Kayınvalidem ile arama mesafe koymak istiyorum.

• Konu Sahibi Konu Sahibi cnu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bu işin girgiri tabi kimse yasamasin
Baştan tavrinizi koyun en iyisi bu.
Ben her gun cagrildigimizda gitmekle hata yaptim alistilar , şu an bastan mesafe koymak en iyisi diye dusunuyorum

Reactions: cnu
Kavgasiz gürültüsüz nasil başariyorsunuz , burda cok okuyorum böyle valla cok merak ediyorum.
Bizim mesafe koyma durumu baya olayli oldu
Kavgasız olur mu hiç, ben kabul etmedikçe kavga ettik zamanla eşim de ailesi de kabul etti kurallarımı, şuan bu halime alıştılar sıkıntı yok şükür, evlenmeden sınırlar korunmalı, maalesef birçok kızımız evlenene kadar herşeye susup evlenince konuşmaya hak aramaya başlıyor, bu sefer de karşı taraf kabullenemiyor, kavgasız olur mu efendim me tartışmalar yaşadık ama hamdolsun atlattık

Benim kv her gun yaninda istiyor o da bir iki saat degil saatlerce otursun kendinde yesin içsin hatta orda yatsin istiyor, kaç defa anlattik anladi sandik ertesi gün telefonda özledim gel diye agliyor
Gitmezse hasta olup yataklara dustugunu idda edip bir daha agliyor
Yine gitmezse kardesleri araya sokup vicdan yaptiriyor
O da olmazsa dayiya amcaya dert yanip onlari eşimin ustune saliyor
O da olmazsa kapiya dayanip oglumu niye göndermiyorsun diyerek benle kavga edip beni evimden kovuyor

Yapmanız gereken tek şey mesafe koyup eşinizle halletmeniz, eşinizi konuşturun siz susun rahat edin

Yapmanız gereken tek şey mesafe koyup eşinizle halletmeniz, eşinizi konuşturun siz susun rahat edin
Ben görüsmuyorum hiç
Eşim de mesafe koyunca çok ariza cikardi eşime de yetti artik dedirtti
Şimdi telefonda görüsuyor o da kv çok ısrarla ararsa
Aylardir sesi solugu cikmiyor eskisi gibi gunde 15 sefer aramayi da beşe indirdi
Eşim ömür boyu böyle olmaz illa arayi düzelticez diyor.
Ben de sen ne istiyorsan yap bana hiç bulaşma dedim.

Mesafeli korumaya devam et
Belli ki size de gelir yayılır
Sonra tatlı kadın diye bahsedemez olursunuz

Gerçekten çok doğru söylüyorsunuz. Allah yardımcımız olsun vallahi ne diyeyim inşallah hiç böyle konular yaşamam da kafamda kurduğum düşünceyle kalırım.
Herkes evliliğinde benzer şeyler yaşar. Yaşamadım diyen nadirdir. Herkes sadece farklı farklı yaşar. Burda size düşen görev yönetmek. Bir de en önemlisi eşinize çok iyi davranın. Çok mutlu olun ki ailesine değil eşine evine düşkün olsun. Normalde çok güler yüzlü ilgili olun ki kızdığınızda kendinizi geri çektiiğinizde üzülsün ve düzeltsin. Ben çok hata yaptım ve döndüm hatalarımdan. Eşim önceden gece yatarken döner sırtını uyurdu şimdi “ bu tarafa gelsene seni bi öpeyim “ diyip elimi tutarak uyar. aileyle alakalı problem yaşandığında da eş sana bağlı olduğunda ailesi biraz daha çekiniyor.

Nasıl kaçsın bı aya düğün var
Valla ben çevremden ve kendi evliliğimden gördüklerimi paylaştım, Allah yardım etsin ne diyeyim , evlenince erkekler herşeyi unutuyor, elde ettikten sonra yüzünü ailesine dönüyor çoğu ve karısının ezilmesi vs onları hiç mi hiç ilgilendirmiyor, konu sahibi kararlı ve sınırlarını bilen bir insansa bir nebze yakasını kurtarır ama yine de çok zor evliliğin ilk 2 yılı kabus oluyor..

Benimde eşim babaıs vefat edince değişti ama öncesinde dr böyle bir durum yokken bile evliliğimizin ikinci haftası geldiler bir hafta kaldılar ben çalışıyordum ama gerçekten çok yoruluyordum bidr yeni evlenmişim sonra grçen sene martta torun tombalak geldiler 1aya yakın kaldılar ben yrni hamileyim bir de çalışıyorum. Bence konuşun söyleyin valla baştan önlem almak iyi olur

Uzakta otur mesafe olarak.. ve bu konuda taviz verme

Reactions: cnu
İstedigi kadar tanısın. Evlenınce hepsi anacı olup çıkıyor. Ben varya, kaynanama karşı kesinlikle önyargısızdım. Bende haftada bir arardım, o arardı.Evlenene kadar sık bogaz etmezdi. Ne zaman nikah oldu, zırt pırt çagırdı, emrivaki yaptı, hergün aradı, evime karıştı. İlk bir sene onun yüzünden çok kavga ettik. Sonuç olarak artık onunla telefonda konuşmuyorum, ararsa açmıyorum.Mesela bu bayram gidecegiz, 1 saat o da.Sonraki bayrama kadar gitmeyecegim. Eşini verir kolunu kaptırırsın dikkat et. Ben bile sorun yaşayacağımı düşünmezdim. Herkes, senın kaynanan cok iyi anlayışlı der. Ama burnu maske harıc her yerde.Artık sacma sorularına cevap bıle vermıyorum. Bende eşimde bu sekılde. Eşimde başta annemde annem dıye kavga ederdı benimle. Şimdi arama, açma, gitme gelme dıyor. O bıle bıktı.

Öyle öyle.Şunu da anladım, kocasından ilgi alaka göremeyenler, gelinlere daha cok sarıyor. Bi de konu sahibinin kayınbabada yok. Komple onlara sarar bu kadın.İlk 1 senem zehir gibiydi. Kavgayla çözdüm. Telefonla bile konuşmuyoruz artık

Konu sahibi evlendiniz mi? Kayinvalideniz nerede? Neler oldu cok merak ettim

Sende kalmak isticeği zaman önünü kes iştw bişeyleri bahane et şuraya gidicez gezmeye bilmem ne bi süre sonra gelmez heralde ay ne tuhaf bişey allah yardım etsin bacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…