Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kayınvalidem her aldığının fiyatını gözüme sokuyor
- Konu Sahibi Pucitoo
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- altın kayin valide
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 10 Mart 2013
- 1.862
- 1.491
- 133
- 10 Mart 2013
- 1.862
- 1.491
- 133
10 tane 25gr mi. Hey masallah. Ben olsam bende hava atardim saga sola bosver soylesin ayolAhaha ay çok tatlısın:) Sadece bazen kalabalık yerde söyleyince çok rahatsız oluyorum bilezik taktılar Nişanda 10 tane 25gr diyor bide kolumu tutup Güler misin ağlar mısın ama dediğin gibi takmamam gerek sanırım :)
- 13 Eylül 2015
- 21.885
- 68.756
- 598
Ay bu o muuu?Sen deyince hatırladım,son mesajı yazarken konusu kapanmıştı,hani şu tok gözlü!!arkadaş.Evin bir katında oturacağım,çarşıdaki evde bizim.Görümce gelecek,annesinin bir odasına sığınacak,sığınamazzz,ekmeğimize! işimize!!ortak olacak,ne hakla!!Hepsini hatırladım,konu sahibi,sen bu iyi niyetlerinle! bindin bir alamete,gidiyorsun kıyamete...Ben seni hatirladim senin konun banlanmisti.gorumcen kocasiyla geri geliyor.hersey elden gidicek die soylenmistin.
Simdide gelmis kayinvalideni elestiriyosun sen hala nasil utanmadan konusuyorsun.bide kendini hakli cikarmaya calisiyorsun kizlar bunn eski konusuna bakin ne demek istedigimi anlarsiniz... normalde kimseye bole agir konsmam ama halkediyosun
- 31 Mayıs 2015
- 1.511
- 1.555
- 133
- 23 Kasım 2014
- 517
- 352
- 53
Evet bukiz buraya ego tatmin etmeye gelmis kendi capinda takiliyo isteAy bu o muuu?Sen deyince hatırladım,son mesajı yazarken konusu kapanmıştı,hani şu tok gözlü!!arkadaş.Evin bir katında oturacağım,çarşıdaki evde bizim.Görümce gelecek,annesinin bir odasına sığınacak,sığınamazzz,ekmeğimize! işimize!!ortak olacak,ne hakla!!Hepsini hatırladım,konu sahibi,sen bu iyi niyetlerinle! bindin bir alamete,gidiyorsun kıyamete...
- 10 Mart 2013
- 1.862
- 1.491
- 133
Cogu mesajda koniyla dalga geciliyor. Goremiyor musunuz? Gercek fikrimi merak ediyorsaniz soyleyeyim. Kp kv den asla para almazdim. Bir de isiniz gucunuz varken neden size tl atmalarina musaade ediyorsunuz? Ev araba altin para... Siz asla esinizle bagimsiz ayri bir aile olamayacaksiniz. Esiniz zaten babasiyla ortak is yapiyor. Kv nin alt katinda oturacaksiniz. Cocuk gibi cebinize para sikistirip kolunuzu millete gosterip aldiklarini sayiyorlar. Yarin birgun diyecekler ki "Bir valizinle gelin oldun geldin. Haddini bil." Diyecekler. Kendi cocugunuzun adini bile gonlunuzce koyamayacaksiniz.
Sonuc olarak ya artik buna bir dur diyeceksiniz. Ki zannetmiyorum.
Ya da almalarini soylemelerini ovunmelerini evinize evliliginize mudahale etmelerini kabullenip gulumseyeceksiniz......
Sonuc olarak ya artik buna bir dur diyeceksiniz. Ki zannetmiyorum.
Ya da almalarini soylemelerini ovunmelerini evinize evliliginize mudahale etmelerini kabullenip gulumseyeceksiniz......
- 21 Şubat 2017
- 3.816
- 7.459
- 88
- 32
Harbinden baktım eski konuya ve Yuh dedim. Sağ ol söylediğin için.Ben seni hatirladim senin konun banlanmisti.gorumcen kocasiyla geri geliyor.hersey elden gidicek die soylenmistin.
Simdide gelmis kayinvalideni elestiriyosun sen hala nasil utanmadan konusuyorsun.bide kendini hakli cikarmaya calisiyorsun kizlar bunn eski konusuna bakin ne demek istedigimi anlarsiniz... normalde kimseye bole agir konsmam ama halkediyosun
- 20 Kasım 2011
- 208
- 295
- 303
- 13 Eylül 2015
- 21.885
- 68.756
- 598
Ama o eş ana babasına çook iyi oluyor.Evet bukiz buraya ego tatmin etmeye gelmis kendi capinda takiliyo iste
Daha dursunlar,görecekleri daha çook günler var.Adam kızına demek varken imkanı ev vermemişki,kız gelirse anasına sığınacak..Bu bilezik vs alıp gösteriş yapan ana baba kimbilir kızından neleri esirgeyipte onları edindi.Ama olsun,bu gelin onların takma dişlerini de satıp yemeye kalkınca akıllanırlar.
