merhaba hanımlar kayinvalideme nasil davranacağını bilmiyorum lütfen yardım edin. kayinvalidem her işini eşimle bana yaptırır. ama eltimleri görünce bize kıçını doner oturur. onları hep arar bizi hiç umursamazken sadece işi düştüğünde Arar. eltimin 2 çocuğuna benim 1 cocugum bakıyor ama beni istemez esimi istemez. eltimin büyük cocugu benim çocuğumu kıskanır görür ama görmezden gelir. umursamaz eltim kıskanır sıkıntı yok ben kıskanırım ben kıskançsın olur. nasil davranacağını napicam bilemedim eşimle boşalacak dereceye geldik evde huzurumuz kalmadı her gece huzursuzum uykular haram oldu lütfen onerilerinizi söyleyin napayim nasil davranayim
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kayinvalidem ve haksızlıkları
- Konu Sahibi Busra1205
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 4 Ekim 2007
- 8.479
- 2.638
- 723
- 6 Ağustos 2021
- 514
- 1.611
- 33
- 5 Ekim 2020
- 13.371
- 35.885
- 548
- 36
- 15 Mayıs 2021
- 7.455
- 24.753
- 263
- 10 Nisan 2014
- 42.148
- 113.357
- 798
kadın toplam 3 çocuk mu bakıyor yanii?öyleyse zaten psikolojisi haraptır her konuda da haklıdır bencemerhaba hanımlar kayinvalideme nasil davranacağını bilmiyorum lütfen yardım edin. kayinvalidem her işini eşimle bana yaptırır. ama eltimleri görünce bize kıçını doner oturur. onları hep arar bizi hiç umursamazken sadece işi düştüğünde Arar. eltimin 2 çocuğuna benim 1 cocugum bakıyor ama beni istemez esimi istemez. eltimin büyük cocugu benim çocuğumu kıskanır görür ama görmezden gelir. umursamaz eltim kıskanır sıkıntı yok ben kıskanırım ben kıskançsın olur. nasil davranacağını napicam bilemedim eşimle boşalacak dereceye geldik evde huzurumuz kalmadı her gece huzursuzum uykular haram oldu lütfen onerilerinizi söyleyin napayim nasil davranayim
Valla kv.3 çocuğa birden bakıyorsa kadıncağızin konuşacak hali kalmaz. Siz hala beni aramıyor derdindesiniz. Sizin de çocuğunuza bakıyormuş bu bile buyuk nimet ama sizin beklentiniz tam olarak nedir? yani buradan bakınca eşle boşanacak bir durum görünmüyor. Kv.nin her işine biz koşturuyoruz demişsiniz de çocuğunuza baktığını unutuyorsunuz sanırım.
Sorunuza gelince insanlardan büyük beklenti içinde olmayın. Yapılan bir iyilik karşısında da Allah razı olsun demeyi ve şükretmeyi bilin. İnsanlara kaşını kaldırdı beni sevmiyor, sırtını döndü beni kıskanıyor gibi yakıştırmalar yapmayın.
Sorunuza gelince insanlardan büyük beklenti içinde olmayın. Yapılan bir iyilik karşısında da Allah razı olsun demeyi ve şükretmeyi bilin. İnsanlara kaşını kaldırdı beni sevmiyor, sırtını döndü beni kıskanıyor gibi yakıştırmalar yapmayın.
- 1 Aralık 2020
- 4.496
- 50.738
- 458
benim çocuğuma bakıyor onlarında bakıyor ama herr işi bende beni tersliyor onun gönlünü aliyor onu arıyor soruyor bana dönüp bakmiyorValla kv.3 çocuğa birden bakıyorsa kadıncağızin konuşacak hali kalmaz. Siz hala beni aramıyor derdindesiniz. Sizin de çocuğunuza bakıyormuş bu bile buyuk nimet ama sizin beklentiniz tam olarak nedir? yani buradan bakınca eşle boşanacak bir durum görünmüyor. Kv.nin her işine biz koşturuyoruz demişsiniz de çocuğunuza baktığını unutuyorsunuz sanırım.
