• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalidem kayınpederimi aldatıyor

Kırkından sonra azanı teneşir paklar diye yanında arada bir söylenin. Belki üstüne alınır.

Ben olsam bildiğimi bilmesini saglardim, yani direk söylemektense ima eder onu şüpheye düşürür bu yanlıştan dönmesini saglardim, söyleyip hiç kendimi riske atmazdim, sonuçta elkiziyiz....

Yahu size ne diyeceğim siz eşinizi aldatsaniz en çok kv karsirdi herhalde:dondurma:
Eşinize falan söylemeyin psikolojisi zaten bozulmuş allah muhafaza adamı gider vurur bu durumda sessiz kalmak en iyisi gibi geldi bana. Kvnin telefonunu da kurcalamayin onunla bu konuyu konuşup yüzgòz de olmayın kvnizi anne yerine koyacak kadar çok seviyorsanız sizde bir anne sevgisi sorunu olabilir kimseyi çok çok sevmeyin ki hatalarıni gorunce böyle hızlı soğumayin

kv telefonunu kurcalamak niye?
ilginç bir konu olmuş.

yine de banane der bu kadar kafaya takmazdımmm

Aynı konuyu ilişki uzmanı Selin karacehenneme sormuşlardı kesinlikle söylemeyin kimseye ,bilmemezlikten gelin gibi şeyler söylemişti!!

Daha once de acmostiniz bu konuyu o zaman da herkes fikrini soyledi simdi de ayni.

Kayınvalidemin telefonu eski telefonlardan ve faturalı olduğu için bi yer aranacaksa ondan ara der o arada tesadüfen gördüm diyorum ki görüştüğü kişi abi dediğimiz kayınpederimin arkadaşı numarası bizlerde de var bende baktım telefonumda o kişinin numarası ve kayınvalidemin telefonu sürekli sessiz duruyor ve sürekli o kişinin araması meaaj geliyor mesela bizim yanımızdaysa hemen okuyor siliyor cebine atıyor arkadaşlar niyetim kayınvalidemin kötülüğü değil evlenince bi aile oluyor insan ben o aileden değilmiyim böyle bi hata yapsam kayınvalidem susup o benim gerçek kızım değil naparsa yapsınmı der görmediğim gözden uzak olan biri olsa neyse ama adam selam veriyor hal hatır soruyor bide selam vermeyincede hayırsız diyor eşimle bana bunlar miğdemi bulandırıyor düşünsenize benim gerçek annem Allah korusun böyle bişey yapıyor ama eşim bunu benden saklıyor karşıdaki adamla pişkin pişkin konuşmama izin veriyor ben bunu düşünüyorum ikilemde kaldım o adamın karısı zaten sekiz dokuz yıl önce şüphelenmiş alenen söyleyip kayınvalidemle ilişkisini kesti çok iyiydi araları ama kadını deli deyip susturdular hepsi konu kapandı karısıyla görüşmüyolardı ama adam halen gelip gidiyor du karısına rağmen durum bu ben bunu istesem şimdiye kadar ortaya çıkarırdım ama eşimi düşünüyorum uzakta olsak kayınvalidemle unuturum ama her yanına gittiğimde her hareketinde bişeyler arıyorum

Bir gün yine mesajını yakala ve ona anne mesaj gelmiş sana buyur de.
O korku ona yeter de artar bile.

1. Madem daha önce bu konu gündeme gelmiş, alan memnun satan memnun demek ki, Kayınvalidene iftira attığını söylerler, suçlu olursun.
2. Eşinle yuvan mı yıkılsın istiyosun?
3. Eşin psikolojik haplar kullanıyormuş adamı hepten delirtirsin.

Görme, duyma, bilme. Bazı gerçeklerin saklanması daha doğru. Boşver.

dört duvar arasında olup biteni birtek içeride olan bilir

bence sizi hiç ilgilendirmez , kadının kızı var oğlu var hem kocası kımden geliyor bu mesaj bu tlf hiç demiyor mu

Daha önce bende benzer bir konu açmıştım arkadaşı çok iyu anlayabiliyorum. gerçekten çok iğrenç bir durum,keşke hiç öğrenmeseydim bilmeseydim diye düşünüyorsun. bende günlerce uykusuz kalmıştım şimdi daha sakin düşünüyorum banane diyorum her koyun kendi bacağından asılır.

Benim kayınvalidem kayınpederimi aldatıyor mesajlarını gördüm hemde ailecek tanınan biriyle kayınpederimi in arkadaşıyla eşimin bizim hepimizin abi dediği kişiyle daha önce o kişinin eşi tarafından suçlamalar yapılmıştı ama hiç kimse kayınvalideme konduramamıştı tesadüfen mesajları gördüm ve dikkat ediyorum sürekli o kişinin araması var kayınvalidemin telefonunda ve isimsiz kayıtlı numarası ne yapabilirim öğrendiğim günden beri uykularım kaçıyor geçen eşimle beraber karşılaştık o kişiyle ben görmemezlikten geldim eşim görmemiş zaten sonra o seslendi selam bile vermiyonuz dedi sinir oldum ama eşime çaktırmamak için konuştum napabilirim kendi annem yerine koyuyorum nasıl annemin bunu yapmasını kaldıramazsam onunda kaldıramıyorum eşim bi erkek onun kesinlikle duymaması lazım zaten psikolojik ilaçlar kullanıyor hayatı mahvolur ne yapabilirim kızlarıda çok fevri ortalığı ayağa kaldırırlar kayınvalidemlere gitmek istemiyorum moralim bozuluyor siz benim yerime olsanız içinize mi atarsınız kayınvalidenizle paylaşırmısınız nasıl yapar böyle bişey anlamıyorum karşıdaki kişide evli çocukları var off off ne kadar hatası olsada bana karşı ben ona anne diyorum ama yavaş yavaş soğuyorum bu konu yüzünden o kişiyi gelininin kızlarının kocasının oğlunun olduğu ortama nasış sokabiliyor rahat rahat uykularım kaçıyor gerçekten ne yapacağımı bilemiyorum
Sakin sakin karışma iki mesajla hiçbirşeyi kanirtlayamazsin.. kaldı ki ne kadar annem gibi desende gelinsin sonucta een ufak olayda el kizi oluveriyorsun..bir de namus meselesi kanitlayamazsin filan sen kendi kocandan olursun.. unut gitsin.. sadece kaynana soylersen bu sefer açığını kol kayıp seni tehdit eder... sen bence otur izle mutlaka yakalanır bence birine...

Back