• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalidem yatak odamızı dinlemiş..

Kaynanan tehlikeli biri ayağını denk al fazla konuşma onun yanında suratınıda as , asık suratlı gelinden nefret ederler boşver iyi olsanda kıymet bilmez böylesi ama yinede gitmek zorundasın bunlar evliliğin civeleri ,zayen kaynanalar kafana göre olmaz
surat asınca da surat astı oluyorum ama artık surat asacağım dediğiniz gibi

Hep alttan alarak bi yere varamazsin, ben bunu iyi bilirim... Kiymet bilmeyen bilmiyo. Hatta herseye cevap veren saygisiz olanin daha cok kiymeti bilinio, bazi insanlar boyle. Sen onlarin nasil insan oldugunu gordun, insanina gore davranicaksin artik, cevabini ver her zaman altta kalma gorusuceksé bile. Allah sana sabir versin

gerçektn öyle kendi kız kayınvalidesiyle konuşmuor kızına diyor ki sen haklısın konuşma o kim ki diyor kendisi benm insan olduğumu unutuyor

ben bu konularda çok net düşünüyorum galiba.annem-babam benim saçımın teline kıyamazken sırf eşimin annesi diye bana onca laf sayan bir kadına eyvallah diyemiyorum.eğer saygıysa bu karşlıklı olmalı,büyükler ayıp kavramını daha iyi bilmeli.

Hep alttan alarak bi yere varamazsin, ben bunu iyi bilirim... Kiymet bilmeyen bilmiyo. Hatta herseye cevap veren saygisiz olanin daha cok kiymeti bilinio, bazi insanlar boyle. Sen onlarin nasil insan oldugunu gordun, insanina gore davranicaksin artik, cevabini ver her zaman altta kalma gorusuceksé bile. Allah sana sabir versin
Amin bacım aminn sağolasın dediklerinizi dikkate alacağım sustum da ne oldu sanki kötü oldum yine

Amin bacım aminn sağolasın dediklerinizi dikkate alacağım sustum da ne oldu sanki kötü oldum yine

ben bu konularda çok net düşünüyorum galiba.annem-babam benim saçımın teline kıyamazken sırf eşimin annesi diye bana onca laf sayan bir kadına eyvallah diyemiyorum.eğer saygıysa bu karşlıklı olmalı,büyükler ayıp kavramını daha iyi bilmeli.
çok doğru düşünüyorsunuz gerçekten ağzında hep bir laf şimdikiler şöyle şimdikiler böyle büyükse o saygıyı unutmamalı önce

çok doğru düşünüyorsunuz gerçekten ağzında hep bir laf şimdikiler şöyle şimdikiler böyle büyükse o saygıyı unutmamalı önce

aynen öyle. hiç görüşme demiyorum ancak hatasını anlaması için bir şeyler yap.laf savaşına girme hiç gerek yok

ne cahillllll insanlar var yaa nasıl tahammül ediyorsnzzz !!!!

Allah sabır versin kardeşimmm

Evden ırak olsa da telefondan yetişiyor canım yeter ki istesin :KK43:
Eğer kayınvalidenin yanına gidersen hiçbir işe elini sürme ye,iç gez keyfine bak:D:DHatta sen de onun yatak odasını dinle:KK45:Hatta gece uyurken eşinle yüksek sesle konuş iyice duysun ne konuştuğunuzu belki anlar yaptığı hatanın farkını.:D:D

Eğer kayınvalidenin yanına gidersen hiçbir işe elini sürme ye,iç gez keyfine bak:D:DHatta sen de onun yatak odasını dinle:KK45:Hatta gece uyurken eşinle yüksek sesle konuş iyice duysun ne konuştuğunuzu belki anlar yaptığı hatanın farkını.:D:D
Valla güldürdünüz beni bu halimde deli olur gece konuştuğumu duyarsa ama maksat onu deli etmekse büyük zevkle yapacağım artık :)

Ay bugun hep boyle anektodlar geliyor aklima demissin ya siz olsaydiniz napardiniz diye
Bir tane yasanmis oldugu soylenen bir anektod var. Iki kiz kardes gencler odada sevgililerinden asktan meskten konusuyorlar. En sonunda abla kardesi uyariyor yavas konus sessiz ol babam duyacak bizi dinliyor olabilir diye. Adam odanin arkasindan sesleniyor: " ne dinleyecem siz be" diye bagiriyor
iste ben de her aksam kaynanamin odami dinledigini varsayip her aksam ona bir tane mesaj verirdim. Cevap veremeyecegi esprili seyler olabilir esinize de laf sokmadan caktirmadan . Hee hhee ne guzel olurdu :KK45:
cok mu psikopatim ne

ona sorsan ben hatalıyım gece kocamı uyutmamışmışım ya :)

Valla güldürdünüz beni bu halimde deli olur gece konuştuğumu duyarsa ama maksat onu deli etmekse büyük zevkle yapacağım artık :)
Boşuna dememişler kıssa kıssas diye:KK45:Rahatlıkla konuş özellikle gece yarısı yap uykusunuda uyumasın anlasın bakalım kapı dinlemek nasıl oluyor.:KK48:Sen de kayınvalideni uyutma.

Ay bugun hep boyle anektodlar geliyor aklima demkssin ya siz olsaydiniz napardiniz diye
Bor tane yasanmis oldugu soylenen bir anektod var. Iki kiz kardes gencler odada sevgililerinden asktan meskten konusuyorlar. En sonunda abla kardesi uyariyor yavas konus sessiz ol babam duyacak bizi dinliyor olabilir diye. Adam odanin arkasindan sesleniyor: ne dinleyecem siz be diye bagiriyor
iste ben de her aksam kaynanamin odami dinledigini varsayip her aksam ona bir tane mesaj verirdim. Cevap veremeyecegi esprili seyler olabilir esinize de laf sokmadan caktirmadan . Hee hhee ne guzel olurdu :KK45:
cok mu psikopatim ne
süper :D

Oğlu da olsa birinin evine misafir gidiyor ve kapı dinliyor.. kısacası bu kadına oha demek istiyorum.. hiç çekme kendini tatlım.. eskiler susmak hanimlik felan derler ama hanimlik da hak edene yapılır.. etrafta goruorz cazgir.a kimse ağız acamio.. susma kardeşim ezdirme kendini..

Back