• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalidem yatak odamızı dinlemiş..

Eşini tek yollama bence doldurur gönderir sizin araniz bozulur . Baska bi plan yap sende başka bi yere gitme gibi daha az kal anasinda mesela.

senin oglun olmaktan once benim EŞİM o, istedigimizi istedigimiz yerde paylasiriz deseydin ya! sen cok pasif ve sessiz kalmissin, ondan buluyolar bu yuzu, kustahlik cesaretini.. o kadin cok da iyi biliyodur yatak odasinin dinlenmeyecegini, ama seni sindirecegini, senin sessiz kalacagini biliyo ki, bu rezilligini saklama geregi bile duymamis, acikca soylemis bi de utanmadan duydum diye, suc bastirmis..
acilen tavrini koymalisin, cingenelik yap demiyorum ama bu gibi yerlerde de cevabini ver.. kim ya onlar?! esin ne diyo hem?

Eşini tek yollama bence doldurur gönderir sizin araniz bozulur . Baska bi plan yap sende başka bi yere gitme gibi daha az kal anasinda mesela.
tek zaten eşim de gitmez 2 haftada bir giderdik mutlaka ama artık gitmem o kadar

tek zaten eşim de gitmez 2 haftada bir giderdik mutlaka ama artık gitmem o kadar
Gitme tabi. Artık biri bu kötü kaynanalara dur desin vallahi melek gibi kayınvalide adayım var bunları duymaktan ön yargılı olucam artık. Bi onlarin evladimi ana kuzusu yazıktır ya

senin oglun olmaktan once benim EŞİM o, istedigimizi istedigimiz yerde paylasiriz deseydin ya! sen cok pasif ve sessiz kalmissin, ondan buluyolar bu yuzu, kustahlik cesaretini.. o kadin cok da iyi biliyodur yatak odasinin dinlenmeyecegini, ama seni sindirecegini, senim sessiz kalacagini biliyo ki, bu rezilligini saklama geregi bile duymamis, acikca soylemis bi de utanmadan duydum diye, suc bastirmis..
acilen tavrini koymalisin, cingenelik yap demiyorum ama bu gibo yerlerde de cevabini ver.. kim ya onlar?! esin ne diyo hem?
eşim annsiyle tartıştı ama büyük bir tartışma değildi sen evliliği bizden iyi biliyorsun ayıbın ne olduğunu ben öğretecek değilim sana dedi eşim haklı olduğu halde size saygısızlık yapmadı siz de yapmayın hoş değil dedi ona da bir şey diyemiyorum sonuçta annesi ama ben artık eskisi gibi olup kendimi üzmeyeceğim asla böyle çözülür herhalde

Gitme tabi. Artık biri bu kötü kaynanalara dur desin vallahi melek gibi kayınvalide adayım var bunları duymaktan ön yargılı olucam artık. Bi onlarin evladimi ana kuzusu yazıktır ya
önyargı oluşturmak istemem bacım ama evlendikten sonra genelde bir değişme oluyo beni evlenmeden hep aradı çok iyiydik evlendik noldu kadına anlamadım

eşim annsiyle tartıştı ama büyük bir tartışma değildi sen evliliği bizden iyi biliyorsun ayıbın ne olduğunu ben öğretecek değilim sana dedi eşim haklı olduğu halde size saygısızlık yapmadı siz de yapmayın hoş değil dedi ona da bir şey diyemiyorum sonuçta annesi ama ben artık eskisi gibi olup kendimi üzmeyeceğim asla böyle çözülür herhalde
ohh cok sevindim inan, esin arkanda durmayip onlari savunsa kotuydu, Allah korusun.. sukret.. Allah rizasi icin iyi davran once.. onlar anlamasa da olur.. ama yeri gelince saygisizlik etmeden duvari koy haddini bildir..

ohh cok sevindim inan, esin arkanda durmayip onlari savunsa kotuydu, Allah korusun.. sukret.. Allah rizasi icin iyi davran once.. onlar anlamasa da olur.. ama yeri gelince saygisizlik etmeden duvari koy haddini bildir..
tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim insan napcağını bilemiyor bazen bunları dikkate alacağım mutlaka o an aklıma gelecek söyledikleriniz:)

tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim insan napcağını bilemiyor bazen bunları dikkate alacağım mutlaka o an aklıma gelecek söyledikleriniz:)
bu tip kusur arayan insanlar, sindirdikce tepene cikarlar.. sen edebini bozmadan bi iki yapistir, yerlerini bilsinler, cesaret edemesinler.. esini, evini sahiplen.. boyleleri mazlum durmaktan anlamazlar, iyice cullanirlar.. emin ol..

o zaten diyor bana kötü hissedeceksen gitmeyelim diye ama vicdanım da el vermiyor ben gitmesem o da hiç gitmez
Ne güzel eşiniz de arkanızda imiş, deli misiniz, size bu saygısızlığı, kabalığı ve haksızlığı yapana, üzene hala vicdan yapıyorsunuz? Hem o, bu çirkin davranışlarıyla kendi bindiği dalı kesmiş, yerini sağlamlaştırmak yerine bozmuş,tarumar etmiş. Şu an elinize çok büyük bir koz vermiş aslında, bunu avantaja dönüştürün ve onunla mesafenizi uzunnnnnnn bir süre derinleştirin bu sebeple zira başka bir hayatınız olmadığı gibi saçma sapan şeyler yüzünden hayatı burnunuzdan getirmeye kimsenin hakkı yok! Her şeyi içinize atmayın, belli bir seviye dahilinde, gereken cvp.ları gerektiği yerde verin ki birtakım şeyleri kendilerine hak görüp ilerletemesinler. Siz değerlisiniz bunu unutmayın ...
(Not: Bu arada kaynananızın tel.de yaptığı şey,yavuz hırsızın ev sahibini bastırması olayı gibi olmuş. Kendi ayıplarını örtmek ve üste çıkmak için telde bir basamak daha yukarı çıkıp sizi suçlayarak, sindirip kendi yaptıklarını örtbas etmeye çalışmış. Uyanık olun, ezdirmeyin kendinizi lütfen)

Ne güzel eşiniz de arkanızda imiş, deli misiniz, size bu saygısızlığı, kabalığı ve haksızlığı yapana, üzene hala vicdan yapıyorsunuz? Hem o, bu çirkin davranışlarıyla kendi bindiği dalı kesmiş, yerini sağlamlaştırmak yerine bozmuş,tarumar etmiş. Şu an elinize çok büyük bir koz vermiş aslında, bunu avantaja dönüştürün ve onunla mesafenizi uzunnnnnnn bir süre derinleştirin bu sebeple zira başka bir hayatınız olmadığı gibi saçma sapan şeyler yüzünden hayatı burnunuzdan getirmeye kimsenin hakkı yok! Her şeyi içinize atmayın, belli bir seviye dahilinde, gereken cvp.ları gerektiği yerde verin ki birtakım şeyleri kendilerine hak görüp ilerletemesinler. Siz değerlisiniz bunu unutmayın ...
bravo :KK5:

Sakın yumuşak başlı olma eşinde sana destek olsun Yoksa sonunuz iyi değil kaynanalardan bi soğudum zaten ...

Yatak odası özel yerdir. Konuşuyomuşsunuz dinlemiş birlikte olsaymışsınız dur kızım yanlış yapıyosun diye dalarmış odaya.
Kimsenin özel hayata müdahil olmaya hakkı yok.
Eşin yanındaymış çok şanslısın. Neredeyse herkadının sorunu eşinin yanında olmaması.
Eşinin annesi gibi davran senin bişeyin değil olmadığını aklından Çıkarma.

Back