• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalidem kayınpederimi aldatıyor

Kayınvalidemin telefonu eski telefonlardan ve faturalı olduğu için bi yer aranacaksa ondan ara der o arada tesadüfen gördüm diyorum ki görüştüğü kişi abi dediğimiz kayınpederimin arkadaşı numarası bizlerde de var bende baktım telefonumda o kişinin numarası ve kayınvalidemin telefonu sürekli sessiz duruyor ve sürekli o kişinin araması meaaj geliyor mesela bizim yanımızdaysa hemen okuyor siliyor cebine atıyor arkadaşlar niyetim kayınvalidemin kötülüğü değil evlenince bi aile oluyor insan ben o aileden değilmiyim böyle bi hata yapsam kayınvalidem susup o benim gerçek kızım değil naparsa yapsınmı der görmediğim gözden uzak olan biri olsa neyse ama adam selam veriyor hal hatır soruyor bide selam vermeyincede hayırsız diyor eşimle bana bunlar miğdemi bulandırıyor düşünsenize benim gerçek annem Allah korusun böyle bişey yapıyor ama eşim bunu benden saklıyor karşıdaki adamla pişkin pişkin konuşmama izin veriyor ben bunu düşünüyorum ikilemde kaldım o adamın karısı zaten sekiz dokuz yıl önce şüphelenmiş alenen söyleyip kayınvalidemle ilişkisini kesti çok iyiydi araları ama kadını deli deyip susturdular hepsi konu kapandı karısıyla görüşmüyolardı ama adam halen gelip gidiyor du karısına rağmen durum bu ben bunu istesem şimdiye kadar ortaya çıkarırdım ama eşimi düşünüyorum uzakta olsak kayınvalidemle unuturum ama her yanına gittiğimde her hareketinde bişeyler arıyorum
Kayınvaldem annem gibi diyorsun.:işsiz:
Peki senin öz annen yapsa öğrensen ne tepki verirdin.
Ordan pay biç:işsiz:

Back