artık ezdirmeyeceğim bacım ben kendi kendime düşündükçe ağladım artık onlar ağlasın benden başka iki gelini var onlar laf söylüyor diye terbiyesiz ahlaksız oldular şimdi de bana der ahlaksız diye ama bu ahlaksızlıksa ahlaksız olacağım kendi kızı kayınvalidesine laf söyleyince haklısın oluyor çünküOğlu da olsa birinin evine misafir gidiyor ve kapı dinliyor.. kısacası bu kadına oha demek istiyorum.. hiç çekme kendini tatlım.. eskiler susmak hanimlik felan derler ama hanimlik da hak edene yapılır.. etrafta goruorz cazgir.a kimse ağız acamio.. susma kardeşim ezdirme kendini..
gidince mutlaka bana bir şey söylemeye kalkacak ben de laf sokacağım zaten vicdan azabı duyarım diye bazen kendime kızıyorum laf söyleme diye ama burda bu kadar insan ben gibi düşünüyorsa demek vicdan yapacak bir şey de yokmuş rahatladım birazBen olsam onlara şefin tarifi zıkkımı koyardım,damak tadlarına göre tam.
Ayrıca mesafeni koymalısın.Konu açılırsa da bidahakine gel aramıza yat diye laf sokardım.
yok tatlım utanmaz eminol dua et eşin yanında olsun oda haklı olduğun yerde senın yanında olmazsa cok zor duruma dusersıncevap vermediğim halde böyle oldu verseydim kim bilir neler derdi düşünemiyorumçok zoruma gidiyor yaptığı utanmayacak mı acaba beni görünce
yok canım Allahtan eşim yanımda o her şeye şahit oldu telefonda duyunca olanlar anında evde değildi ama işte yüce rabbim telefonda denk getirdi çok şüküryok tatlım utanmaz eminol dua et eşin yanında olsun oda haklı olduğun yerde senın yanında olmazsa cok zor duruma dusersın
Allahın dengesizi ya, bunların bi dediği bi dediğini tutmaz ki. Sen koyacaktın önlerine yemeyi. Buna benzer bişey benim de başıma geldi, görümcem tarafından. Yani 'canım acıktık sofrayı kuralım mı' demek bu kadar mı zor? Hayvan gibi afedersin geliyor laf sokuyor aç bıraktın bizi diye. Yazıklar olsun.Bundan 2 hafta önce kv, görümcem ve eltim bana kalmaya geldiler birçok laf sokmaları oldu ama en basiti şuydu:Eşim işten 6 buçukta geliyor öğlen yemeğe geldiğinde ben dedim ki biz seni yemeğe bekleyemezsek kusurumuza bakma o saate kadar acıkır herkes.Kayınvalidem dedi öyle olur mu bekleriz açlıktan ölmeyiz ya dedi emin misiniz dedim evet dediler hepsi.Neyse saat 5 oldu ben yemek yapırum eltimle mutfağa önce görümcem geldi acıktın ddeğil mi aynur abla dedim bana aç bıraktın bizibilseydik oruç tutardık ya sabır dedi gitti.5 dakka sonra kayınvalidem bu ne ya gece oldu öldük açlıktan dedi ben de ama bekleriz demiştiniz dedim şimdikiler çok biliyor dedi çıktı.Ben sinirimden ağladım ama kimseye belli etmedim.Eşim gelince anladı benim bozuk olduğumu gece yatınca konuşuruz boşver dedim gece konuşurken kayınvalidem dinlemiş kapıyı meğer evine geri dönünce beni aradı nasılsın dahi demeden başladı sen nasıl olur da gece benim oğlumun başını yersin dedi eşim de evdeydi dinledi duydu annesini kayınvalidem yalanladı ben soğudum doğal olarak ve bu tatilde mecbur gideceğim eşimle memleketine napacağım ben bilmiyorum hiçbir şey demedim kötü oldum ama artık susmayıp sert konuşmaktan da korkuyorum haksız mıyım napardınız siz olsaydınız? Allah da kimseyi bu duruma düşürmesin
Aynı şehirde olmamamıza rağmen 2 haftada bir giderdik haftasonları artık mesafe koydum gitmiyorum eşim de gitmiyor doğal olark sürekli soruyor eşime telefonda gelmiyor musunuz diye dengesizler sanki aç bırakmışım dediklerini yaptım oğluna aç bırakacağım onu ben de :)Allahın dengesizi ya, bunların bi dediği bi dediğini tutmaz ki. Sen koyacaktın önlerine yemeyi. Buna benzer bişey benim de başıma geldi, görümcem tarafından. Yani 'canım acıktık sofrayı kuralım mı' demek bu kadar mı zor? Hayvan gibi afedersin geliyor laf sokuyor aç bıraktın bizi diye. Yazıklar olsun.
