- 18 Ekim 2017
- 6.232
- 37.407
- 548
- 34
Dilinizi agresif buldum hoşuma gitmedi oraya daZuzushh mesajımın nesine beğenmedim attınız acaba saçma sapan bir forum oldu burası ya

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dilinizi agresif buldum hoşuma gitmedi oraya daZuzushh mesajımın nesine beğenmedim attınız acaba saçma sapan bir forum oldu burası ya
Bu kadar basit şeylere takılan sizsiniz benceDilinizi agresif buldum hoşuma gitmedi oraya datuşu koymuşlar. Bu kadar basit seylere takimayin yahu.
Agresif tavriniz devam ediyor sanirim. Kavga araniyorsunuz. Hadi size iyi forumlar.Bu kadar basit şeylere takılan sizsiniz bence
Dilimde agresif bir şey yok konu sahibi herkese dümdüz saydırmıs onu belirtmişim
polemiğe girme gidip de benim alakasız bir konudaki yorumumu bulup beğenmedim atmışBu kadar basit şeylere takılan sizsiniz bence
Dilimde agresif bir şey yok konu sahibi herkese dümdüz saydırmıs onu belirtmişim
Ben de öyle bir sey sandım herhalde başka konudan peşime düştü diyepolemiğe girme gidip de benim alakasız bir konudaki yorumumu bulup beğenmedim atmışşimdi bu yorumunu da beğenmediğim için gidip başka bir konudaki farklı bir yorumumu bulup beğenmedim atar. Allah şifa versin de geç
Bu bayan takıntılı biraz, eski konudan bulmuştur. Bana da yaptı şimdi aynısını, şifa bulur inşallah.Bu kadar basit şeylere takılan sizsiniz bence
Siz çok tehlikeli bir insansınız.
Sağlık sorunu olan insanlarla dalga geçip, sürekli hakaret eden,
tüp bebek tedavisiyle doğan bebeklerle bile gerçek değil imitasyon
gibi diye dalga geçen küçümseyen birinin suratına ben de bakmazdım.
Allah eşinizin ve eşinizin ailesinin yardımcısı olsun. Siz de kalbinizle nafakalanın.
Bence doğumda onların gelmesi daha makul olur o zaman sizde sıcak davranirsiniz kapanır konu tabi inatçılik yoksa bende burda birşey anlatmak istiyorum eşim anne ve babasıyla kız kardeşinin mezuniyetine gidecek gidecekleri yer uzak araba ile sade 3 ü bende madem biz gelmiyoruz sende gitmeyeceksin dedim yani benle çocuklarmn tekmi yeri yok sadece ona gel demeleri çok zoruma gitti oda gitmem dedi ama benimle konuşmuyor öyle söyledim yani yani annesinin yanında dedim bize yer yoksa sen gitme anneside bizim yüzümden kavga edecekseniz gelmesin zaten dedi yani siz de gelin lafı yok hesapta sizce haksizmym öyle geniş bir ailede değiliz tek gelinim yani kızları da bir taneMerhaba arkadaşlar. 2 yıllık evliyim ve 8 aylık hamileyim. Eşimin ailesiyle eltim yüzünden aram açıldı. Bana çok haksızlıklar yapıldı. Kayınvalidem aslında iyi biri ama aradaki dengeyi kurmayı beceremedi. Mağdur olan ben oldum. Uzun hikaye. Sonuç olarak aramız açıldı ve şu an konuşmuyoruz. Ama yakında çocuğum doğacak ve ben kimseyle küs kalmak istemiyorum. Çocuğum babaanne dedesinden uzak, soğuk büyüsün istemiyorum. Eşim götürür gösterir ama ben onlarla konuşmadıktan sonra ne kadar güçlü bir bağ kurulabilir ki. Ben de diyorum acaba anneler gününde iş yerine çiçek gönderip güzel bir not mu yazsam. Dediğim gibi haklı olan benim ama Allah'a havale ediyorum ben çocuğumu düşünüyorum.
Bu nasıl bir kötülük ya. Şeytan çarpmışa döndüm şuan.
Bu gerçek mi ?Siz çok tehlikeli bir insansınız.
Sağlık sorunu olan insanlarla dalga geçip, sürekli hakaret eden,
tüp bebek tedavisiyle doğan bebeklerle bile gerçek değil imitasyon
gibi diye dalga geçen küçümseyen birinin suratına ben de bakmazdım.
Allah eşinizin ve eşinizin ailesinin yardımcısı olsun. Siz de kalbinizle nafakalanın.
inanamıyor değil mi insanBu gerçek mi ?![]()
Ayyy nasıl hatırlıyorsunuz yaVe intikam için suç uydursam ne olur diye de konu açmıştınız.
Valla bana masum gelmiyorsunuz. Hagb almışsınız ama intikam peşindeydiniz. Aile içine girseniz de durmazsınız siz bence.
Size de iyi gelmezler bu saatten sonra. Düzelmez yani.
Uzak durun bırakın çocuk ve aile kendi içinde ilişki kursun
Zuzushh mesajımın nesine beğenmedim attınız acaba saçma sapan bir forum oldu burası ya
Dilinizi agresif buldum hoşuma gitmedi oraya datuşu koymuşlar. Bu kadar basit seylere takimayin yahu.
Bu kadar basit şeylere takılan sizsiniz bence
Hanımlar sizin nezdinizde tüm üyelere rica ediyorum, yapılan veya yaptığınız Beğenmedimler üzerinden topiklerde ya da duvarlarda hesap sorar gibi yazmayın.Agresif tavriniz devam ediyor sanirim. Kavga araniyorsunuz. Hadi size iyi forumlar.