Evlendiğimde mutsuz olacağıma şimdiden bitirmek daha hayırlısı.Çok doğru bir karar vermişsiniz bence. Şimdiden böylelerse evlendiğinizde çok sıkıntıya düşersiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evlendiğimde mutsuz olacağıma şimdiden bitirmek daha hayırlısı.Çok doğru bir karar vermişsiniz bence. Şimdiden böylelerse evlendiğinizde çok sıkıntıya düşersiniz
Nişanlı olan sizsiniz babanız değil nisanliniz tarafı siz bozun diye yapıyor zaten yapacağını bukadar ısrarcı olmanızın nedeni anlamsızBabam dur atma nişani bekleyelim dedi ama atmamız gerekliymiş o zaman nişanı aslında
1 laf değil, çok laf yetiştirdi nişanlın. Hatta bazılarını yalan yanlış ve abartarak. Ve insanların bu tavırları da bundan. Nişanlın tehlikeli bir insan türü. Laf taşıyarak sizi birbirinize katacak, siz de ona bakıp bir seçim yapmasını isteyeceksiniz. Seçilmeyen taraf bilenecek, seçilen tarafın üstüne gidecek. Nişanlının burnu bile kanamayacak.oğullarıda evdeki bir lafı annesine yetistirmiş hemen.
Bende onu düşündüm oğulları seni seviyorum falan diyordu ki ben asla inanmıyordum.Nişanlı olan sizsiniz babanız değil nisanliniz tarafı siz bozun diye yapıyor zaten yapacağını bukadar ısrarcı olmanızın nedeni anlamsız
Nasıl,anlamadım?Bu adam sizi boşar
Öyle cnm. Belki senin için ilk başta çok zor olacak ama burdaki konular sana örnek olsun. İnsanlar neler yaşıyo. İnşAllah en doğru kararı verirsinEvlendiğimde mutsuz olacağıma şimdiden bitirmek daha hayırlısı.
Ailemin yanında rahat rahat hareketleri vardı nişanlımın.Babası bile bana elini öptürmedi nişan olurken.Birde bizim dururumuz onlar kadar iyi değil onlar çok zenginler bizi kendilerinden aşağı gördükleri için bu kadar sesini yükselterek konuştu Kv dem1 laf değil, çok laf yetiştirdi nişanlın. Hatta bazılarını yalan yanlış ve abartarak. Ve insanların bu tavırları da bundan. Nişanlın tehlikeli bir insan türü. Laf taşıyarak sizi birbirinize katacak, siz de ona bakıp bir seçim yapmasını isteyeceksiniz. Seçilmeyen taraf bilenecek, seçilen tarafın üstüne gidecek. Nişanlının burnu bile kanamayacak.
ne dedi ama mesela hangi lafı söyledi sen dedin mi biz yarın evli olucaz ben sana annen babanla yada ailenle ilgili ne dersem ailemi diceksin artık biz seninle bi aileyiz demedin mi düsüncesi nasıl bu konularaEvet nişanlım ve bu yaptığı çok ayıptı bunu kaldıramam sanırım o yüzden nişanı atmaya kararım net.
Kendin için en doğru kararı ver cnm her şey ortada şimdiden ne olduklarını göstermişlerBende onu düşündüm oğulları seni seviyorum falan diyordu ki ben asla inanmıyordum.
O zaman senin bu koyu aldığım yer yüzünden oğulları ile evleneceğini düşünüyorlar. Babana yapılan saygısızlığa rağmen nişanı attırmaması bu düşüncelerini desteklemiş olabilir.Ailemin yanında rahat rahat hareketleri vardı nişanlımın.Babası bile bana elini öptürmedi nişan olurken.Birde bizim dururumuz onlar kadar iyi değil onlar çok zenginler bizi kendilerinden aşağı gördükleri için bu kadar sesini yükselterek konuştu Kv dem
Aslında kötü bir cümle söylemedi.Ama lafı farklı şekilde söyleyip,kışkırtmış annesini.Mobilya almaya gittiğimizde de diğer gelinini getirdi ve hep onunla ilgilendi kayınvaliden ben varmışım yokmuşum belli değildi.Annemi arayıp tabikide oğlum evlendiğinde ben oturcam evinde yaylanıcam demiş anneme.Anladımki beni aldıktan sonra köleleriymişim gibi davranacaklar.Gelemem ben bunlara.ne dedi ama mesela hangi lafı söyledi sen dedin mi biz yarın evli olucaz ben sana annen babanla yada ailenle ilgili ne dersem ailemi diceksin artık biz seninle bi aileyiz demedin mi düsüncesi nasıl bu konulara
Anlatayim, mustakbel kayinpederiniz babanizi hem dolandirdi hem aşağıladı nisani atmadiniz.Nasıl,anlamadım?
ama succ sende kim kaldı bu zmanda kaynana elti esya almaya giden burda sen nisanlını neden kafalamıyosun seninle gidicez kimseyi istemem diye en özel anlarında ne isi var onların hee dersen ki nisanlım anası danasına cok meraklı sürekli birlikte takılmak istiyor o zaman zten nisanı at üstüne lokma dagıtAslında kötü bir cümle söylemedi.Ama lafı farklı şekilde söyleyip,kışkırtmış annesini.Mobilya almaya gittiğimizde de diğer gelinini getirdi ve hep onunla ilgilendi kayınvaliden ben varmışım yokmuşum belli değildi.Annemi arayıp tabikide oğlum evlendiğinde ben oturcam evinde yaylanıcam demiş anneme.Anladımki beni aldıktan sonra köleleriymişim gibi davranacaklar.Gelemem ben bunlara.
Neymiş ben kadınla yakın değilmişim diger gelin yalakalık yapıyor yalandan ben yapmıyorumya onu kafasinda kurmus kadin ben nisanliyken neden kv demle yakin olayimki gereksiz samimiyeti sevmiyorumO zaman senin bu koyu aldığım yer yüzünden oğulları ile evleneceğini düşünüyorlar. Babana yapılan saygısızlığa rağmen nişanı attırmaması bu düşüncelerini desteklemiş olabilir.
Kadının varı yoğu büyük gelini.Heryere o gelinim gelsin diyor.Ben şuan ameliyatlıyım birde gruba büyük geliniyle resim çekilip atmıs ben yatağimda ameliyatli halimle yatarkenama succ sende kim kaldı bu zmanda kaynana elti esya almaya giden burda sen nisanlını neden kafalamıyosun seninle gidicez kimseyi istemem diye en özel anlarında ne isi var onların hee dersen ki nisanlım anası danasına cok meraklı sürekli birlikte takılmak istiyor o zaman zten nisanı at üstüne lokma dagıt
Eee nişanı atmam gerekirmiş dediginiz insanla halen neden nişanlasin ve ondan ailesinden bu beklenti ne bırak gitsinBabam dur atma nişani bekleyelim dedi ama atmamız gerekliymiş o zaman nişanı aslında