Kayınvalidem ve eşimin menfaat ilişkisi, boşanmalımıyım?

Ben sizin yerinizde olsam o eve asla dönmezdim, çocuğunuzun ve süzün ruhsal sağlığınız için kendinize yeni bir hayat kurun..Böyle erkekler baba olmayı hatta eş olmayı haketmiyorlar…

Mükemmel imkanlar var yaşadığınız yerde ama gidip gelip vasıfsız, yalancı, elinden gelse anasının koynunda yatacak bir anakuzusu ve yüzsüz bir adama geri dönsem mi sorusu. Kayınvalide dediğiniz yaratıkla birlikte oğlu olacak yaratık kurmuşlar planı zaten size gerek yok ki. Kuluçka gibi kullanmak için bir de yurtdışı bağlantınızı güzelce sömürmek için evlenmiş belli ki. O biriktirdiği para, sizin altın ve boğazınızdan kıstığı para. Umarım Allah yedirmez o parayı onlara. Boşanma davası açın, sevgi dediğiniz böyle olmaz. O iki sinsi şeytan zaten sizden para kaçırma yolunu çoktan hesaplamışlardır. Dava açtığınızda iki rol icabı ağlar sızlarlar kanmayın. Boşanın. Çocuk böyle iğrenç karakterli bir babadansa babasız kalsın ve Almanya gibi bir ülkede mis gibi yaşasın daha iyi.
Çok dogru söylüyorsunuz. Zaten geri gitmeyi düşünmüyorum. Onlari anlamak cok zaman aldi, cogu seyi kendi irademle öğrendim. Annesi ve eşim gizliden yürütmüşler herseyi zaten. Ama bana belli etmiyorlardi. Bu yüzdende anlayamadim. Eşim dengesizdi bunu biliyordum ama huyu boyle diye cocuk var diye onu degistiririm diye düşundüm ama mümkün degil, degismiyor. Hayatim boyunca namusumu serefimi korudum, meslek sahibi oldum calistim ettim, 3 senelik bir evlilikle kızlıgımı kaybettim, bir cocukla kaldim. Ama ruh hastasi insanlarla beraber olmaktansa iyidir. Tek kisi o degildir hayatta.

Çok dogru söylüyorsunuz. Zaten geri gitmeyi düşünmüyorum. Onlari anlamak cok zaman aldi, cogu seyi kendi irademle öğrendim. Annesi ve eşim gizliden yürütmüşler herseyi zaten. Ama bana belli etmiyorlardi. Bu yüzdende anlayamadim. Eşim dengesizdi bunu biliyordum ama huyu boyle diye cocuk var diye onu degistiririm diye düşundüm ama mümkün degil, degismiyor. Hayatim boyunca namusumu serefimi korudum, meslek sahibi oldum calistim ettim, 3 senelik bir evlilikle kızlıgımı kaybettim, bir cocukla kaldim. Ama ruh hastasi insanlarla beraber olmaktansa iyidir. Tek kisi o degildir hayatta.
ne kızlığı ne kadınlığı çocuğun olmuş avrupa da yaşıyorsun kafa yapısına bak ya
ayyy gerçekten artık bu izbe yerlerde kalmadı
çocuk çıkmış ordan ablacımmm
seni köle olarak kullanmışlar seninle eurolar için evlenmiş
hala kafaya bak diyordum bende nasıl görücü usulü gelmiş
o çocuğun hakkına grme büyüt orda Allah aşkına erkeklere bi köle daha yetiştirme
bu nasıl bir mantık

Tsk ederim. Geri dönmeyi düşünmüyorum. O degerini parasina ve sevgili annesine verdi sadece.
evet çünkü sen sadece euro getirmek için vardın
sana aldığı tuvalet kağıdına bile laf sokmuş
mesele annesi değil adam seni sevmiyor
sen çocuk doğuracaktın onu da elinden alacaklardı
Allahtan anan baban sahip çıkmış
gelme bir daha bu ülkeye
çocuğu kaçırır o adam sen yine bunun yanında kalır bi çocuk yaparsın
git bir tedavi ol lütfen ya

