Kayınvalidem ve dedikleri

Eee nişanı atmam gerekirmiş dediginiz insanla halen neden nişanlasin ve ondan ailesinden bu beklenti ne bırak gitsin

Baba dedi diye nişanlanmak evlenmek olmaz.olursa sonu hüsran olur boşanma olur kötü olur
Bu sefer babamı dinlemeyeceğim nişanlım ve ailesi o kadar gözümden düştü ki.Gelinleri arasında ayrimcilik yapip ayrimcilik yapmiyorum ben diyen bir insan.Şimdiden anlaşamiyoruz kadinla gercek yuzunu gosterdi

Bu sefer babamı dinlemeyeceğim nişanlım ve ailesi o kadar gözümden düştü ki.Gelinleri arasında ayrimcilik yapip ayrimcilik yapmiyorum ben diyen bir insan.Şimdiden anlaşamiyoruz kadinla gercek yuzunu gosterdi
Inşallah öyle olur sen evlenip o adamla o aileyle geçinecek kişisin baban evlenmeyecek yani

Sonra boşanma olursa baban istemeyecek ömrüm hayatın mahvolacak

Babanı dinleme

Ben tam anlamadım. Nişanlın tam olarak ne yaptı? Nişanı atacak kadar büyük bir şey mi? nisanlininda yanlışları oldu mu? Eğer nişanlın pişman ve seni seviyorsa ben olsam o kaynanayi bin pişman ederdim. Ki kaynana bu adı ustunde kaynanalik yapar. Benimde kaynanam var. Oğullarıyla mutluyum onu da bin pişman ettim. Uzaktan bakıyor bize anca. Her çocuk annesine düşkün olur ama herkes Anneci olacak diye bir şey yok. Annecilik başka bir şey. Nisanlinla konuş seni tercih edebilir. Ediyorsa zaten doğru kişidir. Karısını tercih eden erkeklerde çok. Yani evlenince ailene bir kaynana da promosyon olarak dahil olmayabilir.

Inşallah öyle olur sen evlenip o adamla o aileyle geçinecek kişisin baban evlenmeyecek yani

Sonra boşanma olursa baban istemeyecek ömrüm hayatın mahvolacak

Babanı dinleme
Kesinlikle dinlemeyeceğim.Babam birde şunu diyor sen ve annen kesin onlara karşı kusurlu oldunuz edepli olmadiniz o yuzden nisan atmak icin yapiyolar diyor.Bir insan bunu kızıma der mi?

Ben tam anlamadım. Nişanlın tam olarak ne yaptı? Nişanı atacak kadar büyük bir şey mi? nisanlininda yanlışları oldu mu? Eğer nişanlın pişman ve seni seviyorsa ben olsam o kaynanayi bin pişman ederdim. Ki kaynana bu adı ustunde kaynanalik yapar. Benimde kaynanam var. Oğullarıyla mutluyum onu da bin pişman ettim. Uzaktan bakıyor bize anca. Her çocuk annesine düşkün olur ama herkes Anneci olacak diye bir şey yok. Annecilik başka bir şey. Nisanlinla konuş seni tercih edebilir. Ediyorsa zaten doğru kişidir. Karısını tercih eden erkeklerde çok. Yani evlenince ailene bir kaynana da promosyon olarak dahil olmayabilir.
Çocuk anneci ve ailesini dinliyor.Zaten evdeki bir kelimeyi annesine yanlıs aktaran erkekten pek bir sey beklemem bu saatten sonra

Ay ne guzel evli degilmissin zaten, at nisani bitsin. Sonrasi hep hatalarla dolu olur, kafalari duvarlara vurmalar bitmez ve evlilik biter 🙃

Gecmis olsun bu arada 🌻

Kesinlikle dinlemeyeceğim.Babam birde şunu diyor sen ve annen kesin onlara karşı kusurlu oldunuz edepli olmadiniz o yuzden nisan atmak icin yapiyolar diyor.Bir insan bunu kızıma der mi?
Boşver desin hiç takma bu hayat senin duyma ne dediğini

Ben istemiyorum buyur sen evlen de benim mutsuz olmamı istiyorsan boşanıp gelmemi istiyorsan sevmedigim bir adamla yaşanması istiyorsan tamam de ama yapma hayır de

