Saksının dıbıne altın mı gömmus ?Yanı bunda gece uyuyamayacak ne var?Ben almadım dıyıp gecın.1 yl gecmıs ılk ben mı geldım aklına dıyın.Ben çiçekleri çok severim yazın kaynanamin çiçeklerini de seviyordum aradan neredeyse 1 yıl geçti saksinin biri kayıpmis bana diyor ki gördüm sen aldın hadi hadi söyle aldığını diyor ilk başta anlamadım neyi filan dedim dedi işte saksi yok sen aldın dmi filan o an tepki veremedim hatta gayet yine güler yüzle kapattım telefonu . O gece uyumadım eşime hiç yansitmadim ama nasil zoruma gitti. Yanımda konuşurken esim vsrdi ve annesinin iftirasına sessiz kaldı suan ikisinden de soğudum ki 1 ay sonra izne gotcez bide yanlarına. Me yapmalıyım yaygara çıkarmalı miyim . Bu telefon görüşmesi dun oldu
olay çıkarmanız haklı iken hasız duruma düşmenize yol açar. tavsiyem şakaya vurarak, anne üç kuruşluk saksının peşine mi düşeceğim diyin. istiyorsan gel sana istedeğin saksıyı ben hediye edeyim diyin geçistirin.Ben çiçekleri çok severim yazın kaynanamin çiçeklerini de seviyordum aradan neredeyse 1 yıl geçti saksinin biri kayıpmis bana diyor ki gördüm sen aldın hadi hadi söyle aldığını diyor ilk başta anlamadım neyi filan dedim dedi işte saksi yok sen aldın dmi filan o an tepki veremedim hatta gayet yine güler yüzle kapattım telefonu . O gece uyumadım eşime hiç yansitmadim ama nasil zoruma gitti. Yanımda konuşurken esim vsrdi ve annesinin iftirasına sessiz kaldı suan ikisinden de soğudum ki 1 ay sonra izne gotcez bide yanlarına. Me yapmalıyım yaygara çıkarmalı miyim . Bu telefon görüşmesi dun oldu
Kayınvalidenizin üslubu sizi rahatsız ettiyse ona hissettiklerinizi yapıcı bir dille ifade edin.Ben çiçekleri çok severim yazın kaynanamin çiçeklerini de seviyordum aradan neredeyse 1 yıl geçti saksinin biri kayıpmis bana diyor ki gördüm sen aldın hadi hadi söyle aldığını diyor ilk başta anlamadım neyi filan dedim dedi işte saksi yok sen aldın dmi filan o an tepki veremedim hatta gayet yine güler yüzle kapattım telefonu . O gece uyumadım eşime hiç yansitmadim ama nasil zoruma gitti. Yanımda konuşurken esim vsrdi ve annesinin iftirasına sessiz kaldı suan ikisinden de soğudum ki 1 ay sonra izne gotcez bide yanlarına. Me yapmalıyım yaygara çıkarmalı miyim . Bu telefon görüşmesi dun oldu
Bir zahmet belli etseydiniz duygunuzu, susup sonrada vay efendim bana iftara attıBen çiçekleri çok severim yazın kaynanamin çiçeklerini de seviyordum aradan neredeyse 1 yıl geçti saksinin biri kayıpmis bana diyor ki gördüm sen aldın hadi hadi söyle aldığını diyor ilk başta anlamadım neyi filan dedim dedi işte saksi yok sen aldın dmi filan o an tepki veremedim hatta gayet yine güler yüzle kapattım telefonu . O gece uyumadım eşime hiç yansitmadim ama nasil zoruma gitti. Yanımda konuşurken esim vsrdi ve annesinin iftirasına sessiz kaldı suan ikisinden de soğudum ki 1 ay sonra izne gotcez bide yanlarına. Me yapmalıyım yaygara çıkarmalı miyim . Bu telefon görüşmesi dun oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?