• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kayinvalidem ve haksızlıkları

Niye her isini yapiyosunuz? Aptal bi kaynana bzountusunun verdigi deger cok mu onemli de eltiyi kiskaniyorsunuz, hic mi kendinize deger vermiyorsunuz? Cocugunuza neden baktiriyorsunuz? Ne gerek var nedeeeen?

merhaba hanımlar kayinvalideme nasil davranacağını bilmiyorum lütfen yardım edin. kayinvalidem her işini eşimle bana yaptırır. ama eltimleri görünce bize kıçını doner oturur. onları hep arar bizi hiç umursamazken sadece işi düştüğünde Arar. eltimin 2 çocuğuna benim 1 cocugum bakıyor ama beni istemez esimi istemez. eltimin büyük cocugu benim çocuğumu kıskanır görür ama görmezden gelir. umursamaz eltim kıskanır sıkıntı yok ben kıskanırım ben kıskançsın olur. nasil davranacağını napicam bilemedim eşimle boşalacak dereceye geldik evde huzurumuz kalmadı her gece huzursuzum uykular haram oldu lütfen onerilerinizi söyleyin napayim nasil davranayim
Uykularinizi kaciracak kadar kv den rahatsiz olup çocugunuza baktirirken rahatsiz olmiyorsunuz buna şaşirdim.
Eltinizin sizi kiskanmasi çocukça tipki sizin kiskanmanizin da çocukça oldugu gibi.
Rahatsiz oluyorsaniz kv ve eltiye mesafe koyarsiniz olur biter

Ayyy keşke benim de bir eltim olsa da kaynanam onu çok sevse de elini eteğini benim üstümden çekse aramasa sormasa gelin diye çağırmasa aramıyorsun diye trip atmasa

Çocuğu alın kreşe verin görüşmeyin ohh mis gibi ilişki işte
Ayni şeyi düşünüyoruz 😅
Benim eltim var ama hem yakin degil hem de kv eşime takıntili 😑

merhaba hanımlar kayinvalideme nasil davranacağını bilmiyorum lütfen yardım edin. kayinvalidem her işini eşimle bana yaptırır. ama eltimleri görünce bize kıçını doner oturur. onları hep arar bizi hiç umursamazken sadece işi düştüğünde Arar. eltimin 2 çocuğuna benim 1 cocugum bakıyor ama beni istemez esimi istemez. eltimin büyük cocugu benim çocuğumu kıskanır görür ama görmezden gelir. umursamaz eltim kıskanır sıkıntı yok ben kıskanırım ben kıskançsın olur. nasil davranacağını napicam bilemedim eşimle boşalacak dereceye geldik evde huzurumuz kalmadı her gece huzursuzum uykular haram oldu lütfen onerilerinizi söyleyin napayim nasil davranayim
Bu tip insanlara konuşarak laf anlatamazsınız bence. Siz kendi duruşunuzu ortaya koyun. Umrsamaz davranın. Size garezleri varsa, bilerek sizi sinir etmek istiyorlardır. Oyunlarına gelmeyin, kimseyi amaçlarına ulaştırmayın. Takmamaya çalışın, kendinizle eşinizle ilgilenin. Eşinize bile yansıtmayın bazı şeyleri. Bir süre böyle deneyin.

benim çocuğuma bakıyor onlarında bakıyor ama herr işi bende beni tersliyor onun gönlünü aliyor onu arıyor soruyor bana dönüp bakmiyor
E alın çocuğunuzu kreşe verin
Hem kayınvalide-elti ikilisini de az görmüş olursunuz
Boşanmayı düşünüp geceleri uyuyamayana kadar bunu akıl etmemiş olamazsınız herhalde 🙄

Siz calısıyo musunuz ?Kvde 3 cocuga nasıl bakıyor?Biz genc halimizle tek cocuk zor yetisiyoruz.

Kaynananız sizi ve eşinizi istemese neden çocuğunuza baksın?
"Eltimin çocuğu benim çocuğumu kıskanıyor kayınvalidem görmezden geliyor" demişsiniz kayınvalideniz ne yapabilir buna?
İkiside torunu,ikiside çocuk.
Ve bence siz kendi kendinize dert yaratıyo gibisiniz.
Bunlar yüzünden boşanacak raddeye gelmeniz çok saçma.
Kayınvalideniz sizi tersliyorsa,saymıyorsa gitmeyin,işini yapmayın,çocuğunuza da baktırmayın olsun bitsin.

Ben o yaşta 3 çocuğa baksam bende farklı davranışlarda bulunurum 😂İlk yapmanız gereken çocuğunuza başka bakıcı bulmak

"Eltimin çocuğu benim çocuğumu kıskanıyor kayınvalidem görmezden geliyor" demişsiniz kayınvalideniz ne yapabilir buna?
Kayınvalideniz sizi tersliyorsa,saymıyorsa gitmeyin,işini yapmayın,çocuğunuza da baktırmayın olsun bitsin.
bakmadi demesinler diye neden olacak ki içtenlik kendiji belli ediyor yaşadığım durumu görmeniz yaşamanız lazım burada anlatılmıyor

biz eltinin çocuğuna bisey desek yapıştırır

Back