize gleince para yok ama gezmeye yemeye gelince trink yani kolaymı canım kaç kilo et tavuk alıp pikniğe gitmek şu zamanda Allahım yardımcımız olsun sabır sabır bakalım nereye kadar bende amma dolmuşum ya
okudum konunu canım benim el üstünde tutmaları lazım seni nasıl görmez eşin bunları ya?!!
içim okadar dolu ki anlatamam görmüyo kimse görmüyo bi anacım görüyo başkada kimse görmüyo. kızının biri çalışıyo gelir mesela bi haftasonu aman sen otur sen zaten çalışıyon bilmem ne herşeyi ben yaparım biz gideriz yine ben yaparım bana gelirler yine ben yaparım ben ne yim patlıcanmıyım ya eşimden de ailesindende bıktım artık
peki söylemiyo musun konuşmuyo musunuz bunları konuşulanları ? offf çok zor altlı üstlü düşünemiyorum Allah yardımcın olsun canım dua et ya sinir olmamk elde değil
tama diyo ne desin... eşim babsına çok düşkün çünkü çok küçük yaşlardan beri çalışmış çokta sakin bi tip çocukkende hep ezilmiş ama şu anda durumları çok iyi ama keyfi çalışıyodu son bir aya kadar alışmış duramıyorum diyodu şimdi hastalık çıkınca bitti... eşim de ben onu rahat ettiremeden babma bişi olursa kendimi asla affetmem diyo ne bilimgörmüyo anlamıyo bi çok şeyi hele o kayınvalidemin numaralını yiyo y açıldırıyorum
yeri gelmişken anlatayım biz bi akşam bunlara gidip kalan eşyalarımızı alıcaz haber verdik ama işimiz uzadı ancak gece 12:30 gibi gidebildik bu arada kayınvaldemde eşimi arayıp hastayım çok fenayım falan diye bunalttı yine çocuğu neyse gecenin saat 12 buçuğu tam eve varmak üzereyi bi an bisikletli bi kaç kadın gördüm yolun kenarında bi tanesi kahkaha atarak arkasına döndü o an anlık tabi bunlar aaa kocacım bak annen dedim güldüm oda dediki yok ya annem hastaydı bugün ne işi var bu saatte hemen solda zaten evleri durduk ne se bi baktık o tin tin geliyoçıktık yukarı bu yine numaralara başladı aman açılırsın dediler zorla indirdiler çok fenayım diye ilaçları da dizmiş masaya biz gelicez ya .... ya sabır dedim o kadar.
ya erkek ailesi ne düşünüyor anlamıyorum aklım ermiyor evlendik ettik burasıda bizim ev diyemi düşünüyorlar ama değil bayanalr orası biz ve eşleirmizin evi tbaikide gelip gidecekler oğulların evi ama biraz kendilerini aşmaları gerekir bu ne ya çalışan bayanlarız akşam 7den sonra işten çıkıyoruz birde eve yemeğe geliyorlar hafta içi ,madem geliceksin ozaman yap gel getir sen bütüngün çalışmışmısın ,okadar insanın kahrınımı çekiyorsun hiç umurlarında değiller allahtan bizimkiler daha 2aylık evliyiz bir hafta sonu geldiler hafta içi kayınvalidem çağırır yemeğe onalr gelmez çalışıyorum sonuçta düşünür onu,ve artık sizde kendi yuvanızı kurdunuz yeni düzen nasıl geçinebiliyormusunuz borcunuz varmı yokmu onalrın destek olması gerekirken sizden istiyorlar durumları olduğu halde pess diyorum ama herkez bir kopyamı olur ya benim kayınvalideminde bizim evde hiçbir emeği yok evlendik krş yarıdmı olmadı düğünde bir çeyrek dahi takmadı,neymiş eve doğalgaz geliyormuş parası yokmuş yardımcı olalımmış eşim olcaksa olsun annesidir karışmam ama nasıl o bişeyelrden kısıp evlenirken yardımcı olammışsa kusura bakmasın bende birşeylerden kısıp ona yardımcı olamam anca eşim durumumuza dokunmadan kısmadna yardım ederse kabul ederim.