Kayınvalidem kayınpederimi aldatıyor

Sakın karışma kötü olan sen olursun sadece mesafe koy araya fazla görme zaten o açığa çıkar merak etme hicbirsey fazla gizli kalmaz üstelik kayinpederin nasıl farketmiyor onu anlamadım sürekli biriyle konusuyo ve mesajlaşıyo

Siz karismayın derim ben.. yoksa Kötü siz olursunuz aman diyim.. ben olsam öyle yapardım ama o adamı gördüğümde de pis bakışlarla onu assagilardim anlar için için yansın o da diye düşünürdüm

Memlekete bak. Genç yapsa anlarımda torun torba sahibi insanlar. Aklım almıyor.
neyini anlamiyorsun ??
dünyanin çivisi cikti..
zinalar ayyuka cikti daha neyini anlamiyon??
tv ler ortalik rezillik kepazeliklerle dolu..
aldatmalarin haddi hesabi yok..
Allah bizi seytanin eline birakmasin ..

Bir gün ortaya elbet çıkar veya kadın bir gün gerçekten pişman olur....Senin bildiğini kadın bilse belki sevgilisiyle başına kötü şeyler bile açmaya kalkarlar Allah korusun görüyoruz vallahi Müge Anlı da....Kocana söylesen elini kana bular Allah korusun...EE napalım diyeceksin...içime atsam şişerim diyeceksin...Şiş kardeşim şiş ama kendi ailen için sus ben bile korktum inan....

Birgün elbet duyulcak Esinde duyacak
Senden duymus veya baskasindan duymus en önemliside ortaya ciktiginda haberinin oldugunu bilse esin bence daha cok sorun yasarsiniz.

Ben olsam kesin ve net söylerdim.

O o yolun yolcusu olmuş. .kendini aklamak için sana da bi iftira atar. Çok söylemek istiyorsanız da ankesorlu bi tlfn dan kp yi arayın aratin

%100 eminseniz, eşinize söyleyin...
Kimsenin (kayınpederinizde olsa) salak yerine daha fazla konulmasına izin vermeyin...

Bence kimliğini ortaya dökmeden kp inin öğrenmesini sağla. Hiç kimse aldatılmayı haketmez. Ama kendini sakın deşifre etme.

Bence kv de ne aaa telefonuna isimsiz birinden abuk sabuk mesajlar geliyor geçen gördüm diyerek konuya dal

Bu karışmayın diyenleri anlamıyorum, oh ne güzel bilen görende bilmemezlikten gelsin herkes safa yatsın kadın bu saatten sonra ailesinin içine kadar giren bir adamla gönlünü eğlendirsin.Kayınpederinizin ve çocuklarının bunu bilmeye hakkı var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…