Kayınvalidem her aldığının fiyatını gözüme sokuyor

O sizin tercihinizmiş bu benim tercihim kimseyi kaç yaşında evlendiğim alakadar etmez haddinizi bilin
Körler sağırlar birbirimi ağırlar sizinki sende görgüsüzsün kayınvalidende sen boyuna bakmadan bana atarlanacağına kayınvalide kayınbabana haddini bildirde senin cebine para koymasın bebe gibi

Körler sağırlar birbirimi ağırlar sizinki sende görgüsüzsün kayınvalidende sen boyuna bakmadan bana atarlanacağına kayınvalide kayınbabana haddini bildirde senin cebine para koymasın bebe gibi
Size ne nerden biliyorsunuz benim görgüsüz olduğumu herkes size mi soracak ne zaman evleneceğini illa herkes üniversite mezunu olmak zorunda mı Buda benim tercihim işi mi aşı mı siz mi veriyorsunuz

Alabildiği için gurur duyuyor demek ki. İdare et canım.

Ooo en sevdigim kv tipi aman aliyorsa gorgusuz olmasinda bir sakinca goremedim ben
kardesi falan varsa kuzenime alalim

Size ne nerden biliyorsunuz benim görgüsüz olduğumu herkes size mi soracak ne zaman evleneceğini illa herkes üniversite mezunu olmak zorunda mı Buda benim tercihim işi mi aşı mı siz mi veriyorsunuz
İşini aşını kayınvalide verdiği için bu durumdasın zaten evlenince ezik silik bişey olacaksın

Hayret ettim gerçekten arkadaşlar ne kötü niyetli insanlar var içinizde kadının görgüsüzlüğünden benim okuduğum okula kadar laf ettiniz size ne benim okuduğum okuldan ben kendi istek ve irademle lise mezunu olmayı tercih ettim size ne kime ne ayrıca tanımadığınız insanlara görgüsüz demek de çok yanlış tamam zaten bende rahatsız olduğum için geldim buraya yazdım sağolsun çok güzel yorumlar geldi ama bazılarınızın da yorumları akıl alır gibi değil siz gibi düşünmek zorunda mıyım kayınbabadan para alınca hemen pörtlettiniz gözlerinizi bende zaten havada kapmıyorum istemediğimi söylüyorum ama ısrar ediyorum ama sonunda almak zorunda kalıyorum kimseyi kırmıyorum zaten aldığım parayla da oğullarına kendilerine hediye alıyorum tamam yorum yapın ama haddinizi aşmayın

Bugun tl yukleten eline cocuk gibi para sıkıstiran evlenince sizin hicbir sozunuze deger vermez.

Simdiden cocugunun ismini koyacaklari ve seninde burada acacagin konulari goruyorum.

Umarim yanlis tahminlerde bulunmus olurum.
Ben öyle olacaklarına pek ihtimal vermiyorum. Hediye vermeyi seven insanlardan kötülük gelmez bence. Yani inşallah öyledir.

İşini aşını kayınvalide verdiği için bu durumdasın zaten evlenince ezik silik bişey olacaksın
Benim işimi de aşımı da kayınvalidem vermiyor benim de nişanlımın da eli ayağı tutuyor Allah'a şükür ezik de silik de değilim olmadım da şimdiye kadar tamam cebime koyduğu paraya laf ettiniz de şimdi de karakterime mi laf ediyorsunuz ezik silikmiş size kızmak da bile gelmedi içimden

Nolur kız ya

Kasıtlı olarak sizi incitmeye yönelik yorum yapanları dikkate almayın. Boş verin.

Oo beleş para, birsürü altın. Gönlünden kopuyorsa kendi ısrarla veriyorsa alırdım şartlarım sen gibi olsaydı, yaşın küçük, lise mezunusun birikim yap. Madem yüklü miktarda parayı tek başına kazanmayacaksın saçma paraları, altınları orada burada. Düşmez kalkmaz bir Allah, genç evleniyorsun her şeye hazırlıklı olacak şekilde düşün. Tabi kendini de ezdirme. Paraları saçtık sana istediğimiz olacak denilme ihtimalini de düşün. Şimdi biri bana para verse ağzına bir tane çarparım çünkü kazancımı küçümsüyor, bana hakaret ediyor diye düşünürüm ki güzel kazanırım. Şartlar aynı değil sen gibi olsaydım ne yapardımı yazdım.

Eski konunuzu okudumda ne kadar parayi seven bir insansiniz. Gercekten tuhafsiniz ama kayinvalidenizle birbirinizi iyi bulmussunuz. Mutluluklar
Ben konuyu okurokumaz gelin kv nin ne kadar benzediğini düşündüm.

Konu sahibi al al,yarın öbür gün en ufak birseyde o paralar ailenin bile başına kakilir daha nişanlı iken besledik seni aileni diye...
Çalışıyorum ihtiyacım yok kimseye diyorsunuz o zaman neden ihtiyacınız olmayan parayi alıp acgozluluk yapıyorsunuz.
Daha evli bile değilsiniz.
Unutmayın gelin ata binmiş ya nasip demis...

Ben öyle olacaklarına pek ihtimal vermiyorum. Hediye vermeyi seven insanlardan kötülük gelmez bence. Yani inşallah öyledir.
Hediye vermeyi sevmek degilki bu durum.
Elalem ne der diye yapmak yada hava atmak icin yapmak.Yoksa kolunu tutup bileziklerini gostermezdi degilmi konu sahibinin.

Hediye kabul etmeyin fazla. Alışmışlar demek ki fiyat konuşmaya ben de rahatsız olurdum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…