Kayınvalidem yatak odamızı dinlemiş..

artık ezdirmeyeceğim bacım ben kendi kendime düşündükçe ağladım artık onlar ağlasın benden başka iki gelini var onlar laf söylüyor diye terbiyesiz ahlaksız oldular şimdi de bana der ahlaksız diye ama bu ahlaksızlıksa ahlaksız olacağım kendi kızı kayınvalidesine laf söyleyince haklısın oluyor çünkü

Ben olsam onlara şefin tarifi zıkkımı koyardım,damak tadlarına göre tam.
Ayrıca mesafeni koymalısın.Konu açılırsa da bidahakine gel aramıza yat diye laf sokardım.

Bende çok cekiyorum kaynanamdan bu kaynana milleti hep ayni akışkanlar napicaksin en iyi kaynana ölü kaynana...

Ben olsam onlara şefin tarifi zıkkımı koyardım,damak tadlarına göre tam.
Ayrıca mesafeni koymalısın.Konu açılırsa da bidahakine gel aramıza yat diye laf sokardım.
gidince mutlaka bana bir şey söylemeye kalkacak ben de laf sokacağım zaten vicdan azabı duyarım diye bazen kendime kızıyorum laf söyleme diye ama burda bu kadar insan ben gibi düşünüyorsa demek vicdan yapacak bir şey de yokmuş rahatladım biraz

cevap vermediğim halde böyle oldu verseydim kim bilir neler derdi düşünemiyorum çok zoruma gidiyor yaptığı utanmayacak mı acaba beni görünce
yok tatlım utanmaz eminol dua et eşin yanında olsun oda haklı olduğun yerde senın yanında olmazsa cok zor duruma dusersın

yok tatlım utanmaz eminol dua et eşin yanında olsun oda haklı olduğun yerde senın yanında olmazsa cok zor duruma dusersın
yok canım Allahtan eşim yanımda o her şeye şahit oldu telefonda duyunca olanlar anında evde değildi ama işte yüce rabbim telefonda denk getirdi çok şükür

Allahın dengesizi ya, bunların bi dediği bi dediğini tutmaz ki. Sen koyacaktın önlerine yemeyi. Buna benzer bişey benim de başıma geldi, görümcem tarafından. Yani 'canım acıktık sofrayı kuralım mı' demek bu kadar mı zor? Hayvan gibi afedersin geliyor laf sokuyor aç bıraktın bizi diye. Yazıklar olsun.
Eşimi kırmak istemiyorum dedikçe hep sen kırılacaksın bilmiş ol. Taviz verme bu kadar kayınvalidene. Bu geçmiş gitmiş ama bi daha böyle bişey yaşanmasına izin verme

Valla anlayamadım eşiniz işteyken oğlunu beklemeden beraber yiyelim diyeceğine neden gece oldu acıktıl diyor ki oğlunun o saate geldiğini biliyor evlerinde herkes ayrı saatte mi yemek yiyor altı buçuk geç değil öğlen birşey yemediler mi. Oda dinlediğine nasıl kanaat getirdiniz belki siz eşinizr deyince o da annesine demiştir ya da sesli konuşmuşsunuzdur ama gitmezseniz de eşinizle kötü olursunuz

Böyle dedikocu özel hayata burnunu sokmaya meraklı insanlardan tiksiniyorum artık ama ne yazık ki her tarafta varlar

Aynı şehirde olmamamıza rağmen 2 haftada bir giderdik haftasonları artık mesafe koydum gitmiyorum eşim de gitmiyor doğal olark sürekli soruyor eşime telefonda gelmiyor musunuz diye dengesizler sanki aç bırakmışım dediklerini yaptım oğluna aç bırakacağım onu ben de :)

Amin canım. Takma bosver edepsizliğiyle kalsın sen araya mesafe koy.

öğlen yemek yedik beraber yemez miyiz kendisi demiş eşime lavobaya giderken sesinizi duydum diye odamızla lavoba arasında uzun bir koridor var üstelik

Susma ver agzinin payini ..

Bidahada senle dengesiz konusulmamasini ogrenmis olur..
Mesafelide davran.

yok canım Allahtan eşim yanımda o her şeye şahit oldu telefonda duyunca olanlar anında evde değildi ama işte yüce rabbim telefonda denk getirdi çok şükür
çok sanslısın benim esım haklıda olsam haksızda olsam hep aılesının tarafındadır zor bır durum

çok sanslısın benim esım haklıda olsam haksızda olsam hep aılesının tarafındadır zor bır durum
valla büyük konuşmak da istemiyorum ama eşim öyle yapmış olsa bana zararlı çıkar ben eşime de tepki veririm o zaman canım

Ben olsam eşime gece konuşuruz falan demezdim zaten. dökerdim ortaya bekleriz dediler sana şirin göründüler şimdide çirkinlik yapıyorlar derdim çok bilen benimle mutfağa. girsin derdim kırılan kırılır üzülen üzülür dükümden aşağı Kasımpaşa

arada eşim var diye işte o an yapamzdım öyle bir şey ama artık benim de aynen Kasımpaşa olacak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…