Eşiniz kendi annesinin arkasına sizde kendi ailenizin arkasına saklanmışsınız.nedemek şampuanı pedi ailem para gönderiyor alıyorum,nedemek kıyafet almıyor,aile olmadan çocuk yaparak kendinizi mahkum etmişsiniz bu hayata.boşanmayacaksınız elbette ama bari ailenize yansıtmayın
Hikaye uzun diye herseyi anlatamadim tabi. Biz ilk basta duğün borcu ödüyorduk. Ihtiyaclarimi alamadim, eşimde sürekli borc var borc var dedi, gıdamızı alabildik ancak. Bu yüzden annemgik bana hususi para gönderiyordu bende ihtiyaclarimi aliyordum. Dedimki borc bittince rahatlariz sabredeyim dedim. Busefer birc bitti adam eve harcanmasin diye gitti araba aldi. O an anladim zaten herseyi. Ailemin arkasina saklanmadim tabiki. Ama eşimi anlayamadim ilk basta. Bana sürekli burasi türkiye, türkiye sartlarinda tek boyle geçiniliyor dedi. Ailesi de ayni. Tutumlu doyorlar ama bu artik tutumluluk degil, aşırıya giden bir cimrilik artik. Kendi hayatlarina hic özen vermemişler, hep nerden neyi kısıp para harcanmasin diye düşünmüşler hep. Pet diyorumya, o bile lüx gelmiş onlara. Eşime geri dönmeyi düşünmüyorum. Anlasmali bosanmayi teklif ettim kabul etti, bakalim sözünde duracak mi

Huyudur bizim toplum erkeklerinin gizli iş çevirmek. Anaları da genelde çanak tutar hatta onlara böyle ahlak verenler bizzat kendileri. Sizin şansınıza bu yaratıklar denk gelmiş. Çok örneği var böyle, inanılmaz yaygın. Evlenince değişmez, çocuk olunca değişmez, siz katlanınca değişmez. Eşeğin yaşındaki bir anakuzusunun iyileşmesi için sihirli değnek lazım. Alkolik, kumarbaz bile değişir de anakuzusu değişmez.
İşiniz, mesleğiniz var. Bir de çocuğunuz oldu şimdi mis gibi. Kızlık mızlık geçen çağda kaldı artık önce o psikolojiden bi çıkın. Ben adım kadar eminim, toplum baskısı denen leş anlayış olmasa ve her kadının işi olsa çocuğu yaptıktan sonra böyle illet erkekleri boşayan yüzbinlerce kadın olur.
Hayat kısa ve değerli ya.

o çocuğun hakkına grme büyüt orda Allah aşkına erkeklere bi köle daha yetiştirme
bu nasıl bir mantık
Sakin olun lütfen, ben zaten geri dönmeyecegim, demek istedigim, boyle bir insan için hayatim gitti. Bunu anlatmak istedim. Kendim ve cocugum için geri dönmeyecegim. Anlasmali bosanmayi teklif ettim, oda kabul etti. Umarim sözünde durur. Âllah teâlanın takdiri. Aslanlar gibi de bakarim cocuguma meslegim var imkanim var.

