• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kayinvalidem ve haksızlıkları

cunku beni görmezden geliyor beni kullanıyor buhu kaldıramıyorum

Çocuğunuza baktığına göre kullanma kısmı karşılıklı. Siz de onu kullanıyorsunuz. Bence en güzeli çocuğu anaokuluna verin, böylece kayınvalide ile münasebeti en alt seviyeye çekebilirsiniz.

Ama sizin derdiniz kullandırılmak değil, eltiyle eşit derecede kullandırılmamak. Demek ki eltiniz kullandırmıyor kendisini.

merhaba hanımlar kayinvalideme nasil davranacağını bilmiyorum lütfen yardım edin. kayinvalidem her işini eşimle bana yaptırır. ama eltimleri görünce bize kıçını doner oturur. onları hep arar bizi hiç umursamazken sadece işi düştüğünde Arar. eltimin 2 çocuğuna benim 1 cocugum bakıyor ama beni istemez esimi istemez. eltimin büyük cocugu benim çocuğumu kıskanır görür ama görmezden gelir. umursamaz eltim kıskanır sıkıntı yok ben kıskanırım ben kıskançsın olur. nasil davranacağını napicam bilemedim eşimle boşalacak dereceye geldik evde huzurumuz kalmadı her gece huzursuzum uykular haram oldu lütfen onerilerinizi söyleyin napayim nasil davranayim
Araya mesefa koymakta fayda var . Görmeyince umursamazsinda

kaynanam başka torunlarına bakabilir. ben çocuğumu kreşe verir ne şamın şekeri ne Arabin yüzü derdim.

siz niye kıyas yapıp duruyorsunuz. onları daha çok seviyo demekki. gayette belli ediyo hala kafanıza takıyorsunuz.
burda boşanacak bisey yok. kendi düzeniniz kurun kv ile de mesafeli olun. kimin çocuğuna bakıyorsa ondan istesin bundan sonra da yardımı

Çocuğunuza baktığına göre kullanma kısmı karşılıklı. Siz de onu kullanıyorsunuz. Bence en güzeli çocuğu anaokuluna verin, böylece kayınvalide ile münasebeti en alt seviyeye çekebilirsiniz.

Ama sizin derdiniz kullandırılmak değil, eltiyle eşit derecede kullandırılmamak. Demek ki eltiniz kullandırmıyor kendisini.
Galiba haklısınız o kullandirmiyor kendisini

esinizle neden tartisiyorsunuz peki ?

sizin gozleminizle kayinvalideniz esinize de size de ayni davraniyormus,

elti ve diger ogluna ise daha iyi davraniyormus.

bu durumda esinizle birbirinize destek olmaniz gerekmez mi, hatta soyle durumda belki cocuk icin baska alternatifler bile dusunmelidir. Esinizle neden kavga edip evinizin huzurunun kactigini anlamadim ben.

Diger meselelerde de kayinvalideniz zaten pedagojik egitim almis birisi degil, kadinin illa ki cocuk bakarken hatalari oluyordur, eger ki baska secenek yoksa birazcik esnek olmak lazim maalesef, yoksa bana kalsa direk krese verin derim su kosulda ama imkan yok sanirim.

Ozaman çocuğunuzu alıp kreşe verin daha az birbirinizi görürsünüz.
Birşey sorucam sizin onlara karşı tavrınız nasıl birazda kendinizi anlatın
Soru mu bu ? Mikemmel gelin :S sen hiç kv konusunda ben de şunu yaptım diyen gördün mü? Hem kaynana beğenmezler hemde çocuk baktırırlar:D konu sahibi görümcen olsaydım bitmiştin ! Her geline bi görümce şart zhjsjd

Soru mu bu ? Mikemmel gelin :S sen hiç kv konusunda ben de şunu yaptım diyen gördün mü? Hem kaynana beğenmezler hemde çocuk baktırırlar:KK70: konu sahibi görümcen olsaydım bitmiştin ! Her geline bi görümce şart zhjsjd
Tövbe deeeee , lafını geri al :KK53:

Kaynanaya yaranmak gibi bir amaciniz olmasin, yaranilmaz koca taraflarina. Adam yerine koymazsaniz kiymetli olursunuz

Benim kv de evlenirken bana bir çöp almayıp şaka yapmıyorum eltim denen densizin donuna kadar almıştı. Ben kamyonla çeyiz getirdim, eltim iki valizle geldi.
Harcadığım paraları geç bana ağlardı bu kız çalışmak istemiyor para biriktirmem lazım doğumu için diye ortada da bebek yoktu.
Nişan döneminde, evliliğin ilk zamanlarında yemekleri, tatlıları yapan ben gelip bulaşık kaldırmayan elti idi.
Değişmedi.
Eşim de sana yapmak zorunda mı dedi, yok haklısın dedi, yok zorlayamam dedi o oldu bu bitti okumuş, çalışan, evini kendi dizmiş ben kıskanç oldum okumamış, çalışmayan, ev alışverişini kvye yaptırıp bi tas çorba koymayan elti mazlum oldu.
Bu işler böyle.
Zaten baştan kv iyi, eşin adam olsa durum buraya gelmezdi.
Eşin çocuğu alıp görülmemene de izin vermez belli ki.
Kabul et.
Annne yeri geliyor evlat ayrımı yapıyor da kv gelin ayırmaz mı?
O kız parmağında dönüyordur kvnin ya da dişlidir, hiç değilse kocası seninki gibi değildir.
Kıskanıyorum desen ona da haklısın yani.
Benim eltim uyku uyuyamamıştı niye benim elbisemden onda yokmuş diye.
Aman hepsi iğrenç şeyler işte.
Kv seni sevmiyor, sevmeyecek, ayrım yapacak ve kimse de sana madalya vermeyecek.
Yaranmaya çalışıp beklentiye girme.
KV Allah mı sanki rızasını kazanmaya çalışıyorsun? Eltinle rekabete girmişsin resmen Kv kimi daha çok sevecek diye. Değer mi?
Kabul et, mesafe koy, devam et ya da reddet, al çocuğunu çekil git. Başka yol yok.

merhaba hanımlar kayinvalideme nasil davranacağını bilmiyorum lütfen yardım edin. kayinvalidem her işini eşimle bana yaptırır. ama eltimleri görünce bize kıçını doner oturur. onları hep arar bizi hiç umursamazken sadece işi düştüğünde Arar. eltimin 2 çocuğuna benim 1 cocugum bakıyor ama beni istemez esimi istemez. eltimin büyük cocugu benim çocuğumu kıskanır görür ama görmezden gelir. umursamaz eltim kıskanır sıkıntı yok ben kıskanırım ben kıskançsın olur. nasil davranacağını napicam bilemedim eşimle boşalacak dereceye geldik evde huzurumuz kalmadı her gece huzursuzum uykular haram oldu lütfen onerilerinizi söyleyin napayim nasil davranayim
Nabza göre şerbet verin sizde ona göre davranın

Valla tepenizde taşıyın bu kayinvalideyi. 1 degil 2 değil 3 torun bakiyor maşallah. Ne yapsa haklısın demelisiniz

Aşkolsun neyimi gördün 😂😂😂 Alt tarafı fitnelik yapar , iftira atarım djjsjs o kadar da olsun Görümceyim :KK70: fazlalığı olan oğlan vermişiz çok mu ? :KK70:
Benim görümcem yok gel benim görümcem ol. Ben de dişli gelinimdir. Kozlarımızı paylaşırız. Belki kafes dövüşü bile yaparız

Back