Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bırakın kal kırarsa kırsın esiniz ki huylarını biliyor. Onların olayi yabancı biri olması değil bakicinin para meselesi. Para vermek istemiyorlar yoksa adam için sizde yabancisiniz. Belki adamın haberi.bile.yok kayinvalidenin bu talebindenEşim çalışıyor yoğun bir şekilde. Çocuk yapmaya çalışıyoruz.kayiplar yaşadık. Eşim de sıkıntı var uzun bir tedavi sürecimiz olacak. Eşimde artık kaç yasina geldim ben annemin sorunlarından isteklerinden bu yaşa kadar kendime bakamadım çocuk sahibi bile olmaya zaman ayiramadim benden fazlasını beklemesin fazlasını yapmicam. paraların üstüne yatmasın bakıcı tutsun diyor. Kalp kırmasını da istemiyorum eşimin ama benimde elimden birsey gelmez ki bu durumda
Kp birkez sizin evinize gelir bir şekilde bakılırsa bir daha geri döneceğini mi sanıyorsunuz? Bir ay sonra kv de size yerleşecek benden söylemesi.Tam dediğiniz aklımda. Var müsait odamızda. Bir bakıcı ayarlayıp alayım diye düşündüm. Hem kp belki alışır bakıcıya evinde de ister sonra diye düşündüm. Ama kv biraz fevri dediğinin dışında birsey yapılınca. Bağırıp yerlere atıyor kendini. Beni öldurecekmisiniz benden ne istiyorsunuz diye bağırmaya başlıyor. Gelir eve duyarsa kendini yerlere atar bisey olur diye tedirginim. Esim bakıcı buldum getiricem dediğinde bir kere kendini yerlere attı duvarlara vurdu kendini. kolunu kırmıştı
Kayınpedere siz bakmak zorunda değilsiniz bence. Kendi kocasını gelinin kapısına bırakıp gitmek de ne saçma bir tehdit. Durumları varmış bakıcı tutsunlar. Eve yabancı sokmam demesi keyfi olmuş. Mecburiyet varsa tutulur bakıcı. Sizin evde değil kayınvalidenin evinde bakıcı tutulmalı.Eşim tek çocuk. Kp bakici istemiyor kv de istemiyor evine yabancı insan sokmazmış. Kp bakici diyince kızıyormuş
Bunda düşünecek bir şey yok. Açık açık söyleyin. Ne münasebet tuvalet ihtiyacını bile gideremeyen kp siz neden bakacakmissiniz. Yardımcı tutacak durumları da olduğuna göre dramatize edecek bir durum yok.Eşimin babası uzun süredir hasta. Sürekli yatıyor. Tek başına ayağa bile kalkamiyor. Kişisel bakımını tuvalet ihtiyacınıda gideremiyor. Benim ikisiylede bugüne kadar bir yakınlığım olmadı. Zira esim mesafeli olmanın iyi olacağını söyledi. Kayınvalidem 3 yıldır yatan kayınbabaya bakıyor. Kendisinin de rahatsızlıkları var. Yardımcı almıyorlar durumları olduğu halde. Bizde kalmasını istiyormuş kayinvalidem bir süre Eşimin babasının. Biraz dinlenmeye ihtiyacı varmış ben şaşırdım kaldım ne demeliyim nasıl demeliyim fikir verirseniz sevinirim
Bunun bir değişik versiyonunu da ben yaşıyorum şu sıralar. Eşimin anneannesine bakmami bekliyorlar resmen. Ustelik 2 evladi var,kv ve erkek kardesi. ikisi de gayet varlıklı. Kp her aradığımızda aglasiyor. 3 kuruslarina kiyamiyorlar. Benim de patlamama ramak kaldi.Kendilerinin durumu çok iyi 1 değil 5 bakıcı tutabilirler. Yabancı insan istemiyorlarmiş. Aksi olsa ben gerekirse kendimden kısıp bakıcı tutarım zaten
Yine de siz uzaktan izleyin bence soğukkanlı olun eşiniz halletsinBedava bakıcıyı başka yerde arasınlar. Daha yeni evliyim vallahi canıma tak ettirdi çenesi
Insan öyle sasiriyor ki acaba birseymi yaptım bu drama sebep olacak diye kalakaliyorum bazen. Gerçekten hem bencillik hem cimrilik bu durumlar. Allah sizede kolaylık versin çok zorBunun bir değişik versiyonunu da ben yaşıyorum şu sıralar. Eşimin anneannesine bakmami bekliyorlar resmen. Ustelik 2 evladi var,kv ve erkek kardesi. ikisi de gayet varlıklı. Kp her aradığımızda aglasiyor. 3 kuruslarina kiyamiyorlar. Benim de patlamama ramak kaldi.
