• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalidem ikili oynuyor ne yapmalıyım?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bizimki De tam tersine eşyalarını kendisi aldı kısa sürede evlenelim diyor, annesine kalsa bana hiç eşya alınmasın istiyor

@Kahve Pembe nin tavsiyelerini dinlemeden önce, üyenin açtığı konuları okumanızı öneririm.

Eşiyle işten ayrılıp, tazminatını almak için erken nikah yapmış; Haziran'da düğün yapıp baba evinden çıkmayı bekliyor.

Eşiyle fiili bir evlilik hayatları yok ve biri Ankara'da diğeri İzmir'de. Kocasıyla dahi telefonda görüşürken; kayınvalidesiyle nasıl görüşsün ?

Aynı benim kv asla içli dişli olma kv ye herşeyin anlatma.Oglunu dolduruyorsa oğlu da hakliyi haksız görsün.

@Kahve Pembe konularınızı bilmeyen insanlar, gerçek fiili bir evlilik birliğiniz olduğunu düşünebilirler.Siz kağıt üzerinde evli olsanız da, henüz eşinizle aynı eve girmediniz; insanları yanlış yönlendirmeyin. Açtığınız boşanma davası konularınızı düşünerek yorum yapmaya çalışın.

Merhaba, ben 24 yaşında 6 aylık nişanlı bir kızım. Severek nişanlandım. Kayınvalidem geçimsiz bir insan, söylediğim lafları evire çevire oğluna anlatıp ben suçsuzum imajı veriyor sonra oğluyla tartışan ben oluyorum, benim moralimin içine ediyor, sonra hiç bir şey olmamış gibi gelinim benim yanıma niye gelmiyor diyor, üstelik suçunu asla kabul etmeyen biri. Bana tavsiye verir misiniz?
Daha önce de sırf bu yüzden nişan attım ama sevgilim çok seviyordu ben de aynı şekilde sonra geri barıştık.
Onun yöntemiyle hareket edin. Siz de ikili oynayın.

İstemiyor ayrılmak çok seviyor beni, köprüyü geçene kadar dayan diyor ama ben bana 1 çöp dahi almasını istemiyorum.

O niye istesin zaten, kayınvalidesi arıza olan o değil ki.
Köprüyü geçtikten sonra “nasılsa evlendiler, uğraşmamayım” demiyor kimse, foruma bakın, kayınvalide konularının çoğu evli kadınlara ait.

Çok afedersiniz ama köprüyü geçene kadar dayı sizsiniz, nikahtan sonra ayı da siz olacaksınız çünkü kayınvalideniz dozunu arttıracak.

Bak kuzum benden sana abla tavsiyesi evlilik yolunda en ufak bi mide bulantısı gördüğünde direk ayrılacaksan. Bu hayata kimsenin kahrını çekmeye gelmedik. Bak ben ayrılmadım düzelir dedim 6 senelik evliyim düzelir dediğim herşey beni kanser etti. Kendi hayatının kıymetini bil evlilik nedir ya olmasa da olur ama senin sağlığın olmasa olmaz asla ama asla kimseye taviz verme.

@Kahve Pembe konularınızı bilmeyen insanlar, gerçek fiili bir evlilik birliğiniz olduğunu düşünebilirler.Siz kağıt üzerinde evli olsanız da, henüz eşinizle aynı eve girmediniz; insanları yanlış yönlendirmeyin. Açtığınız boşanma davası konularınızı düşünerek yorum yapmaya çalışın.
Siz niye benim her yaptığım yoruma yorum yazma mecburiyeti hissediyorsunuz benim iliskimde problemler var.Ama bu arkadaşa nasihat etmemi engellemez.

Bak kuzum benden sana abla tavsiyesi evlilik yolunda en ufak bi mide bulantısı gördüğünde direk ayrılacaksan. Bu hayata kimsenin kahrını çekmeye gelmedik. Bak ben ayrılmadım düzelir dedim 6 senelik evliyim düzelir dediğim herşey beni kanser etti. Kendi hayatının kıymetini bil evlilik nedir ya olmasa da olur ama senin sağlığın olmasa olmaz asla ama asla kimseye taviz verme.
Ya sırf annesi için sevdiğim adamdan vazgeçmek de istemiyorum. Çünkü beni çok sevdiğini biliyorum.

benim kayınvalidemde aynıydı kavgamızı eşime öyle bir anlatırdıki şaşırıp kalırdım sonra annen böyle dedi şöyle dedi derdim annesi ben demedim falan diye kavga çıkarırdı eşim ikimizin arasında durmadan sen böylemi dedin şöylemi dedin diye laf taşırdı. ilk etap eşimin önünü kestim ikimizin arasında ne lafı taşıyıp bizi yüzgöz ediyorsun dedim annesi hakkında hiçbirşey duymak istemedim annesi birşey dersede beni savun dedim yani. annesi hakkında geçmişi açmadım annen bana bunu dedi şunu dedi diye annesiyle irtibatımı ben kestim sadece o annesiyle konuşuyor. yani kısaca tavsiyem ilk nişanlınız aranızda laf taşımayı bıraksın ☺☺

Siz niye benim her yaptığım yoruma yorum yazma mecburiyeti hissediyorsunuz benim iliskimde problemler var.Ama bu arkadaşa nasihat etmemi engellemez.

Kendi tecrübelerinizi de göz önünde bulundurarak yorum yapsanız, daha güzel olur. Evlenince herşey düzelecekmiş gibi, toz pembe bir tablo çizmek ne kadar doğru ?

Ya işte tartışmanın kaynağını bulmaya çalışıyor, o benim annemi ben onun annesini söylüyorum, sorun şu ki annem söylediklerini kabul ediyor ama kv sütten çıkmış ak kaşık gibi ben sustum onlara bana böyle böyle dedi demiş
Bence ailelerinizi ilişkinizin dışında tutmalısınız laf taşımayın

İnsan senin nasihatlerini görünce ister istemez şöyle diyor: Sen önce kendi söküğünü dik.

Merhaba, ben 24 yaşında 6 aylık nişanlı bir kızım. Severek nişanlandım. Kayınvalidem geçimsiz bir insan, söylediğim lafları evire çevire oğluna anlatıp ben suçsuzum imajı veriyor sonra oğluyla tartışan ben oluyorum, benim moralimin içine ediyor, sonra hiç bir şey olmamış gibi gelinim benim yanıma niye gelmiyor diyor, üstelik suçunu asla kabul etmeyen biri. Bana tavsiye verir misiniz?
Daha önce de sırf bu yüzden nişan attım ama sevgilim çok seviyordu ben de aynı şekilde sonra geri barıştık.
kayınvalidenizle açıkça konuşun bence, ona onunla iyi anlaşmak istediğinizi, oğlunu çok sevdiğinizi ve bu durumlara üzüldüğünüzü anlatın. Eğer etkili olmazsa kocana her şeyi denemene rağmen annesiyle anlaşamadığını söyle. Burda kocanın duruşu önemli aradaki dengeyi sağlamalı.

kayınvalidenizle açıkça konuşun bence, ona onunla iyi anlaşmak istediğinizi, oğlunu çok sevdiğinizi ve bu durumlara üzüldüğünüzü anlatın. Eğer etkili olmazsa kocana her şeyi denemene rağmen annesiyle anlaşamadığını söyle. Burda kocanın duruşu önemli aradaki dengeyi sağlamalı.
Bencede böyle olmalı.Fakat öyle insanlar varki iletişimden anlamıyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back