cnm Allah sabır versin. hepsi aynı bunların fotokopiyle çoğaltılmış gibi. elini versen kolunu kaptırıyosun. sağol da demezler. mecburuz ya onların her türlü ihtiyacını karşılamaya , nazını çekmeye. eşinin tavrı nasıl onu merak ettim?
tama diyo ne desin... eşim babsına çok düşkün çünkü çok küçük yaşlardan beri çalışmış çokta sakin bi tip çocukkende hep ezilmiş ama şu anda durumları çok iyi ama keyfi çalışıyodu son bir aya kadar alışmış duramıyorum diyodu şimdi hastalık çıkınca bitti... eşim de ben onu rahat ettiremeden babma bişi olursa kendimi asla affetmem diyo ne bilimgörmüyo anlamıyo bi çok şeyi hele o kayınvalidemin numaralını yiyo y açıldırıyorum
yeri gelmişken anlatayım biz bi akşam bunlara gidip kalan eşyalarımızı alıcaz haber verdik ama işimiz uzadı ancak gece 12:30 gibi gidebildik bu arada kayınvaldemde eşimi arayıp hastayım çok fenayım falan diye bunalttı yine çocuğu neyse gecenin saat 12 buçuğu tam eve varmak üzereyi bi an bisikletli bi kaç kadın gördüm yolun kenarında bi tanesi kahkaha atarak arkasına döndü o an anlık tabi bunlar aaa kocacım bak annen dedim güldüm oda dediki yok ya annem hastaydı bugün ne işi var bu saatte hemen solda zaten evleri durduk ne se bi baktık o tin tin geliyoçıktık yukarı bu yine numaralara başladı aman açılırsın dediler zorla indirdiler çok fenayım diye ilaçları da dizmiş masaya biz gelicez ya .... ya sabır dedim o kadar.
tama diyo ne desin... Eşim babsına çok düşkün çünkü çok küçük yaşlardan beri çalışmış çokta sakin bi tip çocukkende hep ezilmiş ama şu anda durumları çok iyi ama keyfi çalışıyodu son bir aya kadar alışmış duramıyorum diyodu şimdi hastalık çıkınca bitti... Eşim de ben onu rahat ettiremeden babma bişi olursa kendimi asla affetmem diyo ne bilimGörmüyo anlamıyo bi çok şeyi hele o kayınvalidemin numaralını yiyo y açıldırıyorum
Yeri gelmişken anlatayım biz bi akşam bunlara gidip kalan eşyalarımızı alıcaz haber verdik ama işimiz uzadı ancak gece 12:30 gibi gidebildik bu arada kayınvaldemde eşimi arayıp hastayım çok fenayım falan diye bunalttı yine çocuğu neyse gecenin saat 12 buçuğu tam eve varmak üzereyi bi an bisikletli bi kaç kadın gördüm yolun kenarında bi tanesi kahkaha atarak arkasına döndü o an anlık tabi bunlar aaa kocacım bak annen dedim güldüm oda dediki yok ya annem hastaydı bugün ne işi var bu saatte hemen solda zaten evleri durduk ne se bi baktık o tin tin geliyoçıktık yukarı bu yine numaralara başladı aman açılırsın dediler zorla indirdiler çok fenayım diye ilaçları da dizmiş masaya biz gelicez ya .... Ya sabır dedim o kadar.
allah yardımcın olsun arkadaşım bunların hepsi mi böyle ya çıldıracam. gezerken tozarken yerken içerken o kadar iyiler eve geldimi hasta kesilirler ama bunlarda çalışıyomu demezler. Bende aynı durumdayım malesef. 1 gün gezmek için 8 saatlik yola gider sonra eve gleir oğluna bana hastayım çeker tabi benimde sinirlerim yıpranmış durumda artık hasta bile olsa inanmıyorum hiç te bişey demiyorum napıyım yoksa başedilmiyo.
