- 7 Mayıs 2015
- 426
- 557
- 103
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cunku beni görmezden geliyor beni kullanıyor buhu kaldıramıyorum
Araya mesefa koymakta fayda var . Görmeyince umursamazsindamerhaba hanımlar kayinvalideme nasil davranacağını bilmiyorum lütfen yardım edin. kayinvalidem her işini eşimle bana yaptırır. ama eltimleri görünce bize kıçını doner oturur. onları hep arar bizi hiç umursamazken sadece işi düştüğünde Arar. eltimin 2 çocuğuna benim 1 cocugum bakıyor ama beni istemez esimi istemez. eltimin büyük cocugu benim çocuğumu kıskanır görür ama görmezden gelir. umursamaz eltim kıskanır sıkıntı yok ben kıskanırım ben kıskançsın olur. nasil davranacağını napicam bilemedim eşimle boşalacak dereceye geldik evde huzurumuz kalmadı her gece huzursuzum uykular haram oldu lütfen onerilerinizi söyleyin napayim nasil davranayim
boşalin rahatlayin bence de, bu dert böyle çekilmezeşimle boşalacak dereceye geldik evde huzurumuz kalmadı her gece huzursuzum uykular haram oldu lütfen onerilerinizi söyleyin napayim nasil davranayim
Galiba haklısınız o kullandirmiyor kendisiniÇocuğunuza baktığına göre kullanma kısmı karşılıklı. Siz de onu kullanıyorsunuz. Bence en güzeli çocuğu anaokuluna verin, böylece kayınvalide ile münasebeti en alt seviyeye çekebilirsiniz.
Ama sizin derdiniz kullandırılmak değil, eltiyle eşit derecede kullandırılmamak. Demek ki eltiniz kullandırmıyor kendisini.
Soru mu bu ? Mikemmel gelin :S sen hiç kv konusunda ben de şunu yaptım diyen gördün mü? Hem kaynana beğenmezler hemde çocuk baktırırlar konu sahibi görümcen olsaydım bitmiştin ! Her geline bi görümce şart zhjsjdOzaman çocuğunuzu alıp kreşe verin daha az birbirinizi görürsünüz.
Birşey sorucam sizin onlara karşı tavrınız nasıl birazda kendinizi anlatın
Tövbe deeeee , lafını geri alSoru mu bu ? Mikemmel gelin :S sen hiç kv konusunda ben de şunu yaptım diyen gördün mü? Hem kaynana beğenmezler hemde çocuk baktırırlar konu sahibi görümcen olsaydım bitmiştin ! Her geline bi görümce şart zhjsjd
Nabza göre şerbet verin sizde ona göre davranınmerhaba hanımlar kayinvalideme nasil davranacağını bilmiyorum lütfen yardım edin. kayinvalidem her işini eşimle bana yaptırır. ama eltimleri görünce bize kıçını doner oturur. onları hep arar bizi hiç umursamazken sadece işi düştüğünde Arar. eltimin 2 çocuğuna benim 1 cocugum bakıyor ama beni istemez esimi istemez. eltimin büyük cocugu benim çocuğumu kıskanır görür ama görmezden gelir. umursamaz eltim kıskanır sıkıntı yok ben kıskanırım ben kıskançsın olur. nasil davranacağını napicam bilemedim eşimle boşalacak dereceye geldik evde huzurumuz kalmadı her gece huzursuzum uykular haram oldu lütfen onerilerinizi söyleyin napayim nasil davranayim
Aşkolsun neyimi gördün Alt tarafı fitnelik yapar , iftira atarım djjsjs o kadar da olsun Görümceyim fazlalığı olan oğlan vermişiz çok mu ?Tövbe deeeee , lafını geri al
Benim görümcem yok gel benim görümcem ol. Ben de dişli gelinimdir. Kozlarımızı paylaşırız. Belki kafes dövüşü bile yaparızAşkolsun neyimi gördün Alt tarafı fitnelik yapar , iftira atarım djjsjs o kadar da olsun Görümceyim fazlalığı olan oğlan vermişiz çok mu ?
Hahah yok seni istemem Ama Z zorunlualann isterim..Benim görümcem yok gel benim görümcem ol. Ben de dişli gelinimdir. Kozlarımızı paylaşırız. Belki kafes dövüşü bile yaparız