Vallahi hepsini okumaya takatim kalmadı. Almanya gibi bir yerde doğup büyümüşsünüz neden bu hanzoyla evlendiniz anlamadım ki 🤦🏻‍♀️ ayrılıp çocuğunuzla kendinize yeni bir dünya kurun. Sizi dert, tasadan hasta ederler Allah korusun bunlar.

bu nasıl bir mantık
Sakin olun lütfen, ben zaten geri dönmeyecegim, demek istedigim, boyle bir insan için hayatim gitti. Bunu anlatmak istedim. Kendim ve cocugum için geri dönmeyecegim. Anlasmali bosanmayi teklif ettim, oda kabul etti. Umarim sözünde durur. Âllah teâlanın takdiri. Aslanlar gibi de bakarim cocuguma meslegim var imkanim

Sakin olun lütfen, ben zaten geri dönmeyecegim, demek istedigim, boyle bir insan için hayatim gitti. Bunu anlatmak istedim. Kendim ve cocugum için geri dönmeyecegim. Anlasmali bosanmayi teklif ettim, oda kabul etti. Umarim sözünde durur. Âllah teâlanın takdiri. Aslanlar gibi de bakarim cocuguma meslegim var imkanim
zaten sen bakarsın zaten senin orda şartların burdan çok iyi
ne işin vardı da görücü usulü burdan evlendin
bak o yok bekaretim yok şu yok bu onlar artık çağ dışı geçmişte kaldı geçti onlar
artık burda kimse takılmıyor sen yurt dışında takılıyorsun
çevreni Allah rızası için değiştir özür dilerim ama çok geri kafalı bir bakış açın var
bak Allah şahit seni üzmek aşağılamak için söylemiyorum
sen bu kafayla yine aynı şekilde adam bulur kendini kullandırırsın yoksa

Vallahi hepsini okumaya takatim kalmadı. Almanya gibi bir yerde doğup büyümüşsünüz neden bu hanzoyla evlendiniz anlamadım ki 🤦🏻‍♀️ ayrılıp çocuğunuzla kendinize yeni bir dünya kurun. Sizi dert, tasadan hasta ederler Allah korusun bunlar.
Bunu yapicam zaten. Bosanip aslanlar gibi bakicam cocuguma. Ben bu konuyu ayrintili yazsaydim, beni daha net anlardiniz ama konuyu cok uzatmak istemedim. Eşim ve ailesini anlamak cok zor oldu. Cok iyi numara cektiler. Ailem dahi anlayamadik. Ama Âllah gosterdi, ilk baska hamilelikte ucaklad kapalinca ben caresiz kalinca onlarin seviyesini anladim, daha sonra da buraya geldim, banka hesabinda bir açık bulup oradan esimi sıkıştırınca, diger paraya hirsinin nekadar güclü oldugunu anladim. Ve simdide bosanicam. Biz degersiz degiliz yavrumla. Ilk bosanan son bosanan da biz olmiycaz.

zaten sen bakarsın zaten senin orda şartların burdan çok iyi
ne işin vardı da görücü usulü burdan evlendin
bak o yok bekaretim yok şu yok bu onlar artık çağ dışı geçmişte kaldı geçti onlar
artık burda kimse takılmıyor sen yurt dışında takılıyorsun
çevreni Allah rızası için değiştir özür dilerim ama çok geri kafalı bir bakış açın var
bak Allah şahit seni üzmek aşağılamak için söylemiyorum
sen bu kafayla yine aynı şekilde adam bulur kendini kullandırırsın yoksa
Onunla alakasi yok aslinda. Görücü evlendim lakin yine 1 seneye yakin tanima imkanim oldu. Tam gorücü diyemem aslinda nasil adlandirayim bilemedim. Benim istedigim, evimde temizce oturayim, belki oradada bir iş bulup almancamla calisirdim. Adam oyle bir tanittıki kendini, sanki oda sadece güzel bir yuva kurmak istedi. Birde cok yakın kişilerimiz araci oldu, onlar ds taniyorlardi onlari. Bi sekil oldu işte. Ama olduklari gibi degillermiş aslinda. Bunu anladim iste

