- 23 Şubat 2023
- 50
- 19
- 8
- 26
- Konu Sahibi Kedigibi1453
-
Aynı benim kv asla içli dişli olma kv ye herşeyin anlatma.Oglunu dolduruyorsa oğlu da hakliyi haksız görsün.Merhaba, ben 24 yaşında 6 aylık nişanlı bir kızım. Severek nişanlandım. Kayınvalidem geçimsiz bir insan, söylediğim lafları evire çevire oğluna anlatıp ben suçsuzum imajı veriyor sonra oğluyla tartışan ben oluyorum, benim moralimin içine ediyor, sonra hiç bir şey olmamış gibi gelinim benim yanıma niye gelmiyor diyor, üstelik suçunu asla kabul etmeyen biri. Bana tavsiye verir misiniz?
Daha önce de sırf bu yüzden nişan attım ama sevgilim çok seviyordu ben de aynı şekilde sonra geri barıştık.
Biliyor ama yine de geriliyoruz, evlenince de böyle olacak diye korkuyorum.Aynı benim kv asla içli dişli olma kv ye herşeyin anlatma.Oglunu dolduruyorsa oğlu da hakliyi haksız görsün.
Gitmiyorum yanına ben de heves bırakmadı.Nasılsın iyi misin den öteye gitmeyin. Muhabbet etmeye gelmez
Konuşmuyorum gidip gelmiyorum.Aynı benim kv asla içli dişli olma kv ye herşeyin anlatma.Oglunu dolduruyorsa oğlu da hakliyi haksız görsün.
Annemin numarasını acmamissin falan dedi.3 sene bekleseydin rahat rahat kimseye muhtaç olmadan evlenirdik diyor.Yasimiz ikimizinde 29 genç değiliz.Nişanlınız ne diyor, size gelip anneme böyle mi yaptın diyor?
Bende haftada 1 mecburi görüşürüm.Konuşmuyorum gidip gelmiyorum.
Gelip bana soruyor böyle mi dedin diye, bana söylediklerini duyunca kulaklarıma inanamıyorum öyle güzel çarpıtmış ki lafları, kriz geçiriyorum resmen.Nişanlınız ne diyor, size gelip anneme böyle mi yaptın diyor?
Bizimki De tam tersine eşyalarını kendisi aldı kısa sürede evlenelim diyor, annesine kalsa bana hiç eşya alınmasın istiyorAnnemin numarasını acmamissin falan dedi.3 sene bekleseydin rahat rahat kimseye muhtaç olmadan evlenirdik diyor.Yasimiz ikimizinde 29 genç değiliz.
Konu sahibine sormuştumAnnemin numarasını acmamissin falan dedi.3 sene bekleseydin rahat rahat kimseye muhtaç olmadan evlenirdik diyor.Yasimiz ikimizinde 29 genç değiliz.
Birbirimizi seviyoruz, bilmiyorum napacağımı.Evlenirken aileylede evleniliyor.bu kadin sana kendini bastan gostermis fazla zorlama derim.nisanlin simdi yaninda gibi dursada erkekler evlenince anneleri kiymete biniyor degisiveriyolar.bunlari ii dusun tahammulunu zorlayacak ruh emici insanlardan uzak dur.bu durum evlenince kat be kat artacak
Sana laf taşıyana kadar anasının çenesini kapatsın.Gelip bana soruyor böyle mi dedin diye, bana söylediklerini duyunca kulaklarıma inanamıyorum öyle güzel çarpıtmış ki lafları, kriz geçiriyorum resmen.
Kahve pembe nisanli ama ayni zamanda nikahli zaten o yuzden ayrilamiyor gerci ayrilsa yine ayrilir ama illa ayni eve girecekKonu sahibine sormuştum
Valla balık baştan kokar nişanlılık döneminde bu tür sorunlar varsa hiç devam edilmemeli
Ya işte tartışmanın kaynağını bulmaya çalışıyor, o benim annemi ben onun annesini söylüyorum, sorun şu ki annem söylediklerini kabul ediyor ama kv sütten çıkmış ak kaşık gibi ben sustum onlara bana böyle böyle dedi demişErkekleri anlamak mümkün değil. Ortada laf taşıyor birde annem böyle dedi doğru mu diye. Evlilik sonrası bu şuna evrilir anneme bunu niye dedin niye bunu yapıyorsun. Yahu insan biraz zeki olur evlendiğin kadına biraz güvenirsin. Gidip laf taşıyor sizin aranız daha da geriliyor. Tam tersi çaktırmadan iki taraflıda sert ve net tavır takınmalı annesine eşime laf etme demeli siz kayınvalideden konuşacaksanız sizede yani dedikodu kapılarını en başından kapatmalı bence. Biz mesela annemiz birşey dese laf kondurtmayız bunlar birde gelip laf taşıyor
Ben de onu bekliyorum uzun bir süre gözlemlicemKonu sahibi simdiden nisanlinizin tepkisi onemli eger simdiden annesiyle sizin aranizdaki dengeyi sagliyamiyorsa evlenince yuz kat daha beter olaylar olucak haberiniz olsun. Ya kendiniz sınırınızı belirleyin soguk davranin mesafeli olun ya da nisanliniza aranizi buldurun sizi savunmasini isteyin. Hala devam ederse bu tatsizliklar ayrilin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?