Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gencin hormonları var yine ondan diyorum.Benim gencini de aklım almıyor..
ehh tabii belli bir yaştan sonra yakışık almıyor amaAyy ne bileyim ya ben babamı kucuk yaşta kaybettiğim için hiç o durumu bilmiyorum annem şimdi 50 yaşında ama koca olmadığı için durum ne bilemedim ufff yinede tiksincc
eşim bi erkek
Sakin sakin karışma iki mesajla hiçbirşeyi kanirtlayamazsin.. kaldı ki ne kadar annem gibi desende gelinsin sonucta een ufak olayda el kizi oluveriyorsun..bir de namus meselesi kanitlayamazsin filan sen kendi kocandan olursun.. unut gitsin.. sadece kaynana soylersen bu sefer açığını kol kayıp seni tehdit eder... sen bence otur izle mutlaka yakalanır bence birine...Benim kayınvalidem kayınpederimi aldatıyor mesajlarını gördüm hemde ailecek tanınan biriyle kayınpederimi in arkadaşıyla eşimin bizim hepimizin abi dediği kişiyle daha önce o kişinin eşi tarafından suçlamalar yapılmıştı ama hiç kimse kayınvalideme konduramamıştı tesadüfen mesajları gördüm ve dikkat ediyorum sürekli o kişinin araması var kayınvalidemin telefonunda ve isimsiz kayıtlı numarası ne yapabilirim öğrendiğim günden beri uykularım kaçıyor geçen eşimle beraber karşılaştık o kişiyle ben görmemezlikten geldim eşim görmemiş zaten sonra o seslendi selam bile vermiyonuz dedi sinir oldum ama eşime çaktırmamak için konuştum napabilirim kendi annem yerine koyuyorum nasıl annemin bunu yapmasını kaldıramazsam onunda kaldıramıyorum eşim bi erkek onun kesinlikle duymaması lazım zaten psikolojik ilaçlar kullanıyor hayatı mahvolur ne yapabilirim kızlarıda çok fevri ortalığı ayağa kaldırırlar kayınvalidemlere gitmek istemiyorum moralim bozuluyor siz benim yerime olsanız içinize mi atarsınız kayınvalidenizle paylaşırmısınız nasıl yapar böyle bişey anlamıyorum karşıdaki kişide evli çocukları var off off ne kadar hatası olsada bana karşı ben ona anne diyorum ama yavaş yavaş soğuyorum bu konu yüzünden o kişiyi gelininin kızlarının kocasının oğlunun olduğu ortama nasış sokabiliyor rahat rahat uykularım kaçıyor gerçekten ne yapacağımı bilemiyorum