Bunu yapicam zaten. Bosanip aslanlar gibi bakicam cocuguma. Ben bu konuyu ayrintili yazsaydim, beni daha net anlardiniz ama konuyu cok uzatmak istemedim. Eşim ve ailesini anlamak cok zor oldu. Cok iyi numara cektiler. Ailem dahi anlayamadik. Ama Âllah gosterdi, ilk baska hamilelikte ucaklad kapalinca ben caresiz kalinca onlarin seviyesini anladim, daha sonra da buraya geldim, banka hesabinda bir açık bulup oradan esimi sıkıştırınca, diger paraya hirsinin nekadar güclü oldugunu anladim. Ve simdide bosanicam. Biz degersiz degiliz yavrumla. Ilk bosanan son bosanan da biz olmiycaz.
Yine verilmiş sadakaniz varmış ki doğumu Almanya'da yapmışsınız, yüzlerini görmüşsünüz. Bazılarının gözüne perde iniyor, yok kocam yok yuvam diye bir ömür eziyet çekiyorlar. Allah bahtınızı açık etsin.

Gurbetçi kızların çok büyük bir çoğunluğu ailelerinin baskıcı tavrı, illa Türk ile evlenmelisin baskısı yüzünden saçmasapan bie zihniyetle yetişiyor.
Biraz mantıklı davranın hadi güya aşık olan evlenenlerde erkekler çakallığından kızları uyutuyor da ; 85 milyonluk ülkede bir görücü usulü olarak bir Türk erkeği, yabancı bir ülkede büyüyen, tanışma evresinde rahat görüşemeyeceği, gurbetçi bir kızı çıkarı olmasa sizce tercih eder mi? Bırada bizim erkek kafasının iki amacı oluyor ya kızın üzerinden yurt dışına kapağı atmak ya da kızın ailesi almanyada olduğu için sizin örneğinizde olduğu gibi kızın ailesinden aylık maddi yardım görmek ve varsa kızın ailesinin Türkiyedeki mallarını kulllanmak. Eşinizin bir sonraki adımıda muhtemelen ailenize sizin üzerinizden mal mülk aldırmak olacaktı. Aklınızı başınıza alın para gizlemesini geçtim de kendi karısının kişisel ihtiyaçları için onu ailesine muhtaç eden erkek sizce sizi ne kadar seviyordur. Belki ağır olacak yazdığım ama bana göre siz eşinizin gözünde çıkar için evlendiği birinden fazlası değilsiniz, eşinizin hareketleride benim bu tavrımı destekliyor. Eşiniz sizinle evlenirken ailenizden büyük maddi destek beklentileri varmış ve bu karşılanmayınca sizden para gizleyerek evinizin geçimi için sizi ailenizden para istemeye mecbur bırakmış, muhtemelen çocuğunuzun Türkiye de doğsun inadı da ters bir durumda kendi evladını bile koz olarak kullanmak içindi. Zira millet evladı Abd avrupa vatandaşlığı alabilsin diye Türkiyeden oralara özel olarak doğuma giderken, eşinizin evladı için böyle bir şansı reddetmesinim mantıklı bir tarafı yok.
bak bu mesajı okudun mu lütfen oku bu adamın tek derdi mal edinmek seni bunun için kullanmış