Boşver desin hiç takma bu hayat senin duyma ne dediğini

Ben istemiyorum buyur sen evlen de benim mutsuz olmamı istiyorsan boşanıp gelmemi istiyorsan sevmedigim bir adamla yaşanması istiyorsan tamam de ama yapma hayır de
Sürekli düğünü erken yapalım diyorlardı,biz 1 yıl sonra dememize rağmen.Etrafımda birsürü insan nişanı atarsan adın çıkar sonuçta gezdiniz tozdunuz bir şeyler yaşandı aranızda diyor.Kim ne yorum yaparsa yapsın umrumda değil.Benim hayatım benim kararım.

Çocuk anneci ve ailesini dinliyor.Zaten evdeki bir kelimeyi annesine yanlıs aktaran erkekten pek bir sey beklemem bu saatten sonra
Yanlış ve ya da doğru aktarması zaten önemsiz. Nasıl ki kendi evinde olan olayı başkasına aktarmiyorsa senin evinde ailemde olan olayı anlatmamasi gerekirdi. Ben sadece şunu söylemek istiyorum. Ayrılırken güzelce konus..belki özür dileyecek bir daha aynı hatalari yapmamak icin..Belki seni sececek. Herkes kaynanadan çekmiyor bu hayatta. İyice düşün. Annecilikten hanimciliga transferlerde çok. Ama yok transferi reddederse ayrılırsin.

Yanlış ve ya da doğru aktarması zaten önemsiz. Nasıl ki kendi evinde olan olayı başkasına aktarmiyorsa senin evinde ailemde olan olayı anlatmamasi gerekirdi. Ben sadece şunu söylemek istiyorum. Ayrılırken güzelce konus..belki özür dileyecek bir daha aynı hatalari yapmamak icin..Belki seni sececek. Herkes kaynanadan çekmiyor bu hayatta. İyice düşün. Annecilikten hanimciliga transferlerde çok. Ama yok transferi reddederse ayrılırsin.
O ailesini seçecek bir insan babası gil ne derse onu yapıyor kukla gibi.

Allahın sevdiği kuluymuşsunuz evlenmeden görmüşsünüz yüzlerini şimdi böyle yapanlar evlendikten sonra insanı sinir sahibi eder. Erkek mi yok dışarda bulunmaz hint kumaşı mı? Bas tekmeyi gitsin anneciğine

Neymiş ben kadınla yakın değilmişim diger gelin yalakalık yapıyor yalandan ben yapmıyorumya onu kafasinda kurmus kadin ben nisanliyken neden kv demle yakin olayimki gereksiz samimiyeti sevmiyorum
Yüzünüze karşı asıl nedeni söylemezler. Zaten bu fikirden memnunlar, paraları ile satın aldıklarını düşünüyorlar, e haliyle satın alınan şeyler nasıl kullanılıyorsa öyle muamele edecekler.

Allahın sevdiği kuluymuşsunuz evlenmeden görmüşsünüz yüzlerini şimdi böyle yapanlar evlendikten sonra insanı sinir sahibi eder. Erkek mi yok dışarda bulunmaz hint kumaşı mı? Bas tekmeyi gitsin anneciğine
Zaten baba evinde sinir sahibi olmuşum bunca yıl dert çekmişim daha fazla dert çekecek psikolojim kalmadı.Kendilerine ezecek gelin bulsunlar napayım

Ay daha nilanlıymışsınız, tabi ki çok doğru bir karar at yüzüğü on ikiden hedefi vur ablacım, vallahi çok pişman olursun bak vazgeçersen.

Ameliyat oldum ne kayınvalidem ne kayınbabam aradı.Sonra bana tavır koymaya başladılar ortada bir şey yokken.Kayınvalidem sürekli diğer gelinin peşine koşturuyor beni pek önemsemiyorlar oğullarıda evdeki bir lafı annesine yetistirmiş hemen.Haksız olduklari halde bir çok konuda annemi telefonda konuşturmayıp sürekli kendisi sesini yükselterek konuştu kayınvalidem ben bu duruma çok sinirlendim ve kırıldım bu durumda nişanı atmaya karar verdim.Sizce doğru bir karar mı aldı?
Ayril kuzum malesef fragmanini gormussun evliligini hayal edemiyorum

X