• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalidem yatak odamızı dinlemiş..

Kayınvalidenize neymiş ki uymazsa uýumaz,onun oğluysa sizinde kocanız.

Siz de Kayınvalidenize oğlun beni her gece uyutmuyor deseydiniz
Bacım işe gidecekmiş de oğlu ondan uyuması gerekiyormuş ben de işe gidiyorum halbuki oğlunu pamuğa sar dicem kendisi her ne hikmetse gece 11de oğlunu arıyor uyuyor die düşünmeden dengesiz işte

Bacım işe gidecekmiş de oğlu ondan uyuması gerekiyormuş ben de işe gidiyorum halbuki oğlunu pamuğa sar dicem kendisi her ne hikmetse gece 11de oğlunu arıyor uyuyor die düşünmeden dengesiz işte
İşte illa bir bahane bulup eksik arayacak ya,ondan böyle yapıyor. Eğer onların istediği saatte yemek hazır olup yeseydiniz bu seferde oğlumu beklemedin olurdu

İşte illa bir bahane bulup eksik arayacak ya,ondan böyle yapıyor. Eğer onların istediği saatte yemek hazır olup yeseydiniz bu seferde oğlumu beklemedin olurdu
Tam üstüne bastın valla bacım o zaman da öyle olurdu çünkü aynı şeyi eltime yapmıştı gözümün önünde insanda sabır bırakmıyorlar valla

Bundan 2 hafta önce kv, görümcem ve eltim bana kalmaya geldiler birçok laf sokmaları oldu ama en basiti şuydu:Eşim işten 6 buçukta geliyor öğlen yemeğe geldiğinde ben dedim ki biz seni yemeğe bekleyemezsek kusurumuza bakma o saate kadar acıkır herkes.Kayınvalidem dedi öyle olur mu bekleriz açlıktan ölmeyiz ya dedi emin misiniz dedim evet dediler hepsi.Neyse saat 5 oldu ben yemek yapırum eltimle mutfağa önce görümcem geldi acıktın ddeğil mi aynur abla dedim bana aç bıraktın bizibilseydik oruç tutardık ya sabır dedi gitti.5 dakka sonra kayınvalidem bu ne ya gece oldu öldük açlıktan dedi ben de ama bekleriz demiştiniz dedim şimdikiler çok biliyor dedi çıktı.Ben sinirimden ağladım ama kimseye belli etmedim.Eşim gelince anladı benim bozuk olduğumu gece yatınca konuşuruz boşver dedim gece konuşurken kayınvalidem dinlemiş kapıyı meğer evine geri dönünce beni aradı nasılsın dahi demeden başladı sen nasıl olur da gece benim oğlumun başını yersin dedi eşim de evdeydi dinledi duydu annesini kayınvalidem yalanladı ben soğudum doğal olarak ve bu tatilde mecbur gideceğim eşimle memleketine napacağım ben bilmiyorum hiçbir şey demedim kötü oldum ama artık susmayıp sert konuşmaktan da korkuyorum haksız mıyım napardınız siz olsaydınız? Allah da kimseyi bu duruma düşürmesin :KK43:
Ben olsam
Gitsem bile iki gun kalip geri donerdim valla. Anneme giderdim.

senin oğlun her şeyden önce benim kocam, odamızda kocamla istedigimi konuşurum diyecektin, alttan alınca bu cirkef kadın akıllanacak mı sanıyosun?
eşin ne diyo hem?

Kaynana sürekli huzursuzluk çıkartıyorsa iyi niyet beslememek gerek , mesafe bırakmak uygun ,anneler günündede hediye almayın anlasın değerini ,o kadar

Canım eşinin hatırına mecbur gideceksin.gitmesen hem eşin ortanızda kalır hemde sen haklıyken haksız duruma düşersin.sen sabırlı ol.gittiğinde fazla konuşma sorulara kısa net cevaplar ver.malesef kaynanalar öyle benimkide öyle yaptığı herşeyî oğlu için yapıyor benimkileri beğenmez.ben h cevap vermem çünkü ciddiye almıyorum onu.eşimde herşeyin farkında çok şükür.hiç bişey demez bana annesi konuşur konuşur susar.sen hiç takma boşver o kendi yaptığından kendi utanır sen eşini üzme

Bence kapiyi dinlemedi kocana sen sikayet ettin doldurdun, kocan onlara kizdi ama sakin benim soyledigimi soylemeyin dedi ondan yalan soyledi kv kapi dinledim diye

Esiniz armut mu topluyordu? Olaya kendisi sahit olmus, neden tek cümleyle kapatmadida simdi gitmezseniz kiriliyor?...:ssz:

Cok cirkin davranmislar yemek hususunda, zaten kendilerini belli etmisler konu sahibesi.
Ancak odanizi dinlemelerine pes dogrusu, boyle insanlara karsi hep tedbirli olmalisiniz bir cok sey beklenebilir.
Ama sanslisiniz ki esiniz her seyi duymus.
Tatilde esiniz riza gosterirse siz gitmeyin, fakat bu evliliginizde problem olusturacaksa gidin yanlarina ancak cok mesafeli davranin.

Keşke başta bildiğinizi yapsaydiniz. İçgüdünüzü dinleyin saygıdan ödün vermeden. Gitmeseniz eşinizin memleketine ne olacak? Bu size bir sey kazandıracak mı? Farzımisal anneniz böyle bir şey yapsa (yapmaz biliyorum) eşiniz annenize tavır almasını annenizin evine gitmemesini mi? Yada oturup yaptının yanlış olduğunu söylemesini bu konunun onu rahatsız ettiğini açıkça belirtmesini mi? Seçim sizin içgüdülerinizi dinleyin.

Back