İyi de kendilerini saklamamislar zaten işaretler hep varmış .
Siz görmek istememissiniz .
Adam sizi sevmiyor çocuğunu da sevmiyor seven insan covid zamanı böyle küfürler etmez gel diye zorlamaz çocuğunun geleceğini düşünür.
Siz bu adama geri donseniz bile yaptıklarını unutacak misiniz ?
Adamı da geçtim annesi ayrı bir dert.
Ne güzel şanslısınız başka bir ülke gibi bir imkanınız var.
Bir avukatla konuşun haklarınızı öğrenin açın davanizi.
Zaten farklı ulkelerdesiniz telefonlardan da engelleyin hayatınıza bakın.
Size şunu diyim. Aslinda ilk hamilelikteki dönemde cok iyi sakladilar huylarini. Bastan belli bukadar ileri gideceklerini bukadar seviyeyi düşürebileceklerini bilseydim zaten cocuk düşünmezdim direk boşanirdim. Hersey ben hamile olunca cikti ortaya. Tabimide asla unutmadim hicbireeyi. Icim hic almadi onu aslinda. Cocuk ortada kalmasin diye katlanirim, belki onu degistiririm dedim ama nafile. Olmadi. Hicbirsey olmadi. Annesi de annesi, parasi da parasi. Zaten paea olayini yeni oğrendim. Simdide bosanmayi istiyorum. Cünki bir gram degismiyorlar. Kayinvalidem takti kafayi torun da torun, hastalik da demiyorlar. Ta hamileyken beni tahliye ucagina bin diye zorladi. Ozaman ucakfa test fln da yoktu. Ve turkuyenin bir yanina gidiyordu ucaklar, nereye indigi bellindegildi. 2 hafta karantina oluyordu 1 otobüsde bütün insanlaela tıkış tıkış yurtlara yerlestirildi insanlar. Ama ne kayinvaldem ne esim beni ve cocugumu taktilar kafaya. Yeterki cocuk orada dogsun, annesinin eline dogsun, baska birsey görmediler. Tek isteyim bu insanlardan kurtulmak

Onunla alakasi yok aslinda. Görücü evlendim lakin yine 1 seneye yakin tanima imkanim oldu. Tam gorücü diyemem aslinda nasil adlandirayim bilemedim. Benim istedigim, evimde temizce oturayim, belki oradada bir iş bulup almancamla calisirdim. Adam oyle bir tanittıki kendini, sanki oda sadece güzel bir yuva kurmak istedi. Birde cok yakın kişilerimiz araci oldu, onlar ds taniyorlardi onlari. Bi sekil oldu işte. Ama olduklari gibi degillermiş aslinda. Bunu anladim iste
lütfen bir daha aynı hatayı yapma
benim birçok akrabam yurt dışında yaşıyor
kimse mutlu olamıyor oranın kültüründe yetişmiş kendine eğitimine uygun biriyle evlen
lütfen bebeğin için terapi al

Yaşadıklarınıza üzüldüm umarım siz ve çocuğunuz için en güzeli ne ise o olur.
Arkanızda destek bir ailenizin olması çok güzel ve dediğiniz gibi çocuğunuza aslanlar gibi bakarsınız.

Size şunu diyim. Aslinda ilk hamilelikteki dönemde cok iyi sakladilar huylarini. Bastan belli bukadar ileri gideceklerini bukadar seviyeyi düşürebileceklerini bilseydim zaten cocuk düşünmezdim direk boşanirdim. Hersey ben hamile olunca cikti ortaya. Tabimide asla unutmadim hicbireeyi. Icim hic almadi onu aslinda. Cocuk ortada kalmasin diye katlanirim, belki onu degistiririm dedim ama nafile. Olmadi. Hicbirsey olmadi. Annesi de annesi, parasi da parasi. Zaten paea olayini yeni oğrendim. Simdide bosanmayi istiyorum. Cünki bir gram degismiyorlar. Kayinvalidem takti kafayi torun da torun, hastalik da demiyorlar. Ta hamileyken beni tahliye ucagina bin diye zorladi. Ozaman ucakfa test fln da yoktu. Ve turkuyenin bir yanina gidiyordu ucaklar, nereye indigi bellindegildi. 2 hafta karantina oluyordu 1 otobüsde bütün insanlaela tıkış tıkış yurtlara yerlestirildi insanlar. Ama ne kayinvaldem ne esim beni ve cocugumu taktilar kafaya. Yeterki cocuk orada dogsun, annesinin eline dogsun, baska birsey görmediler. Tek isteyim bu insanlardan kurtulmak
çünkü orda kalırsan boşanacağını biliyorlardı yağlı kapı gidiyor
senden gelir sağlayamayacakalr
çocuğu bir süre Türkiye ye götürme
sadece Alman vatandaşı yap
o gelsin görmeye

X