- 26 Mayıs 2015
- 4.989
- 5.513
- 158
- 33
Körler sağırlar birbirimi ağırlar sizinki sende görgüsüzsün kayınvalidende sen boyuna bakmadan bana atarlanacağına kayınvalide kayınbabana haddini bildirde senin cebine para koymasın bebe gibiO sizin tercihinizmiş bu benim tercihim kimseyi kaç yaşında evlendiğim alakadar etmez haddinizi bilin
Size ne nerden biliyorsunuz benim görgüsüz olduğumu herkes size mi soracak ne zaman evleneceğini illa herkes üniversite mezunu olmak zorunda mı Buda benim tercihim işi mi aşı mı siz mi veriyorsunuzKörler sağırlar birbirimi ağırlar sizinki sende görgüsüzsün kayınvalidende sen boyuna bakmadan bana atarlanacağına kayınvalide kayınbabana haddini bildirde senin cebine para koymasın bebe gibi
Alabildiği için gurur duyuyor demek ki. İdare et canım.Ahaha ay çok tatlısın:) Sadece bazen kalabalık yerde söyleyince çok rahatsız oluyorum bilezik taktılar Nişanda 10 tane 25gr diyor bide kolumu tutup Güler misin ağlar mısın ama dediğin gibi takmamam gerek sanırım :)
Aynen öyle yapıyorum canım herşeyi kötü algılamamak lazımAlabildiği için gurur duyuyor demek ki. İdare et canım.
İşini aşını kayınvalide verdiği için bu durumdasın zaten evlenince ezik silik bişey olacaksınSize ne nerden biliyorsunuz benim görgüsüz olduğumu herkes size mi soracak ne zaman evleneceğini illa herkes üniversite mezunu olmak zorunda mı Buda benim tercihim işi mi aşı mı siz mi veriyorsunuz
Yahu size ne ezik silik olmasından? Herkes kendi hayatından sorumlu hanımefendi.İşini aşını kayınvalide verdiği için bu durumdasın zaten evlenince ezik silik bişey olacaksın
Ben öyle olacaklarına pek ihtimal vermiyorum. Hediye vermeyi seven insanlardan kötülük gelmez bence. Yani inşallah öyledir.Bugun tl yukleten eline cocuk gibi para sıkıstiran evlenince sizin hicbir sozunuze deger vermez.
Simdiden cocugunun ismini koyacaklari ve seninde burada acacagin konulari goruyorum.
Umarim yanlis tahminlerde bulunmus olurum.
Benim işimi de aşımı da kayınvalidem vermiyor benim de nişanlımın da eli ayağı tutuyor Allah'a şükür ezik de silik de değilim olmadım da şimdiye kadar tamam cebime koyduğu paraya laf ettiniz de şimdi de karakterime mi laf ediyorsunuz ezik silikmiş size kızmak da bile gelmedi içimdenİşini aşını kayınvalide verdiği için bu durumdasın zaten evlenince ezik silik bişey olacaksın
Ezik silik nedir Allahım ya insan bu kadar da acımasız olamazYahu size ne ezik silik olmasından? Herkes kendi hayatından sorumlu hanımefendi.
Nolur kız yaBenim işimi de aşımı da kayınvalidem vermiyor benim de nişanlımın da eli ayağı tutuyor Allah'a şükür ezik de silik de değilim olmadım da şimdiye kadar tamam cebime koyduğu paraya laf ettiniz de şimdi de karakterime mi laf ediyorsunuz ezik silikmiş size kızmak da bile gelmedi içimden
Bu hitabınız hiç hoş değil. Biraz saygıya davet ediyorum sizi.İşini aşını kayınvalide verdiği için bu durumdasın zaten evlenince ezik silik bişey olacaksın
Kasıtlı olarak sizi incitmeye yönelik yorum yapanları dikkate almayın. Boş verin.Benim işimi de aşımı da kayınvalidem vermiyor benim de nişanlımın da eli ayağı tutuyor Allah'a şükür ezik de silik de değilim olmadım da şimdiye kadar tamam cebime koyduğu paraya laf ettiniz de şimdi de karakterime mi laf ediyorsunuz ezik silikmiş size kızmak da bile gelmedi içimden
Almıyorum aslında cevap bile vermicektim ama okumama karakterime bile laf edildiği için dayanamadım teşekkür ediyorum size de çokKasıtlı olarak sizi incitmeye yönelik yorum yapanları dikkate almayın. Boş verin.
Ben konuyu okurokumaz gelin kv nin ne kadar benzediğini düşündüm.Eski konunuzu okudumda ne kadar parayi seven bir insansiniz. Gercekten tuhafsiniz ama kayinvalidenizle birbirinizi iyi bulmussunuz. Mutluluklar
Hediye vermeyi sevmek degilki bu durum.Ben öyle olacaklarına pek ihtimal vermiyorum. Hediye vermeyi seven insanlardan kötülük gelmez bence. Yani inşallah öyledir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?