Kayınvalidem kayınpederimi aldatıyor

kaç yaşında kadın ya ahlaksız. Söylesen bi dert sussan başka bi dert. Kp e ya da eşine söylediğinde çok kötü şeyler olabilir Allah korusun ölüm falan gibi. Söylemesen nasıl için rahat eder bilmiyorum çok zor bir durum keşke hiç ogrenmeseydin. Düşündüm ben olsam ne yapardım diye herhalde susardim.

telefonuna nasıl bakıyorsun ki, hem aldatıp hem şifre koymuyor mu bu ne cesaret

bence karışma, çok büyük aile krizi çıkar zaten eşin depresyondaymış

ancak isimsiz bi şekilde ortaya çıkarabilirsin ama yine fark etmez yine eşin ve kayınpederin yıkılır

bilemedim çok zor bi durum

Bizim bi tanidigimiz kadin vardi, kadinin gorumcesi pek ahlakli olmayan bi adamla gorusuyormus. kadin gorumcesini uyarmis sonra da kendi kocasina anlatmis kiz kardesin boyle biriyle gorusuyo diye. kadini kocasi dövdu sen nasil boyle bisey soylersin kardesime iftira atiyorsun diye, ustelik aldatma falan da yok ortada. sadece esine soyluyo kardesini uyarsin diye. herkes gelin gorumceye iftira atiyor seklinde algiladi. ve 2 cocuguyla bosandi kadin. bence siz de hiiç karismayin olan size olur

tabiki karismayin. birakin ne hali varsa gorsun. zaten er gec ortaya cikacaktir nereye kadar surdurebilir ki... siz neden kadinin telini karıştiryorsunuz bu arada?

mesajlarda ne vardı ki?asıl merak ettiğim siz mesajları nasıl gördünüz?telefonda isimsiz olduğunu nasıl anladınız?
isimsiz numarayı kendi telefonunuzdan mı buldunuz

Bakın bu hassas bir konu
Kadına şiddet olayları var ağzınızı açmayın
Siz eşinize yada kayınpederinize söylerseniz kötü sonuçlar olabilir
Sesinizi çıkarmayın bilmiyormuş gibi yapın

Hayir o yaşta cidden cinsellikten tat aliniyormu neyse ben olsam hayatta karışmam emin ol sonra gelin iftira attı derler senin yuvana bozulur kadına kocası yetmedi demek

Ben olsam esime anlatırdım.

Ben kimseye bişi demezdim. Ama kimin öğrenmesini istiyorsam plan yapar öğrenmesini bi şekilde sağlardım. Aldatma konusu mide bulandırıcı çünkü.. Kendime yapulmasını istemediğim bişeyi başkasına yapılsın istemem. Öğrenmelerini sağla kendini ifşa etmeden..

Sen dersen sorumlusu sen olursun kv der yok oyle bisey falan gunah kecisi sen olursun kabak senin basina patlar kanitlayamazsin da. Oyle bisey varsa kendi cocuklari esi falan ortaya cikarsin bulsun. Illaki biyerden açık verir. Karışma derim. Sen kendi ailene bak.

Ne günlere kaldık yarabbim...

Vallahi kayınvaliden olduğu için ne olursa olsun millet iyi olur sen iftira atan kötü olursun..

Kv nin eşinin ve tüm aile fertlerinin olduğu yerde ortaya bu adamı hiç gözüm tutmuyor benden uzak olsun filan diyin şüphe uyandırın bence

Mesaj iceriginde ne yaziyordu ki..
Ne yazarsa yazsin bence kesinlikle karismayin.Bu yuzden insanlar katil oluyor.Uzak durun bildiginizi de belli etmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…