- 20 Nisan 2007
- 4.038
- 10.390
- 733
- 44
o zaman desin ki herkesin bir çocuğuna bakicam. demiyor. oğlunun çocuklarına bakıyor diğerleri de inat uğruna evinden çıkmıyorBoşanacak, uykularınız haram olacak kadar ne var şu anlattıklarınızda? Abartıyosunuz. Eltinizin çocuğu sizinki kıskanıyorsa kvden napmasını bekliyosunuz. Kaç yaşındaki kadına 3 çocuk birden baktırmak da biraz insafsızca değil mi sizce?
surekli biseyler yapıp götürürüm benim yaptıklarımı eltimlere yedirir. kendi yapar onlara yedirir benden qlir geme onlara yedirir yaranmak için elimden geleni yaparım ama onlara yaranirOzaman çocuğunuzu alıp kreşe verin daha az birbirinizi görürsünüz.
Birşey sorucam sizin onlara karşı tavrınız nasıl birazda kendinizi anlatın
benim çocuğuma bakıyor onlarında bakıyor ama herr işi bende beni tersliyor onun gönlünü aliyor onu arıyor soruyor bana dönüp bakmiyor
Neden kendinizi başkaları ile kıyaslama ihtiyacı içindesiniz?
- 20 Nisan 2007
- 4.038
- 10.390
- 733
- 44
Yapmayın sizde onlar gb olun rahat ve duyarsızsurekli biseyler yapıp götürürüm benim yaptıklarımı eltimlere yedirir. kendi yapar onlara yedirir benden qlir geme onlara yedirir yaranmak için elimden geleni yaparım ama onlara yaranir
- 1 Aralık 2020
- 4.496
- 50.738
- 458
İnsanın kaynanası aramıyor diye geceleri uykuları haram mı olur Allah aşkına normal sizce şu halleriniz? Aramazsa aramasın. Niye kendi kendinize dert üretiyosunuz?benim çocuğuma bakıyor onlarında bakıyor ama herr işi bende beni tersliyor onun gönlünü aliyor onu arıyor soruyor bana dönüp bakmiyor
Eltim beni kıskanıyo, çocuğu çocuğumu kıskanıyo diyip duruyorsunuz ama biraz yazdıklarınızı okuyun. Siz kıskanıyo gibi duruyosunuz burdansurekli biseyler yapıp götürürüm benim yaptıklarımı eltimlere yedirir. kendi yapar onlara yedirir benden qlir geme onlara yedirir yaranmak için elimden geleni yaparım ama onlara yaranir
denedim ben panik hastayım bu yapılır mı yazıklar olsun sana sen kıskançsın çıkın evimden dedi küstüBuraya yazdıklarınızı k.validenize söyleyin .Derdini ,davranışlarının sebebini öğrenirsiniz kanımca.
- 10 Nisan 2014
- 42.148
- 113.357
- 798
3 çocuğa da neden o bakıyor?elti ve sen çalışıyor musunuz?denedim ben panik hastayım bu yapılır mı yazıklar olsun sana sen kıskançsın çıkın evimden dedi küstü
belkideİnsanın kaynanası aramıyor diye geceleri uykuları haram mı olur Allah aşkına normal sizce şu halleriniz? Aramazsa aramasın. Niye kendi kendinize dert üretiyosunuz?
Eltim beni kıskanıyo, çocuğu çocuğumu kıskanıyo diyip duruyorsunuz ama biraz yazdıklarınızı okuyun. Siz kıskanıyo gibi duruyosunuz burdan
evet çalışıyoruz3 çocuğa da neden o bakıyor?elti ve sen çalışıyor musunuz?
cunku beni görmezden geliyor beni kullanıyor buhu kaldıramıyorumNeden kendinizi başkaları ile kıyaslama ihtiyacı içindesiniz?
- 24 Mayıs 2020
- 3.922
- 13.573
- 138