Kayınvalidem ile barışmak istiyorum nasıl bir yol izlemeliyim?

Akista diğer konusunu görmüştüm üyenin .deneme mi yapiyor şuan anlamadım ?

Valla nerden tutsan elinde kalacak bir insan.
Aileyi birbirine katmış hakaret davası olmuş. Buna rağmen aile apartmanında neden bizi oturtmuyorlar fındık parası vermiyorlar diyor.
Başka bir konuda anne olduğundan pişman olan, zorlanan bir lohusayı zorbalamıştı.
Doğurmadan doğurana annelik dersi vermişti.
Çok keskin değişik bir insan

Eltisine instadan hakaret eden uye degil mi bu?

Asla bir adım atmayın. Sizinle barışmak isterlerse zaten onlar gelir.

Eltinizle olan olaylari bilmiyorum
Ama kv taraf tuttuysa ve kustuyseniz barismaya gerek yok
Cocugunuzu bahane etmeyin bag kurma vs
Dag basinda esinizin gorevi geregi yillarca herkesten uzak yasiyormussunuz gibi dusunun
Size zarar ve mutsuzluk getiren insanlarla gorusmek zorunda degilsiniz illa akrabasiniz diye

Tazminat ödemedim. Hagb aldım.
Yoo hem para ödedin hem hagb aldın.
Herkese merhaba, eltime hakaret ettiğim için adlı para cezası aldım ve hagb verildi.

Bir de 30 bin TL avukat vekâlet ücreti ödiycem. Çok ağır geldi atlatamıyorum. Eşimle bile aram bozulacak bu yüzden çünkü bu kadını onlar bu kadar şımartmışlar ailecek. Ben yeni evlendim. Kadın sürekli benle uğraştı. Lütfen desteklerinize ihtiyacım var :(((

Valla nerden tutsan elinde kalacak bir insan.
Aileyi birbirine katmış hakaret davası olmuş. Buna rağmen aile apartmanında neden bizi oturtmuyorlar fındık parası vermiyorlar diyor.
Başka bir konuda anne olduğundan pişman olan, zorlanan bir lohusayı zorbalamıştı.
Doğurmadan doğurana annelik dersi vermişti.
Çok keskin değişik bir insan kendisi

Şimdi ben de hatırladım üyeyi, lohusa anneye etmediği laf kalmamıştı
Daha önceki konularına da baktım hiç dostum arkadaşım yok demiş
Valla ben olsam ben de uzak dururum
Eltisinin kocasıyla arası bozulsun diye tüm sülaleye dedikodusunu yapmış
Kayınvalidesiyle kayınpederine de neler neler söyledi
Şimdi de çiçek alayım diyor, pes.
Gerçi şaşırmamak lazım amaç ortada.

Siz çok tehlikeli bir insansınız.
Sağlık sorunu olan insanlarla dalga geçip, sürekli hakaret eden,
tüp bebek tedavisiyle doğan bebeklerle bile gerçek değil imitasyon
gibi diye dalga geçen küçümseyen birinin suratına ben de bakmazdım.
Allah eşinizin ve eşinizin ailesinin yardımcısı olsun. Siz de kalbinizle nafakalanın.

Az önce son açtiğin konunu okudumda umarım kendileri için bir guzellik yapip seninle hiç barışmazlarda bebeğine tek basina bakmak zoruda kalırsın :))
Doğum yaklaşınca aklına gelir tabi kaynana:))
Zaten öyle olacak ve ben mükemmel anne olurum lohusalık neymiş dediklerini yaşayacak daha 😊
Bu sözlerini yedirecek ona evren

Merhaba arkadaşlar. 2 yıllık evliyim ve 8 aylık hamileyim. Eşimin ailesiyle eltim yüzünden aram açıldı. Bana çok haksızlıklar yapıldı. Kayınvalidem aslında iyi biri ama aradaki dengeyi kurmayı beceremedi. Mağdur olan ben oldum. Uzun hikaye. Sonuç olarak aramız açıldı ve şu an konuşmuyoruz. Ama yakında çocuğum doğacak ve ben kimseyle küs kalmak istemiyorum. Çocuğum babaanne dedesinden uzak, soğuk büyüsün istemiyorum. Eşim götürür gösterir ama ben onlarla konuşmadıktan sonra ne kadar güçlü bir bağ kurulabilir ki. Ben de diyorum acaba anneler gününde iş yerine çiçek gönderip güzel bir not mu yazsam. Dediğim gibi haklı olan benim ama Allah'a havale ediyorum ben çocuğumu düşünüyorum.
Ben de haklı olduğumdan emin olduğum konularda bile sırf üç günlük dünya kin tutmayayim adım atayım dediğim durumlarda bile çok güzel darbeler yedim. Karşıdaki aman ne iyi bak ben hatalı olmama rağmen adım attı büyüklük yaptı demiyor aksine afedersiniz biyerleri kalkıyor. Sonrada nasılsa ne yaparsak yapalım alttan alıyor kin gutmuyor diye daha fazlasını yapıyor.Ben de bu konuda kendini geliştiremedim hala ben adım atayım aman küslük olmasın diyorum ana buna layıklar mi meçhul.Zaten öyle insanlar olsalar böyle şeyler yasatmazlar. Doğumda belki adım atarlar siz de o zaman barisirsiniz. Şimdi hamile olan sizsiniz sizin daha özel ilgiye ihtiyacıniz var onlar adım atsın arasın sorsun.

Back
X