Tesekkur ederim. Insanlar çok benciller. Yüklerini atacak yer arıyorlar. Ben çalışan insanım, esimin anneannesi alzheimer hastasi. Zaten özel bakima ihtiyaci var ama problem degil onlar için. Yeter ki paraları ceplerinde kalsın. Neyse kendi derdimle konunuzu sabote etmeyeyim sizi çok iyi anladığımı söylemek istiyorum. Size sizden başka kimseden hayır yok. Kesin ve kararlı bir dille bunun söz konusu bile olamayacağını söyleyin.Insan öyle sasiriyor ki acaba birseymi yaptım bu drama sebep olacak diye kalakaliyorum bazen. Gerçekten hem bencillik hem cimrilik bu durumlar. Allah sizede kolaylık versin çok zor
Sinirlenmiyorum bile zaten ona ben. Dediğiniz gibi uzaktan izlicem bakalım nerelere vuracak bu sefer kendiniYine de siz uzaktan izleyin bence soğukkanlı olun eşiniz halletsin
Bu konuda rahatım çünkü eşimin öyle bir beklentisi hiç yok ben desem tamam o saçmalama der. Ama kadın sürekli bu huzursuzluğu veriyor işte etrafına. En başta hasta yatan eşine. Ne sabotesi canm hepimizin var benzer dertleri. Bizde kendimizi düşünücez madem onlar bencil yapacak birsey yokTesekkur ederim. Insanlar çok benciller. Yüklerini atacak yer arıyorlar. Ben çalışan insanım, esimin anneannesi alzheimer hastasi. Zaten özel bakima ihtiyaci var ama problem degil onlar için. Yeter ki paraları ceplerinde kalsın. Neyse kendi derdimle konunuzu sabote etmeyeyim sizi çok iyi anladığımı söylemek istiyorum. Size sizden başka kimseden hayır yok. Kesin ve kararlı bir dille bunun söz konusu bile olamayacağını söyleyin.
Tuvalet ihtiyacını gideremeyen erkek bir hastaya, ya eşinin yada bir erkeğin bakması gerekiyor. Nasıl altından alacaksın sen? Kv bence çok bunaldı, en iyisi bir hasta bakıcı tutmak.Eşimin babası uzun süredir hasta. Sürekli yatıyor. Tek başına ayağa bile kalkamiyor. Kişisel bakımını tuvalet ihtiyacınıda gideremiyor. Benim ikisiylede bugüne kadar bir yakınlığım olmadı. Zira esim mesafeli olmanın iyi olacağını söyledi. Kayınvalidem 3 yıldır yatan kayınbabaya bakıyor. Kendisinin de rahatsızlıkları var. Yardımcı almıyorlar durumları olduğu halde. Bizde kalmasını istiyormuş kayinvalidem bir süre Eşimin babasının. Biraz dinlenmeye ihtiyacı varmış ben şaşırdım kaldım ne demeliyim nasıl demeliyim fikir verirseniz sevinirim
Eve sokmazmiş canm. Hani bu başkasının temizledigini begenmem başkasının yaptığını istemem ama şikayet edip ömür yerim tipinden maalesef. Bu durumda benim elimden de birsey gelmezHasta bakıcı kabul etmiyorsalar günlük diger işlerini yapacak birini bulsunlar madem oyle temizlik yemek getir götür gibi kv niz sadece kp ilgilensin atiyorum yemek yemesine yardimci olduktan temizliğini hallettikten sonra bir iki saat oda yardımcıya emanet edip dışarı çıkıp hava alır sonuçta evlenirken iki kişi birbirine soz veriyor hastalıkta sağlıkta diye nikah memuru hastalıkta geline kalacak demiyor
Babası bu durumdaysa eşin de biraz yardımcı olmalı. Babası sonuçta. Kayinpeder gelicekse kayınvalide de gelsin. Söyle anlasın bı sure misafr olsun sizde. Kayınvalide babanın temel bakım temizliği yapsın. Sizde yemesine yardımcı olun kayinvalide biraz dinlensin. Yedirin icirin. Sadece temel bakım temizliği yapamam de. Beraber gelin. Sizi misafir edeyim . Eşim elinden geldiğince yardımcı olur de. Sende kaynanana sevdiği yemekleri yap. Yasadigi zor bı durum. Belki biraz moral olur.Eşimin babası uzun süredir hasta. Sürekli yatıyor. Tek başına ayağa bile kalkamiyor. Kişisel bakımını tuvalet ihtiyacınıda gideremiyor. Benim ikisiylede bugüne kadar bir yakınlığım olmadı. Zira esim mesafeli olmanın iyi olacağını söyledi. Kayınvalidem 3 yıldır yatan kayınbabaya bakıyor. Kendisinin de rahatsızlıkları var. Yardımcı almıyorlar durumları olduğu halde. Bizde kalmasını istiyormuş kayinvalidem bir süre Eşimin babasının. Biraz dinlenmeye ihtiyacı varmış ben şaşırdım kaldım ne demeliyim nasıl demeliyim fikir verirseniz sevinirim