kayınvalidem ve ailenin diğer fertleri:(

evet hayatım olur desen bile sorun olur çünkü sorun yaratmak için oturuyolar onlar karşına... bak aklıma geldi anlatayım. başına taş düştü heralde bayramda (nişanlıyken) bana bayramlık almak istedi, bi bayram önce adını bile anmamıştı bende ilerleme var sanırım dedim eşim ve ben akşam iş çıkışı avm de buluşalım sende oraya gel orda bakalım dedim tamam dedi. orta halli bi mağazaya girdik bi pantolon beğendim hemde çok hoşuma gitti. bedenini arıyorum dört kere geldi yanıma başka bi mağazaya gidelim beğenmediysen diye, bende heralde çıkmak istiyo dedim çıktım ordan. başka bi yere girdik ne giysem o büyük oldu o geniş oldu o eğik oldu dedi. sonra eline incecik bi penye almış gelmiş bu nsıl diyor havalar soğuk dedim üstüne bişi lazım. başka yere gidelim dedi gittik orda bi bluz beğendim o da beğendi altına bi pantolon beğendim o pantolonla bu olmaz geniş oldu bu söyle oldu bu ve gene başka yere gidelim. başka yerde de aynı tavır ve bende evliya sabrı! eşim patladı yeter önce beğeniyosun sonra olmadı deyip ordan oraya sürüklüyosun dedi o da çıkardı parayı alın siz kendiniz bakın dedi bindi dolmuşa döndü evine

valla otur kalk sukret ki, esin destek, farkinda.. yalniz ne olursa olsun 'ailesi'.. kotu dusunsen bile kotu konusma, yorumsuz kal hatta, zaten esin farkinda Allah in izniyle, bsy anlatmana gerek yok, bakarsin bi gun 'aile' damari kabarir, senle bsy paylasmaz bu kez, olumsuz konusuyo diye..

bu arada
eşin için maşallah diyeyım de nazar degmesın.
farkında olması kör, sagır gıbı davranmaması takdır edılesı bır durum

Valla temizlik falan yapmam ben yani. Nişanlımda yaptırmaz zaten. Herkes kendi evini temizlesin. Ha ilerde yaşlanır falan, anneme de ona da yardımcı gönderirim. Ben kendi evimi zor temizliyorum yahu

Valla temizlik falan yapmam ben yani. Nişanlımda yaptırmaz zaten. Herkes kendi evini temizlesin. Ha ilerde yaşlanır falan, anneme de ona da yardımcı gönderirim. Ben kendi evimi zor temizliyorum yahu

ah nasıl pişmanım bi bilsen, 2 bin 500 tl lik süpürgeyle ev süpürmeyi bilmeden ne demeye gidiyosam bırk yapsın kendi ne yapacaksa yok ama kurtluyum ben birine hayır desem dünyanın sonu gelir diye korkuyorum

ah nasıl pişmanım bi bilsen, 2 bin 500 tl lik süpürgeyle ev süpürmeyi bilmeden ne demeye gidiyosam bırk yapsın kendi ne yapacaksa yok ama kurtluyum ben birine hayır desem dünyanın sonu gelir diye korkuyorum

hobareyyy benimkinin rainbowu varmış, üste para verseler ellemem. vallaha ellemem. ne anlarım ben. zaten sözlüm diyor ki onu üreten adamın yatacak yeri yokmuş.

hobareyyy benimkinin rainbowu varmış, üste para verseler ellemem. vallaha ellemem. ne anlarım ben. zaten sözlüm diyor ki onu üreten adamın yatacak yeri yokmuş.

ben pek cahilimdir bu marka konusunda salonu süpür deyip koydu önüme bende aldım napayım iş bilmediğimi mi vurmak istedi bilmem ama ne yapmak istediyse allah 2 katını versin ona

ben pek cahilimdir bu marka konusunda salonu süpür deyip koydu önüme bende aldım napayım iş bilmediğimi mi vurmak istedi bilmem ama ne yapmak istediyse allah 2 katını versin ona

hem süpür demiş hem bilemezsin demiş o da ayrı cins.
benimki anlatmasa ben de bilmezdim, hala da bilmem, bi tek o süpürgeye verdiğimiz paraya araba alırdık dedi onu biliyorum.

