Kayınvalidem ile arama mesafe koymak istiyorum.

• Konu Sahibi Konu Sahibi cnu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
İnşallah uğramam Bir kaç ay beraber yaşadığımız da oldu böyle sıkıntılarımız olmadı ama bilemiyorum
İnşallah maşallah yaza yaza bir hal oldum konuya
Evlilik çok farkli oluyor nedense.
Ogullarini kaybetmiş gibi hissediyor bazi anneler.
Baştan konuşun eşinizle açik açik ifade edin kendinizi.
Bunun annesiyle ilgisi olmadigini çok sık gorusmenin ister istemez soruna neden olacagini anlatin.
Benim kv oglumu benden kopardi diyordu mesela üstelik her gün gorustugu halde.

Reactions: cnu
%80 öyle olacak size gelip kalacak. Başkasında kalan oğlunda kesin kalır. Baştan tavrınızı belli edin laf arasında söyleyin yoğun çalışıyorum misafir vs kabul edemem diye
Ya aslında zaten bir insanın bunu akıl etmesi gerekir ama işte laf arasında söyleyeceğim bende.

Kesinlikle çok var böyle örnek. Ben gerçekten fazla samimiyetin ayrılık getireceğine çok çok fazla inanıyorum o yüzden mesafe her zaman en iyisidir. Lafı geçtikçe mutlaka söyleyeceğim ki böyle düşündüğümü de biliyor bence.

Ya aslında zaten bir insanın bunu akıl etmesi gerekir ama işte laf arasında söyleyeceğim bende.
Böyle bir hataya düsüp sizi anlamasini bir seyler akil etmesini beklemeyin asla yapmazlar.
Benim kv her gün cagiriyordu.
Eşim işten gelir haldur huldur cikariz evden kv cagiriyor cunki.
Izinli olur sabah 6 da arar sizi bekliyorum diye haldur huldur kalkar gideriz.
Eve donusumuz gece 12 yi bulur sonra yorgunluktan yat uyu.
Aylarca surdu böyle Allahin bir gunu bile demedi ki ben bunlari butun gun alikoyuyorum diye.
Birinde dalga gecer gibi bebek soruyor.
Bi rahat biraksan yapacagiz da rahat birakmiyorsun nerde yapalim sana cay hazirlarken mutfakta mi yoksa siz tv izlerken oturma odasinda mi diyecektim ki dilimi isirdim

Ahahahha aslında şakayla karışık söyleyecektin vallahi fırsatı kaçırmışsın Az önce telefonla konuştuk ufak bi çıtlattım halama sürekli gidip geliyormuş kayınvalidesi hiç düşünce yok bi sınır olmalı vs büssürü sıraladım

Tek başına mı yaşıyor normalde

Bire bin katan insana şaka adi altinda laf da yapilmaz kuzum ya
Öyle desem , gelin sizin mutfaginizda sevistik dedi diye anlatir

Bir oğlu daha var evlenmedi onunla yaşıyor 30 yaşında
O çocuga çok üzuldum simdi.
Sizden randiman alamazsa evdeki oglunu son umut ilan edip, evlendigine sizden daha beter sarar.

Bire bin katan insana şaka adi altinda laf da yapilmaz kuzum ya
Öyle desem , gelin sizin mutfaginizda sevistik dedi diye anlatir
Off o da doğru Allah sabır versin hepimize inşallah

Bir oğlu daha var evlenmedi onunla yaşıyor 30 yaşında
İlk zamansalar gelmez Zaten baktınız sonra gelşyor ve uzun kalıyorsa buda sizi rahatsız ediyorsa erken uyuyun eşinizle muhtemelen durumu anlayıp zaren çok kalmaz diye düşünüyorum. Ama zararsız bi kadınsa bu kadar sorun da etmeyin çünkü çalışıyorsanız ileride bi çocuğunuz olsa ona bakacak tek kişi olur

O çocuga çok üzuldum simdi.
Sizden randiman alamazsa evdeki oglunu son umut ilan edip, evlendigine sizden daha beter sarar.
Ben kimseyle kötü olmak istemiyorum ya durduk yere stres oluyorum çünkü. Evet ona daha beter sarar gerçekten de bir tane daha kardeşi var erkek evli o da sabah kahve içmeye çıkıyor gece 11de dönüyordu garip bir olay

Evet evet çok iyi bir insan gerçekten de öyle diğer kayınvalideler gibi değil çok şükür bi bu sabahtan akşama kadar kalması vs. var maalesef ki. Benim annemde bakar çocuğa gerekirse işten çıkarım yani sorun olmaz o yönden

Umarım öyle olur, eşim de beni çok iyi tanırdı ama annesi erkeklerin yumuşak karnı, söz konusu onlar olunca herseyi unutuyorlar, ben eşime yavaş yavaş öğrettim kurallarımı, şuan kv ile gayet iyiyiz çünkü eşim düzeldi

Çok sevindim vallahi sizin için huzursuzluk çok kötü hem evliliğinize yansıyor hem de gerçekten çok büyük stres oluyor insan.

Eltim diyor sana sardilar beni unuttular
Ben de diyorum en azindan cektiklerim bir işe yariyormus bununla avunabilirim baska bir evlilige faydam dokunuyor ve ekliyorum tüh benimki son evlenen, benden sonra saracak biri de gelmeyecek

Kavgasiz gürültüsüz nasil başariyorsunuz , burda cok okuyorum böyle valla cok merak ediyorum.
Bizim mesafe koyma durumu baya olayli oldu

Eltim diyor sana sardilar beni unuttular
Ben de diyorum en azindan cektiklerim bir işe yariyormus bununla avunabilirim baska bir evlilige faydam dokunuyor ve ekliyorum tüh benimki son evlenen, benden sonra saracak biri de gelmeyecek
Ahahahhahah vallahi öyle oluyor ay gülüyorum falan inşallah başıma gelmez ya içten içe çok üzülüp korkuyorum vallahi Senin şansına yaa son evlenen olmak kötü gercekten benden sonra neyse ki 1 tane daha var insallah 1 sene sonra falan birini bulup evlenir o da kurtulurum bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…