Kayınvalidem ile barışmak istiyorum nasıl bir yol izlemeliyim?

Bu kadar basit şeylere takılan sizsiniz bence
Dilimde agresif bir şey yok konu sahibi herkese dümdüz saydırmıs onu belirtmişim
polemiğe girme gidip de benim alakasız bir konudaki yorumumu bulup beğenmedim atmış 😂 şimdi bu yorumunu da beğenmediğim için gidip başka bir konudaki farklı bir yorumumu bulup beğenmedim atar. Allah şifa versin de geç

polemiğe girme gidip de benim alakasız bir konudaki yorumumu bulup beğenmedim atmış 😂 şimdi bu yorumunu da beğenmediğim için gidip başka bir konudaki farklı bir yorumumu bulup beğenmedim atar. Allah şifa versin de geç
Ben de öyle bir sey sandım herhalde başka konudan peşime düştü diye 😂 o kadar alakasız ki beğenmedim attığı yorumum çünkü

Dilimde agresif bir şey yok konu sahibi herkese dümdüz saydırmıs onu belirtmişim
Bu bayan takıntılı biraz, eski konudan bulmuştur. Bana da yaptı şimdi aynısını, şifa bulur inşallah.

Siz çok tehlikeli bir insansınız.
Sağlık sorunu olan insanlarla dalga geçip, sürekli hakaret eden,
tüp bebek tedavisiyle doğan bebeklerle bile gerçek değil imitasyon
gibi diye dalga geçen küçümseyen birinin suratına ben de bakmazdım.
Allah eşinizin ve eşinizin ailesinin yardımcısı olsun. Siz de kalbinizle nafakalanın.
:KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57: Bu nasıl bir kötülük ya. Şeytan çarpmışa döndüm şuan.

Merhaba arkadaşlar. 2 yıllık evliyim ve 8 aylık hamileyim. Eşimin ailesiyle eltim yüzünden aram açıldı. Bana çok haksızlıklar yapıldı. Kayınvalidem aslında iyi biri ama aradaki dengeyi kurmayı beceremedi. Mağdur olan ben oldum. Uzun hikaye. Sonuç olarak aramız açıldı ve şu an konuşmuyoruz. Ama yakında çocuğum doğacak ve ben kimseyle küs kalmak istemiyorum. Çocuğum babaanne dedesinden uzak, soğuk büyüsün istemiyorum. Eşim götürür gösterir ama ben onlarla konuşmadıktan sonra ne kadar güçlü bir bağ kurulabilir ki. Ben de diyorum acaba anneler gününde iş yerine çiçek gönderip güzel bir not mu yazsam. Dediğim gibi haklı olan benim ama Allah'a havale ediyorum ben çocuğumu düşünüyorum.
Bence doğumda onların gelmesi daha makul olur o zaman sizde sıcak davranirsiniz kapanır konu tabi inatçılik yoksa bende burda birşey anlatmak istiyorum eşim anne ve babasıyla kız kardeşinin mezuniyetine gidecek gidecekleri yer uzak araba ile sade 3 ü bende madem biz gelmiyoruz sende gitmeyeceksin dedim yani benle çocuklarmn tekmi yeri yok sadece ona gel demeleri çok zoruma gitti oda gitmem dedi ama benimle konuşmuyor öyle söyledim yani yani annesinin yanında dedim bize yer yoksa sen gitme anneside bizim yüzümden kavga edecekseniz gelmesin zaten dedi yani siz de gelin lafı yok hesapta sizce haksizmym öyle geniş bir ailede değiliz tek gelinim yani kızları da bir tane

:KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57: Bu nasıl bir kötülük ya. Şeytan çarpmışa döndüm şuan.

Genelde bütün konuları enteresan ama bazıları cidden insana bu kadar da olmaz dedirtiyor
özellikle tüp bebek tedavisi ile anne olmaya çalışan bir kadın olarak tüp bebekle ilgili konusunda
yumruk yemiş gibi olmuştum, bir insan nasıl bu kadar acımasız olabiliyor anlam veremedim.

Siz çok tehlikeli bir insansınız.
Sağlık sorunu olan insanlarla dalga geçip, sürekli hakaret eden,
tüp bebek tedavisiyle doğan bebeklerle bile gerçek değil imitasyon
gibi diye dalga geçen küçümseyen birinin suratına ben de bakmazdım.
Allah eşinizin ve eşinizin ailesinin yardımcısı olsun. Siz de kalbinizle nafakalanın.
Bu gerçek mi ? 😣

Ve intikam için suç uydursam ne olur diye de konu açmıştınız.
Valla bana masum gelmiyorsunuz. Hagb almışsınız ama intikam peşindeydiniz. Aile içine girseniz de durmazsınız siz bence.
Size de iyi gelmezler bu saatten sonra. Düzelmez yani.
Uzak durun bırakın çocuk ve aile kendi içinde ilişki kursun
Ayyy nasıl hatırlıyorsunuz ya

Zuzushh Zuzushh mesajımın nesine beğenmedim attınız acaba saçma sapan bir forum oldu burası ya

Dilinizi agresif buldum hoşuma gitmedi oraya da 👎 tuşu koymuşlar. Bu kadar basit seylere takimayin yahu.

Agresif tavriniz devam ediyor sanirim. Kavga araniyorsunuz. Hadi size iyi forumlar.
Hanımlar sizin nezdinizde tüm üyelere rica ediyorum, yapılan veya yaptığınız Beğenmedimler üzerinden topiklerde ya da duvarlarda hesap sorar gibi yazmayın.

Niye beğene bastın tartışması yapmıyorsak niye beğenmedim’e bastın tartışması da yapmayalım lütfen.

Sizlerin Beğenmedim tartışmanıza gelince, ortada kasti ve kışkırtma amaçlı bir beğenmedim yok, zira bu konudaki mesaja Beğenmedim yapılmış ama 14 Nisan’daki bir mesaja Beğeni yapılmış.
IMG_4852.webp

Şayet yapılan beğenmedim’lerin kasti ve kışkırtma amaçlı olduğunu düşünüyorsanız Şikayet Et butonuna basıp rapor edin, yöneticiler incelesin.

Back
X