- Konu Sahibi LolaBunnyy
-
İstememekte haklısın. Bende istemezdim açıkcası.
Ama kayınvaliden net birşey söylememiş anladığım kadarıyla.
Yanlış anlamış olabilir misin acaba?
cute kimdi hatırlayamadım ben?
hatırladığım sadece biri vardı,intihar etmişti,yengeyi sorumlu tutmuşlardı da kadını cenazeye bile almamışlardı.o mudur?
Eğer doğru tahmin ediyorsam "justtmarried"adlı arkadaş.
Onun da kaynı yakın zaman da intihar etmişti.
Allah rahmet eylesin.
Evet o
gecende habersız evım evım guzel evımde yorum yaptım bu arkadasa resmen kendımı kandırılmıs hıssedıyorum suanda
Evet o
gecende habersız evım evım guzel evımde yorum yaptım bu arkadasa resmen kendımı kandırılmıs hıssedıyorum suanda
Her kardeşi ölene aynı kişi muamelesimi yapıyorsunuz arkadaşlar :)
Ne alakası var.
Kardeş ölünce, hamile olan kuzen hanımına, hemen adını x koyun dendi.
Bi isim mevzusudur dönüyordu zaten ortada.
Bide üstüne bunu söyleyince, ben kesinlikle onu kasteddiğini düşünüyorum.
Konuda bahsi geçen üyeninde kaynı intihar etmişti yine konuda bahsi geçen eski üyeninde bir düşüğü olmuştu ve konuda arkadaşların bahsettigi üyeninde 3 tane kayınbiraderi vardı konularınız birbirine benziyor.Arkadaşta o yüzden öyle düşünmüş tabi yanılıyorda olabiliriz.Her kardeşi ölene aynı kişi muamelesimi yapıyorsunuz arkadaşlar :)
Ne alakası var.
neden kandırılmış hissettin ki?:26:
baktım da diğer üyelik iptal edilmiş. yani ben bir sorun göremedim.
ha aranızda birşey geçtiyse haberim yok
Nickini degistirmisin ama seni tanidim
Iyi denemeydi diyebilirim neyse
Senlede ugrasilmaz arkadasim ne emmeye ne gommeye geliyosun
Siz annesi olarak istediğiniz isimi çocuğunuza koymakta haklısınız, onu siz dünya ya getirip bakıp büyüteceksiniz, başkalarına düşmez isim koymak ancak fikir verebilirler gerisi size kalmış. Yalnız şu şekilde düşünmeyin hani ismini verdiğim de kayınvalide torunu olduğu için değil de kendi oğlunu gördüğü içi sevecek diye, nedeni ise çocuk bu anaya da benzer, babaya da, dayıya da, teyzeye de, amcaya da, yani hiç ismini vermeseniz dahi bu benzerlik başlı başlına bir çağırışım olmaya yetebiliyor, kendimden biliyorum annem vefat edeli 2 sene olacak, ve ben anneme çok fazla benziyorum. Kimisi bir iç çekip ne kadar da annesine benziyor diyor, kimisi sanki karşımda onun gençliği duruyor diyip ağlayabiliyor.
nenden öyle düşündün cute
Karar vermiş bile demişsiniz ama kadın daha '' sen bir erkek doğur '' dan başka laf etmemiş ki ; bu konuda .
Belki aklından bile geçmedi oğlunun ismini koymak , yersiz bir endişeye kapıldınız .
Belki sadece o sanmadığınız erkek torun sevdasından söyledi bunu .
Hadi aklından geçirdi diyelim , emrivaki bile yok ortada , olsun o zaman konuşalım bence
Ben kızım olursa vefat eden ablamın adını koymayı düşünüyorum.
Eşim buna karşı çıksa ben çok üzülürdüm.
Bu demek değil ki kızımda ablamı görcem.
Eşin de istiyebilir bunu o zaman ne yapacaksın ?
Kayınvaliden de kötü niyetli istememiştir belki yaşayan bilir zor bir durum bir anne için.
Ama mesela bnm abimin kızı olcak şimdi biraz hanım bizi zorladı adını naz yada nazlı düşünüyoruz.
Biz hiç böyle birşey talep etmedik.
Ama eşin böyle bir istekde bulunursa ?
Bak fiziken benzesin. Memnun bile olurum. Ama isim konusunda çok hassasım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?