Kayınvalidem kayınpederimi aldatıyor

Okuyamadım hepsini de bu Kv ler kaç yaşında

Benimki 70 yaşında da donunu zor topluyor hali ile

Annem de 60 o da mutfak salon arasında yaşıyor

Bizimkiler çok yaşlı galiba burada Kv ler 40 lı yaşlarda

Eşinizin annesinin yaptığı etik değil ama sizin davranışınız da etik değil.Kadının telefonunu mu karıştırdınız?
Nasıl görebilirsiniz ki başka...

aynı konu MuneMune hesabı doğrulanmış üye.

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/kayinvalidem-kayinpederimi-aldatiyor.948327/

Karışmayın kimseye de söylemeyin. Ben olsam kayınvalide ile eskiden nasıl isem öyle devam ederdim.

Kadının telefonunumu karıstırıyorsunuz?

Kocasnın tlfonunu karıştırılmasına alışmıştıkta kv tlfonunu kurcalamak bilemedim yani
Bence dikatli olun kv karşı bu tür çarpık ilişkiler kuranlar beni korkutur size yada çevresindeki birine zarar verebilirler
Kv durumu birilernden duymuş gibi anlatın. başkaları duymuş size anlatmış gibi böyle bir dedikodu var gibisinden
Onun dışında milletin telefonunı rahat bırakın yahu
İnsan eşinede özel msj atabiliyor ben bunları kimsenin görmesini istemem şahsen

Ya valla artık böyle cins konuları görünce aklıma gayriihtiyari zeynepgüven geliyor
Tekmiyim sizce

zaman nasıl bir zaman oldu aklım almıyor, herkes bi uçkur peşine düşmüş gidiyor, ne çocuktan ne eşten utanma var ne de Allah korkusu, lanet olsun hepsine...

Telefonu ortada iken mesaj gelirse alıp bakın. Anne bu nedemek oluyor diye bir sorguya cekmeye calışın. Ne tepki vericek bakın bakalım.

Telindeki tüm mesajların resminide arşivleyin bence.
Elinizde delil olsun.

Ben karda yürür izimi belli etmezdim. Herkesin bilmesini bir şekilde sağlardım ama direkt kendi ağzımla değil. Ortada böyle bir midesizlik varken hiç kimseyi aptal yerine koyamaz. Eşi ve çocukları varken bunu yapacak kadar cesaretliyse sonuçlarına da katlansın.

duygular, arzular her yaşta şelaledir azizim ,,,

konudaki gibi
Ayy ne bileyim ya ben babamı kucuk yaşta kaybettiğim için hiç o durumu bilmiyorum annem şimdi 50 yaşında ama koca olmadığı için durum ne bilemedim ufff yinede tiksincc

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…