ya erkek ailesi ne düşünüyor anlamıyorum aklım ermiyor evlendik ettik burasıda bizim ev diyemi düşünüyorlar ama değil bayanalr orası biz ve eşleirmizin evi tbaikide gelip gidecekler oğulların evi ama biraz kendilerini aşmaları gerekir bu ne ya çalışan bayanlarız akşam 7den sonra işten çıkıyoruz birde eve yemeğe geliyorlar hafta içi ,madem geliceksin ozaman yap gel getir sen bütüngün çalışmışmısın ,okadar insanın kahrınımı çekiyorsun hiç umurlarında değiller allahtan bizimkiler daha 2aylık evliyiz bir hafta sonu geldiler hafta içi kayınvalidem çağırır yemeğe onalr gelmez çalışıyorum sonuçta düşünür onu,ve artık sizde kendi yuvanızı kurdunuz yeni düzen nasıl geçinebiliyormusunuz borcunuz varmı yokmu onalrın destek olması gerekirken sizden istiyorlar durumları olduğu halde pess diyorum ama herkez bir kopyamı olur ya benim kayınvalideminde bizim evde hiçbir emeği yok evlendik krş yarıdmı olmadı düğünde bir çeyrek dahi takmadı,neymiş eve doğalgaz geliyormuş parası yokmuş yardımcı olalımmış eşim olcaksa olsun annesidir karışmam ama nasıl o bişeyelrden kısıp evlenirken yardımcı olammışsa kusura bakmasın bende birşeylerden kısıp ona yardımcı olamam anca eşim durumumuza dokunmadan kısmadna yardım ederse kabul ederim.
Hahahahahahha koptum, bisikletli hasta kadınNiye hastalıkla dikkat çekmeye çalısıyo ki. Allah hastanelerde derman aratmasın.
bir gün evde oturmaz biliyo musun? her gün bi yerlerde ya gezsin tozsun beni ilgilendirmiyo ama gelipte sonra ben hastayım kötüyüm diye bunaltmasın bende aynen artık gerçekten hasta mı değil mi bilmediğimden inanmıyorum çoğu zaman amanbana dokunmasında gezsinnnn
bizimkiler herşeyi yaptılar evimizide aldılar sağolsunlar haklarını yiyemem ama benimki çok bencilaman millet o yaptı aman ne güzel yaptı desin onun için o önemli oksa bizi düşündüğünden değil çoğu...
ay koptum ya aynı bunlar aynı bilmesem ben yazdım derim. Hastayım diye çocuğa bakmadı. meğer gezemediği için bakmıyormuş. Her gün bi yerde bide benim altımda oturuyor sen düşün başıma gelenleri(((
gösteriş budalısı yani.. Yanlış anlama canım biz herşeyi kendimiz yaptık iyikide öyle yapmışız diyorum,çünkü ne eşim ne ben karışmasına izin vermiyrouz mesala eve şunu yap dediğinde yok teşekkür ederim ben evimde ne kullancağımı bilirim diyorum kadında tabi diyor geçiyor kenara oda farkında çünkü,ama küçük eltime herşey yapmışlar ve kadının hayatına karışma hakkı doğuyyor mesala ,küçük eltimi kendi kapalı diye kapattırmış ama bana lafını bile edemz vb.. Gibi
ha bide ne var biliyomusun günde 30 öğün yemek yer en az 100 kilo var sonra zayıflamak için aletler alır.aklınıza gelen tüm zayıflama aletleri kremleri jelleri :))) midem ağrıyo karnım ağrıyo der 5 dk sonra bi bakarım mutfakta tıkınır :))))
ayyy canım kıyamam ya Allah sabır versin sana... ya benim evim bitmedi düğünden sonra 2 ay kaldım yanında gidelim diye gün saydı gezemiyo yemek falan yapıyo mecbur tabi zoruna gitti... şimdiden söylüyo daha 3 ay oldu ben evleneli torun falan bakamazmış ben çocuğumu sana emanet edeyim de sen bakmahayatta bırakam zaten eline
bizimki bana bir sürü oyuncak almış yok kolbastı oynayan bebek yok helikopter bisiklet süren adam falanBide istemediğim halde bana çeyiz serdirdi bende onları çıkarmayı unutmuşum gerçekten o telaşta neymiş efendim ben onları dolaba tıkmışım kıymet vermemişim ne olur muş konslola koysaymışım Cinnetin eşiğindeyim
canim ebnim Allah sabir versin bu ne ya kabus gibi....esinede birsey denilmezki simdi hani farkinda degil farkinda olsada sana caktiramaz ailesi soncuta kötü bir durum
insan okudukca evlenmekten soguyor..
ben hep üzülyordum evlenince askimin annesi yok yeni kaybettik...tanisamicam basimda bir büüygüm olmayacak diye bunlari okudugmda kendimi sansli mi sanssizmi ilan edeyim anlamadim gitti
ha bide ne var biliyomusun günde 30 öğün yemek yer en az 100 kilo var sonra zayıflamak için aletler alır.aklınıza gelen tüm zayıflama aletleri kremleri jelleri :))) midem ağrıyo karnım ağrıyo der 5 dk sonra bi bakarım mutfakta tıkınır :))))