- 12 Ağustos 2014
- 3.061
- 2.057
- 198
Sen mesafeni koy herkes yerini bilsin. Beni goremessen özelden yaz canım kapım açıkay amin canım bulsun valla ne diyeyim :):)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen mesafeni koy herkes yerini bilsin. Beni goremessen özelden yaz canım kapım açıkay amin canım bulsun valla ne diyeyim :):)
sağol canım benim bende emeğin çok yazarım o zaman :):)Sen mesafeni koy herkes yerini bilsin. Beni goremessen özelden yaz canım kapım açık
Kayınvalidenize neymiş ki uymazsa uýumaz,onun oğluysa sizinde kocanız.ona sorsan ben hatalıyım gece kocamı uyutmamışmışım ya :)
Bacım işe gidecekmiş de oğlu ondan uyuması gerekiyormuş ben de işe gidiyorum halbuki oğlunu pamuğa sar dicem kendisi her ne hikmetse gece 11de oğlunu arıyor uyuyor die düşünmeden dengesiz işteKayınvalidenize neymiş ki uymazsa uýumaz,onun oğluysa sizinde kocanız.
Siz de Kayınvalidenize oğlun beni her gece uyutmuyor deseydiniz
İşte illa bir bahane bulup eksik arayacak ya,ondan böyle yapıyor. Eğer onların istediği saatte yemek hazır olup yeseydiniz bu seferde oğlumu beklemedin olurduBacım işe gidecekmiş de oğlu ondan uyuması gerekiyormuş ben de işe gidiyorum halbuki oğlunu pamuğa sar dicem kendisi her ne hikmetse gece 11de oğlunu arıyor uyuyor die düşünmeden dengesiz işte
Tam üstüne bastın valla bacım o zaman da öyle olurdu çünkü aynı şeyi eltime yapmıştı gözümün önünde insanda sabır bırakmıyorlar vallaİşte illa bir bahane bulup eksik arayacak ya,ondan böyle yapıyor. Eğer onların istediği saatte yemek hazır olup yeseydiniz bu seferde oğlumu beklemedin olurdu
Ben olsamBundan 2 hafta önce kv, görümcem ve eltim bana kalmaya geldiler birçok laf sokmaları oldu ama en basiti şuydu:Eşim işten 6 buçukta geliyor öğlen yemeğe geldiğinde ben dedim ki biz seni yemeğe bekleyemezsek kusurumuza bakma o saate kadar acıkır herkes.Kayınvalidem dedi öyle olur mu bekleriz açlıktan ölmeyiz ya dedi emin misiniz dedim evet dediler hepsi.Neyse saat 5 oldu ben yemek yapırum eltimle mutfağa önce görümcem geldi acıktın ddeğil mi aynur abla dedim bana aç bıraktın bizibilseydik oruç tutardık ya sabır dedi gitti.5 dakka sonra kayınvalidem bu ne ya gece oldu öldük açlıktan dedi ben de ama bekleriz demiştiniz dedim şimdikiler çok biliyor dedi çıktı.Ben sinirimden ağladım ama kimseye belli etmedim.Eşim gelince anladı benim bozuk olduğumu gece yatınca konuşuruz boşver dedim gece konuşurken kayınvalidem dinlemiş kapıyı meğer evine geri dönünce beni aradı nasılsın dahi demeden başladı sen nasıl olur da gece benim oğlumun başını yersin dedi eşim de evdeydi dinledi duydu annesini kayınvalidem yalanladı ben soğudum doğal olarak ve bu tatilde mecbur gideceğim eşimle memleketine napacağım ben bilmiyorum hiçbir şey demedim kötü oldum ama artık susmayıp sert konuşmaktan da korkuyorum haksız mıyım napardınız siz olsaydınız? Allah da kimseyi bu duruma düşürmesin
komiksin:)Bence kapiyi dinlemedi kocana sen sikayet ettin doldurdun, kocan onlara kizdi ama sakin benim soyledigimi soylemeyin dedi ondan yalan soyledi kv kapi dinledim diye
Niye?komiksin:)
eşim gitmesem kırılır diye bir şey demedim ben o yapması gerekeni yaptı bana da zorla gel demiyorEsiniz armut mu topluyordu? Olaya kendisi sahit olmus, neden tek cümleyle kapatmadida simdi gitmezseniz kiriliyor?...
ben kocama neden şikayet edeyim neden doldurayım benim kişiliğimi nerden bilip böyle diyebiliyorsun
Arkadasim sen demiyo musun gece mevzulari anlatirken kv dinlemis diye. Bu sikayettir iste. Iyi misin sen?ben kocama neden şikayet edeyim neden doldurayım benim kişiliğimi nerden bilip böyle diyebiliyorsun