hem süpür demiş hem bilemezsin demiş o da ayrı cins.
benimki anlatmasa ben de bilmezdim, hala da bilmem, bi tek o süpürgeye verdiğimiz paraya araba alırdık dedi onu biliyorum.

kendi 2bin500 tl ye süpürgem var der ben 300 tl ye korkmazın çay makinesini alırım çeyizime amaaannn ne gerek var der

Bende öyleydim kuzum. Tanışmadan önce ne hevesliydim, pimpirikliydim beni sevsinler diye. Hani bana gerçekten biraz olsun önyargısız yaklaşsaydı, oğlum seviyor deseydi, inan dünyaları verirdim. Ama yok, yok yok..

O yüzden umursamıyorum. Elbette nişanlımın ailesidir, saygıda kusur etmem. Tartışma, kavga çıkarmam. Hatta bir şey derse susarım, nişanlım gerekeni söyler, yapar. Asla aralarına girmem. Ama fazlasını da yapmam, yapamam.

kendi 2bin500 tl ye süpürgem var der ben 300 tl ye korkmazın çay makinesini alırım çeyizime amaaannn ne gerek var der

he ya benimki de misafir için yemek takımını gereksiz görmüştü.

sev-me-ye-cek-ler. bunu baştan böyle bilip de yaklaşsak mutsuz olmayız.

Öyleymiş. Ha ben kendi adıma şunu söyleyebilirim ki, ilişkileri iyi yönetemedim. Çok daha farklı bir nişanlılık süreci geçirebilirdim ama saflığıma geldi. Beni sevdiğini sandım, sonra yaşadıklarımdan dolayı hayal kırıklığına uğradım. Eğer daha mantıklı davransaydım, üzülmezdim.

Neyse, vardır her şeyde bir hayır. Belki de birbirimizi iyi tanımak adına, bugünleri yaşamalıydık. Yoksa ben saf gibi çok kullandırırdım kendimi çokkk

sanırım biz çok seveceniz. sevse ne sevmese ne diyebilsek keşke en başından. onlar değilde biz önyargılı yaklaşsak belki onlar dört dönecek. misafir yemek takımını mı gereksiz buldu ? :) cidden gelin içeri girince kayınvalidenin ar damarı çatlarmış derlerdi de güler geçerdim ondan oluyo sanırım. benimki ben bernardodan beğendim çeyizliklerimi babam alıcaktı ona ne oluyo anlamadım ama tutturdular kp le eşime 4 5 kere marka almasınlar gitsinler filanca yerden ucuza alsınlar siz mahvedersiniz boşa para ... diye

hepimizin saflığına gelmiyor mu zaten? saflığıma geldi, kalkmışken görümcemin çayını da doldurdum zamanında. şimdi benden 4 yaş küçük kız, anasının evinde "kendine çay alsana, ay bana da koysana" diyor. elime yapışmıyor ama insan kendini kötü hissediyor.

değerimiz olmuyor işte bacak kadar velet gelmiş geçen eşime ben senin gibi erkenden evlenmem diyo ( lise öğrencisi ) o zaman güldüm kalabalıkta ama ağzının ortasına patlatasım geldi takmışlar kafa 5 sene sonra diye

Öyle canım. Ben gocunmam işte böyle şeylerden. Ama nedense bazı insanlar bunu otorite göstergesi olarak görüp, hizmetçi yerine koyuyor insanı.

Bende görümce olcam ama her gün söylüyorum kendime, görümce değil abla olacaksın diye. Kardeşimle çok bağlıyız birbirimize, hani korkuyorum acaba kıskanır mıyım falan diye ama yok kıskanmam ya. İsterim ki mutlu olsun.

Ona kızma canım. Annesi gibi düşünecek elbette, neticede örnek aldığı, çok sevdiği kişi o. Onun laflarıyla, konuşmalarıyla etkileniyordur. Birde sen kaç yaşındasın, eşin kaç yaşında?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…