- 13 Ekim 2011
- 4.213
- 508
- 163
- 34
- Konu Sahibi LolaBunnyy
-
İşte orası çok sıkıntılı. Diğer herkese rest çekebilirim ama eşimi kırmak istemiyorum.
Size anlattığım bu sebepleri onada anlatırım, ama beni anlayabilir mi bilmiyorum
Bi hamile kalayımda allahın izniyle
Bak fiziken benzesin. Memnun bile olurum. Ama isim konusunda çok hassasım.
Ben kızım olursa vefat eden ablamın adını koymayı düşünüyorum.
Eşim buna karşı çıksa ben çok üzülürdüm.
Bu demek değil ki kızımda ablamı görcem.
Eşin de istiyebilir bunu o zaman ne yapacaksın ?
Kayınvaliden de kötü niyetli istememiştir belki yaşayan bilir zor bir durum bir anne için.
Ama mesela bnm abimin kızı olcak şimdi biraz hanım bizi zorladı tehlike atlattık adını Naz yada Nazlı düşünüyoruz yani abimle yengem .
Biz hiç böyle birşey talep etmedik. Annem bana bile öyle bişey demedi ki abime de dememiştir eminim.
Ama eşin böyle bir istekde bulunursa ?
bence 1'i 100 gördün sen.
kv "hele bir oğlan olsun da "demiş.. gerisi ...bla bla blaa... istediğini koyabilirsin yani sen ölen çocuğunun adını koyacağını söylüyorsun.
kv'nin ağzından öyle bir kelime çıkmamış.
Justmarried zaten baktım da UI olmuşsun. Belli ki o yüzden 2. üyelik aldın. Kaynın intihar ettiğinde eltini suçladın onun yüzünden oldu dedin kaynının vefatına değil eltine bilenmiştin o zamanlar kaynanamla çok iyi anlaşıyorum diyordun ne oldu şimdi. Sürekli kaynananla ilgili birşeyler yazıyorsun kadının zaten acısı taze çok yeni kaybetti oğlunu o hisle denmiş olabilir. Hem daha çocuğunuz bile yok hele bir hamile kalın o zaman düşünürsünüz bunları eltiniz bitti şimdi kaynananıza bileniyorsunuz yani o üye olduğunu bildim için yazıyorum bunları haa aklıma geldi evinize şofben aldınız mı hani kaynananızda şofben yok diye sizde yıkanıyorlardı ya evinizden girip nescafe alıyorlar diye de laf etmiştiniz hanii ne oldu çözüldü mü o sorunlar. Obsesifim demiştin zaten diğer konularında bununla ilgili de tedavi görüyor musun çünkü çok takıntılısın.
Aynen öyle ama arkadaşım zaten arkadaşımız takıntılı kaynının vefatından sonra eltiyi bıraktı kaynanaya başladı just arkadaşımız sonra UI olunca bunu açmış. Hele bir oğlan olsun o zaman konuşulur demiş ne var yani. Hem hamile kalsın da, oğlan olduğu belli olsun da şimdiden ne yani bu takıntı. Evine şofben almaz bizde yıkanıyorlar der, çıkıp sobamı yakıyorlar, nezcafe alıyor, her akşam yemeği onlarda yiyoruz yeme arkadaşım hem bu kadın çalışıyorum diyordu çalışan birisi ne kadar da kafa yoruyor böyle şeylere kadının bir şey yaptığı yok, hakareti yok, eşiyle arasını bozması yok kendi halinde biri ama yok takıntı halini almış önce elti kayın ölünce elti gitti şimdi kaynana daha doğmamış çocuğa don biçme.
bence 1'i 100 gördün sen.
kv "hele bir oğlan olsun da "demiş.. gerisi ...bla bla blaa... istediğini koyabilirsin yani sen ölen çocuğunun adını koyacağını söylüyorsun.
kv'nin ağzından öyle bir kelime çıkmamış.
obsesif kimse kimseyi karıştırmıyor sen o kişisin.üyeliğini iptal ettirdin ve kk'sız yapamadın bir çok kişi gibi ve geri döndün.
belki diğer üyeliğinden onu tanıyanlar çıktı. o yüzden de yeni üyelik aldı. bunu söyleyerek deşifre olmak istemiyordur:44:
diye düşünüyordum kiiiii evinin fotoğraflarını paylaştığını gördüm..
Yapmayın arkadaşlar ya. Lütfen. Benimde kaynım ölmüş diye mi sırf başka biri olarak düşünülüyorum. Ki bence okadar büyük bi tesadüfte değil bu. Bitek benim eşimmi 3-4 kardeş. Bitek bizim mi kardeşimiz öldü.
evet senin de kaynın ölmüş,senin de eşin 3-4 kardeş,sen de just gibi başka yerde otururken sıkıntıdan dolayı kaynananların binasına taşınmışsın
Bu kadar iddialı bi sekilde sen o sun diyenleri anlamıyorum. Benim babamin da uç erkek
Kardeşi var biri intihar etmiş ve babannemle cok yakın oturuyolarmis. O zMan bu kisi benim annem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?