Babaannem boşuna demezmiş,acıkan doymam sanır,susayan kanmam sanır,kızı tok yerden alacaksın ki,gözü de tok olsun diye...
- 23 Kasım 2014
- 517
- 352
- 53
Babannen eli opulesi kadinmisAma o eş ana babasına çook iyi oluyor.
Daha dursunlar,görecekleri daha çook günler var.Adam kızına demek varken imkanı ev vermemişki,kız gelirse anasına sığınacak..Bu bilezik vs alıp gösteriş yapan ana baba kimbilir kızından neleri esirgeyipte onları edindi.Ama olsun,bu gelin onların takma dişlerini de satıp yemeye kalkınca akıllanırlar.
Babaannem boşuna demezmiş,acıkan doymam sanır,susayan kanmam sanır,kızı tok yerden alacaksın ki,gözü de tok olsun diye...
- 23 Eylül 2016
- 9.780
- 34.242
- 548
- 28 Ağustos 2015
- 1.657
- 2.413
- 133
ne oldu eşinizle barıştınız mı
çok merak etmiştim sizin konuyu
ayrı eve çıkabildiniz mi
Zaten ayrı evdeydik de, barıştık; eşimin ailesi başka bir semte taşındı. Tabi öyle her şey hemen güllük gülistanlık olmadı. O kadar şeye rağmen yine yapıştılar bana.
Yeniden boşanma talebimi getirdim dile de ondan sonra mesafe girdi araya. Şimdi sık görüşmüyoruz. Onlar hiç gelmiyorlar. Ben de mesafeli durmaya çalışıyorum.
Bir öyle, bir böyle gidiyoruz.
- 13 Eylül 2015
- 21.885
- 68.756
- 598
Bende bir şey tavsiye edeyim pucitoocuğum,tatlı canını üzme...Size bişey tavsiye edeyim bu kadar kötü düşünceli olmayın ayrıca bizim köyde genelde böyledir sadece bana özgü değil bizimkiler sadece fazla üstüme düşüyor o kadar ayrıca siz evlenirken karşı taraf ev araba eşya alsa bence asla reddetmezsiniz diye düşünüyorum
Sizin köyde geneli böyle ise,kayınvalidene hava atmışlardır zamanında,kezban hanııım,biz bak bak neler yaptık gelinimizeee,sen yapabilecekmisin bakalıııım,diye,o da şimdi,şüküfe hanım şüküfe hanııım,al bakalım yaptımmı yapamadımmı,çatla da patlaaaa,diye şüküfenin,zarifenin,hüsniyenin gözüne sokuyordur eminim,senin değil...
Halbuki ne altın yürekli bir gelin aldığını bilseydi eminim 2 katını yapardı.
Ben onların yerine olsam 30 40 metre patiskamı bir köşeye koyardım.Kefenim bari garanti olsun diye...!
- 26 Mayıs 2015
- 4.989
- 5.513
- 158
- 33
Aynen bende onu savundum ceza aldım yazamadım dünden beri, küçümsemiyorum ama bu yapılan saygısızlığı yaşı küçük olduğu için aman beni kızları gibi seviyolar diye düşünüyo bizde aynı yollardan geçtikİyi işte ben de dilini alıştırma diyorum benim benim diye. O paralar altınlar hatta kontörler de nikah kıyılana kadar ödünç duruyor sende.
- 22 Ekim 2014
- 5.717
- 2.374
- 198
Çok tatlısın deniz yaaaBende bir şey tavsiye edeyim pucitoocuğum,tatlı canını üzme...
Sizin köyde geneli böyle ise,kayınvalidene hava atmışlardır zamanında,kezban hanııım,biz bak bak neler yaptık gelinimizeee,sen yapabilecekmisin bakalıııım,diye,o da şimdi,şüküfe hanım şüküfe hanııım,al bakalım yaptımmı yapamadımmı,çatla da patlaaaa,diye şüküfenin,zarifenin,hüsniyenin gözüne sokuyordur eminim,senin değil...
Halbuki ne altın yürekli bir gelin aldığını bilseydi eminim 2 katını yapardı.
Ben onların yerine olsam 30 40 metre patiskamı bir köşeye koyardım.Kefenim bari garanti olsun diye...!