kayınvalidem ve ailenin diğer fertleri:(

Hmmm kib

Son düzenleyen: Moderatör:

Kusura bakmayın konunun ortasına balıklama dalıyorum ama bu arkadaş söylediğine kendide inanmıyor, amaç belli
Sizlerden ricam böyle reklamcıların mesajlarını alıntılamayın, verdikleri numaraların sitede yer almasından keyif alıyorlar zira, bildirim yapmanız yeterli ki sağolun hepiniz bildirmişsiniz

bence aranızı bozan tatsızlıklar çıkaran kayınvalidenizin size gelmemesi çok iyi bişey.bundan büyük nimet yok bence:)siz eşinizle iyi olun keyfinize bakın.

Daha ne istiyosunn eşin farkında,yanında..biz de istiyoruz ki az ötede dursunlar kısmet işte :)

kuzum bu anlattıklarının o kadar fazlasını yasattılar ki bana.. senı cok ıyı anlıyorum. ınsan ıster ıstemez uzuluyor ama emın ol uzak durmaları daha ıyı. habıre gelıp canını sıksa daha kotu olurdu. onlar nasılki sen yokmuşsun gıbı davranıyorlar sen de aynısını yap. ben oyle yapıyorum. aramalar aramam, davet etmeseler gıtmem. napim ınsan gıbı davrandılar da bız mı kıymet bılmedık.!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…