- 16 Haziran 2011
- 15.656
- 67.623
- 798
Bu durumda karşı taraf adım atmayacak demektir.
Şermin üye yeni bir konuda elti kaynana konusu acilinca daha çok yorum geliyor diye kk üyelerine sallamışBu durumda karşı taraf adım atmayacak demektir.
Valla nerden tutsan elinde kalacak bir insan.
Aileyi birbirine katmış hakaret davası olmuş. Buna rağmen aile apartmanında neden bizi oturtmuyorlar fındık parası vermiyorlar diyor.
Başka bir konuda anne olduğundan pişman olan, zorlanan bir lohusayı zorbalamıştı.
Doğurmadan doğurana annelik dersi vermişti.
Çok keskin değişik bir insan
İstediği cevaplar gelmeyince üyeler hakkında konu açmış.Şermin üye yeni bir konuda elti kaynana konusu acilinca daha çok yorum geliyor diye kk üyelerine sallamışbenden de bunu duy .
E 5 yıl içinde aynı suçu işlerseniz ceza alırsınız, burada birine hakaret ederseniz de .Tazminat ödemedim. Hagb aldım.
Yoo hem para ödedin hem hagb aldın.Tazminat ödemedim. Hagb aldım.
Herkese merhaba, eltime hakaret ettiğim için adlı para cezası aldım ve hagb verildi.
Bir de 30 bin TL avukat vekâlet ücreti ödiycem. Çok ağır geldi atlatamıyorum. Eşimle bile aram bozulacak bu yüzden çünkü bu kadını onlar bu kadar şımartmışlar ailecek. Ben yeni evlendim. Kadın sürekli benle uğraştı. Lütfen desteklerinize ihtiyacım var((
Valla nerden tutsan elinde kalacak bir insan.
Aileyi birbirine katmış hakaret davası olmuş. Buna rağmen aile apartmanında neden bizi oturtmuyorlar fındık parası vermiyorlar diyor.
Başka bir konuda anne olduğundan pişman olan, zorlanan bir lohusayı zorbalamıştı.
Doğurmadan doğurana annelik dersi vermişti.
Çok keskin değişik bir insan kendisi
Zaten öyle olacak ve ben mükemmel anne olurum lohusalık neymiş dediklerini yaşayacak dahaAz önce son açtiğin konunu okudumda umarım kendileri için bir guzellik yapip seninle hiç barışmazlarda bebeğine tek basina bakmak zoruda kalırsın :))
Doğum yaklaşınca aklına gelir tabi kaynana:))
Ben de haklı olduğumdan emin olduğum konularda bile sırf üç günlük dünya kin tutmayayim adım atayım dediğim durumlarda bile çok güzel darbeler yedim. Karşıdaki aman ne iyi bak ben hatalı olmama rağmen adım attı büyüklük yaptı demiyor aksine afedersiniz biyerleri kalkıyor. Sonrada nasılsa ne yaparsak yapalım alttan alıyor kin gutmuyor diye daha fazlasını yapıyor.Ben de bu konuda kendini geliştiremedim hala ben adım atayım aman küslük olmasın diyorum ana buna layıklar mi meçhul.Zaten öyle insanlar olsalar böyle şeyler yasatmazlar. Doğumda belki adım atarlar siz de o zaman barisirsiniz. Şimdi hamile olan sizsiniz sizin daha özel ilgiye ihtiyacıniz var onlar adım atsın arasın sorsun.Merhaba arkadaşlar. 2 yıllık evliyim ve 8 aylık hamileyim. Eşimin ailesiyle eltim yüzünden aram açıldı. Bana çok haksızlıklar yapıldı. Kayınvalidem aslında iyi biri ama aradaki dengeyi kurmayı beceremedi. Mağdur olan ben oldum. Uzun hikaye. Sonuç olarak aramız açıldı ve şu an konuşmuyoruz. Ama yakında çocuğum doğacak ve ben kimseyle küs kalmak istemiyorum. Çocuğum babaanne dedesinden uzak, soğuk büyüsün istemiyorum. Eşim götürür gösterir ama ben onlarla konuşmadıktan sonra ne kadar güçlü bir bağ kurulabilir ki. Ben de diyorum acaba anneler gününde iş yerine çiçek gönderip güzel bir not mu yazsam. Dediğim gibi haklı olan benim ama Allah'a havale ediyorum ben çocuğumu düşünüyorum.
daha lohusa olmadan porspartumluZaten öyle olacak ve ben mükemmel anne olurum lohusalık neymiş dediklerini yaşayacak daha
Bu sözlerini yedirecek ona evren
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?