- 15 Mart 2008
- 3.285
- 9.650
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok haklısınız beni değersiz görüyorlar şimdidenAyril kuzum malesef fragmanini gormussun evliligini hayal edemiyorum
Canım birşey sormak istiyorum. Sen severek mi nişanlandın yoksa görücü usulümü. Baban nişan atmana neden bu kadar karşıZaten baba evinde sinir sahibi olmuşum bunca yıl dert çekmişim daha fazla dert çekecek psikolojim kalmadı.Kendilerine ezecek gelin bulsunlar napayım
Aile varlıklıymış ondan galiba. E karşı taraf da biliyor babasının niyetini, ona göre davranıyor. Ara yerde kızın başı yanmasa bari.Canım birşey sormak istiyorum. Sen severek mi nişanlandın yoksa görücü usulümü. Baban nişan atmana neden bu kadar karşı
Baban nişanlınızı maddi durumu yüzünden mi saygısızlığa uğradığınız halde destekliyor, aklıma gelmedi değilKesinlikle dinlemeyeceğim.Babam birde şunu diyor sen ve annen kesin onlara karşı kusurlu oldunuz edepli olmadiniz o yuzden nisan atmak icin yapiyolar diyor.Bir insan bunu kızıma der mi?
Varlığı batsın. İnsanın çocuğu mutsuz olduktan sora paramı görür gözü. Yazıklar olsun bu zihniyete yaAile varlıklıymış ondan galiba. E karşı taraf da biliyor babasının niyetini, ona göre davranıyor. Ara yerde kızın başı yanmasa bari.
Nişanı atmasan birkaç sene sonra boşanma yoluna gidersin . Boşver ömrünün sonuna kadar çekeceğine bir kere de kurtul. Bir adamın ya da bir kadının yaşadıkları şey eğer aileye iletiyorsa afedersin ama yarın bir gün o adam yatak odanı bile annesine anlatırAmeliyat oldum ne kayınvalidem ne kayınbabam aradı.Sonra bana tavır koymaya başladılar ortada bir şey yokken.Kayınvalidem sürekli diğer gelinin peşine koşturuyor beni pek önemsemiyorlar oğullarıda evdeki bir lafı annesine yetistirmiş hemen.Haksız olduklari halde bir çok konuda annemi telefonda konuşturmayıp sürekli kendisi sesini yükselterek konuştu kayınvalidem ben bu duruma çok sinirlendim ve kırıldım bu durumda nişanı atmaya karar verdim.Sizce doğru bir karar mı aldı?
Görücü usulüCanım birşey sormak istiyorum. Sen severek mi nişanlandın yoksa görücü usulümü. Baban nişan atmana neden bu kadar karşı
Etrafınızdaki o kokuşmuş düşüncedeki insanlardan uzaklaşın hakkınızda hayırlısı olsunSürekli düğünü erken yapalım diyorlardı,biz 1 yıl sonra dememize rağmen.Etrafımda birsürü insan nişanı atarsan adın çıkar sonuçta gezdiniz tozdunuz bir şeyler yaşandı aranızda diyor.Kim ne yorum yaparsa yapsın umrumda değil.Benim hayatım benim kararım.
Nişanlımın babası iki güler yüz gösterdi diye yumuşuyor babam halbuki bunların hepsi yalan.Baban nişanlınızı maddi durumu yüzünden mi saygısızlığa uğradığınız halde destekliyor, aklıma gelmedi değil
O aklima gelmedi değil evlensek ertesi günü yatak odasını da annesine anlatırNişanı atmasan birkaç sene sonra boşanma yoluna gidersin . Boşver ömrünün sonuna kadar çekeceğine bir kere de kurtul. Bir adamın ya da bir kadının yaşadıkları şey eğer aileye iletiyorsa afedersin ama yarın bir gün o adam yatak odanı bile annesine anlatır
Nişanlıymışsınız buna çok sevindim yüzüğü iade ederseniz oldu bitti. Bu anlattıklarınız sıkıntı değil asıl sorun evlendikten sonra yaşanacak olanlarAmeliyat oldum ne kayınvalidem ne kayınbabam aradı.Sonra bana tavır koymaya başladılar ortada bir şey yokken.Kayınvalidem sürekli diğer gelinin peşine koşturuyor beni pek önemsemiyorlar oğullarıda evdeki bir lafı annesine yetistirmiş hemen.Haksız olduklari halde bir çok konuda annemi telefonda konuşturmayıp sürekli kendisi sesini yükselterek konuştu kayınvalidem ben bu duruma çok sinirlendim ve kırıldım bu durumda nişanı atmaya karar verdim.Sizce doğru bir karar mı aldı?
İnsanlar ne mal olduklarını belli ediyorlar eninde sonunda ne kadar güzel yol gösteriyorlarNişanlıyken gerçek yüzünü gösteren erkek ve ailesine bayılıyorum. Hiç yormuyor düşündürmüyorlar, kabak gibi ortadalar. Size de sadece tekmeyi basması kalıyor.
İğrenç en nefret ettiğim dedikoducu sümsük erkekO aklima gelmedi değil evlensek ertesi günü yatak odasını da annesine anlatır
yazdıklarıma cvp vermemissin ama daha iyi senden uzak olsun da eltinle takılsın ama sen kendini agırdan satmamısın tatlım nisanlın ne alemde onun anasını danasına kızması lazımKadının varı yoğu büyük gelini.Heryere o gelinim gelsin diyor.Ben şuan ameliyatlıyım birde gruba büyük geliniyle resim çekilip atmıs ben yatağimda ameliyatli halimle yatarken
Ağırdan satmak tabirini oldum olası sevmem fakat ben olması gerektiği gibi davrandım herkese kendi karakterleri öyleymiş.Kendini ağır satmamışsından kastınız nedir anlayamadım ne gibi bir şey?yazdıklarıma cvp vermemissin ama daha iyi senden uzak olsun da eltinle takılsın ama sen kendini agırdan satmamısın tatlım nisanlın ne alemde onun anasını danasına kızması lazım
Bu olay tamamen kendi isteğim dışıydı attırmadılar nişanıSiz bir önceki konunuzda da kesin ayrılacağım deyip ayrılmamışsınız bana ayrılmasınız gibi geldi . Bu adamlar bu yüzden bu kadar rahat .
ailesiyle cok muhattap olmussun onu diyorum sen nisanlınla takılıcaktın her zaman ne esya alma ne takı vs hani anneler günü olur gidersin 1 saat misafir gibi tamam ne isin var kaynana kaynana elti vs muhabbetiyleAğırdan satmak tabirini oldum olası sevmem fakat ben olması gerektiği gibi davrandım herkese kendi karakterleri öyleymiş.Kendini ağır satmamışsından kastınız nedir anlayamadım ne gibi bir şey?