- 18 Şubat 2018
- 12.157
- 2
- 54.496
- 598
- 44
Bamm bamm bammm.Kaynana çocuk baktırmayacaksın başka çaresi yok. Birde uzaktan sen kıskanıyor gibi duruyorsun benden söylemesi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bamm bamm bammm.Kaynana çocuk baktırmayacaksın başka çaresi yok. Birde uzaktan sen kıskanıyor gibi duruyorsun benden söylemesi.
Taktik maktik yoqBamm bamm bammm.
Burası karışacak,vaziyetimi aldım kanka.Taktik maktik yoq
Alışkınım ama yılan gibi kıvrak olmamız lazım, hemen sıvışalımBurası karışacak,vaziyetimi aldım kanka.
Banlatma da kendini kanka,sana güvenim tam.Alışkınım ama yılan gibi kıvrak olmamız lazım, hemen sıvışalım
Uykularinizi kaciracak kadar kv den rahatsiz olup çocugunuza baktirirken rahatsiz olmiyorsunuz buna şaşirdim.merhaba hanımlar kayinvalideme nasil davranacağını bilmiyorum lütfen yardım edin. kayinvalidem her işini eşimle bana yaptırır. ama eltimleri görünce bize kıçını doner oturur. onları hep arar bizi hiç umursamazken sadece işi düştüğünde Arar. eltimin 2 çocuğuna benim 1 cocugum bakıyor ama beni istemez esimi istemez. eltimin büyük cocugu benim çocuğumu kıskanır görür ama görmezden gelir. umursamaz eltim kıskanır sıkıntı yok ben kıskanırım ben kıskançsın olur. nasil davranacağını napicam bilemedim eşimle boşalacak dereceye geldik evde huzurumuz kalmadı her gece huzursuzum uykular haram oldu lütfen onerilerinizi söyleyin napayim nasil davranayim
Ayni şeyi düşünüyoruzAyyy keşke benim de bir eltim olsa da kaynanam onu çok sevse de elini eteğini benim üstümden çekse aramasa sormasa gelin diye çağırmasa aramıyorsun diye trip atmasa
Çocuğu alın kreşe verin görüşmeyin ohh mis gibi ilişki işte
Bu tip insanlara konuşarak laf anlatamazsınız bence. Siz kendi duruşunuzu ortaya koyun. Umrsamaz davranın. Size garezleri varsa, bilerek sizi sinir etmek istiyorlardır. Oyunlarına gelmeyin, kimseyi amaçlarına ulaştırmayın. Takmamaya çalışın, kendinizle eşinizle ilgilenin. Eşinize bile yansıtmayın bazı şeyleri. Bir süre böyle deneyin.merhaba hanımlar kayinvalideme nasil davranacağını bilmiyorum lütfen yardım edin. kayinvalidem her işini eşimle bana yaptırır. ama eltimleri görünce bize kıçını doner oturur. onları hep arar bizi hiç umursamazken sadece işi düştüğünde Arar. eltimin 2 çocuğuna benim 1 cocugum bakıyor ama beni istemez esimi istemez. eltimin büyük cocugu benim çocuğumu kıskanır görür ama görmezden gelir. umursamaz eltim kıskanır sıkıntı yok ben kıskanırım ben kıskançsın olur. nasil davranacağını napicam bilemedim eşimle boşalacak dereceye geldik evde huzurumuz kalmadı her gece huzursuzum uykular haram oldu lütfen onerilerinizi söyleyin napayim nasil davranayim
E alın çocuğunuzu kreşe verinbenim çocuğuma bakıyor onlarında bakıyor ama herr işi bende beni tersliyor onun gönlünü aliyor onu arıyor soruyor bana dönüp bakmiyor
Siz calısıyo musunuz ?Kvde 3 cocuga nasıl bakıyor?Biz genc halimizle tek cocuk zor yetisiyoruz.merhaba hanımlar kayinvalideme nasil davranacağını bilmiyorum lütfen yardım edin. kayinvalidem her işini eşimle bana yaptırır. ama eltimleri görünce bize kıçını doner oturur. onları hep arar bizi hiç umursamazken sadece işi düştüğünde Arar. eltimin 2 çocuğuna benim 1 cocugum bakıyor ama beni istemez esimi istemez. eltimin büyük cocugu benim çocuğumu kıskanır görür ama görmezden gelir. umursamaz eltim kıskanır sıkıntı yok ben kıskanırım ben kıskançsın olur. nasil davranacağını napicam bilemedim eşimle boşalacak dereceye geldik evde huzurumuz kalmadı her gece huzursuzum uykular haram oldu lütfen onerilerinizi söyleyin napayim nasil davranayim
Ben kendi iki çocuğuma bakarken ne hale geldim. O yaşta üç çocuk. Ne yapsa baş tacı bencekadın toplam 3 çocuk mu bakıyor yanii?öyleyse zaten psikolojisi haraptır her konuda da haklıdır bence
bakmadi demesinler diye neden olacak ki içtenlik kendiji belli ediyor yaşadığım durumu görmeniz yaşamanız lazım burada anlatılmıyorKaynananız sizi ve eşinizi istemese neden çocuğunuza baksın?
"Eltimin çocuğu benim çocuğumu kıskanıyor kayınvalidem görmezden geliyor" demişsiniz kayınvalideniz ne yapabilir buna?
İkiside torunu,ikiside çocuk.
Ve bence siz kendi kendinize dert yaratıyo gibisiniz.
Bunlar yüzünden boşanacak raddeye gelmeniz çok saçma.
Kayınvalideniz sizi tersliyorsa,saymıyorsa gitmeyin,işini yapmayın,çocuğunuza da baktırmayın olsun bitsin.
biz eltinin çocuğuna bisey desek yapıştırırKaynananız sizi ve eşinizi istemese neden çocuğunuza baksın?
"Eltimin çocuğu benim çocuğumu kıskanıyor kayınvalidem görmezden geliyor" demişsiniz kayınvalideniz ne yapabilir buna?
İkiside torunu,ikiside çocuk.
Ve bence siz kendi kendinize dert yaratıyo gibisiniz.
Bunlar yüzünden boşanacak raddeye gelmeniz çok saçma.
Kayınvalideniz sizi tersliyorsa,saymıyorsa gitmeyin,işini yapmayın,çocuğunuza da baktırmayın olsun bitsin.
Ben eltinizi takıntı haline getirdiğinizi düşünüyorum.İkisiylede görüşmeyin olsun bitsin.biz eltinin çocuğuna bisey desek yapıştırır