Eşimi kırmak istemiyorum dedikçe hep sen kırılacaksın bilmiş ol. Taviz verme bu kadar kayınvalidene. Bu geçmiş gitmiş ama bi daha böyle bişey yaşanmasına izin verme
Amin canım. Takma bosver edepsizliğiyle kalsın sen araya mesafe koy.Bundan 2 hafta önce kv, görümcem ve eltim bana kalmaya geldiler birçok laf sokmaları oldu ama en basiti şuydu:Eşim işten 6 buçukta geliyor öğlen yemeğe geldiğinde ben dedim ki biz seni yemeğe bekleyemezsek kusurumuza bakma o saate kadar acıkır herkes.Kayınvalidem dedi öyle olur mu bekleriz açlıktan ölmeyiz ya dedi emin misiniz dedim evet dediler hepsi.Neyse saat 5 oldu ben yemek yapırum eltimle mutfağa önce görümcem geldi acıktın ddeğil mi aynur abla dedim bana aç bıraktın bizibilseydik oruç tutardık ya sabır dedi gitti.5 dakka sonra kayınvalidem bu ne ya gece oldu öldük açlıktan dedi ben de ama bekleriz demiştiniz dedim şimdikiler çok biliyor dedi çıktı.Ben sinirimden ağladım ama kimseye belli etmedim.Eşim gelince anladı benim bozuk olduğumu gece yatınca konuşuruz boşver dedim gece konuşurken kayınvalidem dinlemiş kapıyı meğer evine geri dönünce beni aradı nasılsın dahi demeden başladı sen nasıl olur da gece benim oğlumun başını yersin dedi eşim de evdeydi dinledi duydu annesini kayınvalidem yalanladı ben soğudum doğal olarak ve bu tatilde mecbur gideceğim eşimle memleketine napacağım ben bilmiyorum hiçbir şey demedim kötü oldum ama artık susmayıp sert konuşmaktan da korkuyorum haksız mıyım napardınız siz olsaydınız? Allah da kimseyi bu duruma düşürmesin
öğlen yemek yedik beraber yemez miyiz kendisi demiş eşime lavobaya giderken sesinizi duydum diye odamızla lavoba arasında uzun bir koridor var üstelikValla anlayamadım eşiniz işteyken oğlunu beklemeden beraber yiyelim diyeceğine neden gece oldu acıktıl diyor ki oğlunun o saate geldiğini biliyor evlerinde herkes ayrı saatte mi yemek yiyor altı buçuk geç değil öğlen birşey yemediler mi. Oda dinlediğine nasıl kanaat getirdiniz belki siz eşinizr deyince o da annesine demiştir ya da sesli konuşmuşsunuzdur ama gitmezseniz de eşinizle kötü olursunuz
canım ne zamandır yoktun ortada takmamak elimde değil ki haksızlığa uğradım resmenAmin canım. Takma bosver edepsizliğiyle kalsın sen araya mesafe koy.
çok sanslısın benim esım haklıda olsam haksızda olsam hep aılesının tarafındadır zor bır durumyok canım Allahtan eşim yanımda o her şeye şahit oldu telefonda duyunca olanlar anında evde değildi ama işte yüce rabbim telefonda denk getirdi çok şükür
valla büyük konuşmak da istemiyorum ama eşim öyle yapmış olsa bana zararlı çıkar ben eşime de tepki veririm o zaman canımçok sanslısın benim esım haklıda olsam haksızda olsam hep aılesının tarafındadır zor bır durum
Uzme kendini biliyorsun ki evliliğin tadını çıkarma vaktin oyuzden kaynanayı bosver.oda bulur belasınıcanım ne zamandır yoktun ortada takmamak elimde değil ki haksızlığa uğradım resmen
ay amin canım bulsun valla ne diyeyim :):)Uzme kendini biliyorsun ki evliliğin tadını çıkarma vaktin oyuzden kaynanayı bosver.oda bulur belasını
arada eşim var diye işte o an yapamzdım öyle bir şey ama artık benim de aynen Kasımpaşa olacak :)Ben olsam eşime gece konuşuruz falan demezdim zaten. dökerdim ortaya bekleriz dediler sana şirin göründüler şimdide çirkinlik yapıyorlar derdim çok bilen benimle mutfağa. girsin derdim kırılan kırılır üzülen üzülür dükümden aşağı Kasımpaşa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?