Kayınvalidem her aldığının fiyatını gözüme sokuyor

Keske ev alsalardi da fiyatini soyleselerdi. Adamlar harcligina kadar veriyormus. Bosver bisey deyip ne nisanlinla geril ne onlari uz. Gorgusuzluk seviyesinde yapiyolarsa mudahale et ama farkinda degillerse elleme. Keske bize de yapan olsaydi

10 tane 25gr mi. Hey masallah. Ben olsam bende hava atardim saga sola bosver soylesin ayol

Ay bu o muuu?Sen deyince hatırladım,son mesajı yazarken konusu kapanmıştı,hani şu tok gözlü!!arkadaş.Evin bir katında oturacağım,çarşıdaki evde bizim.Görümce gelecek,annesinin bir odasına sığınacak,sığınamazzz,ekmeğimize! işimize!!ortak olacak,ne hakla!!Hepsini hatırladım,konu sahibi,sen bu iyi niyetlerinle! bindin bir alamete,gidiyorsun kıyamete...

Evet bukiz buraya ego tatmin etmeye gelmis kendi capinda takiliyo iste

Cogu mesajda koniyla dalga geciliyor. Goremiyor musunuz? Gercek fikrimi merak ediyorsaniz soyleyeyim. Kp kv den asla para almazdim. Bir de isiniz gucunuz varken neden size tl atmalarina musaade ediyorsunuz? Ev araba altin para... Siz asla esinizle bagimsiz ayri bir aile olamayacaksiniz. Esiniz zaten babasiyla ortak is yapiyor. Kv nin alt katinda oturacaksiniz. Cocuk gibi cebinize para sikistirip kolunuzu millete gosterip aldiklarini sayiyorlar. Yarin birgun diyecekler ki "Bir valizinle gelin oldun geldin. Haddini bil." Diyecekler. Kendi cocugunuzun adini bile gonlunuzce koyamayacaksiniz.

Sonuc olarak ya artik buna bir dur diyeceksiniz. Ki zannetmiyorum.
Ya da almalarini soylemelerini ovunmelerini evinize evliliginize mudahale etmelerini kabullenip gulumseyeceksiniz......

Harbinden baktım eski konuya ve Yuh dedim. Sağ ol söylediğin için.

Valla güzelim ev aldılar dayayıp döşicez dedin bizi kıskandırdın amma şimdi eski konunu okuyunca da üzüldüm sana meğer altlı üstlü oturacakmışsın , dertler daha gitmeden başlamış . Kolay gelsin zorlu bir hayat seni bekler bir de damat girmiş ki işin içine ne diyim

Evet bukiz buraya ego tatmin etmeye gelmis kendi capinda takiliyo iste
Ama o eş ana babasına çook iyi oluyor.
Daha dursunlar,görecekleri daha çook günler var.Adam kızına demek varken imkanı ev vermemişki,kız gelirse anasına sığınacak..Bu bilezik vs alıp gösteriş yapan ana baba kimbilir kızından neleri esirgeyipte onları edindi.Ama olsun,bu gelin onların takma dişlerini de satıp yemeye kalkınca akıllanırlar.
Babaannem boşuna demezmiş,acıkan doymam sanır,susayan kanmam sanır,kızı tok yerden alacaksın ki,gözü de tok olsun diye...

Babannen eli opulesi kadinmis

ne oldu eşinizle barıştınız mı
çok merak etmiştim sizin konuyu
ayrı eve çıkabildiniz mi

Zaten ayrı evdeydik de, barıştık; eşimin ailesi başka bir semte taşındı. Tabi öyle her şey hemen güllük gülistanlık olmadı. O kadar şeye rağmen yine yapıştılar bana.

Yeniden boşanma talebimi getirdim dile de ondan sonra mesafe girdi araya. Şimdi sık görüşmüyoruz. Onlar hiç gelmiyorlar. Ben de mesafeli durmaya çalışıyorum.

Bir öyle, bir böyle gidiyoruz.

Bende bir şey tavsiye edeyim pucitoocuğum,tatlı canını üzme...
Sizin köyde geneli böyle ise,kayınvalidene hava atmışlardır zamanında,kezban hanııım,biz bak bak neler yaptık gelinimizeee,sen yapabilecekmisin bakalıııım,diye,o da şimdi,şüküfe hanım şüküfe hanııım,al bakalım yaptımmı yapamadımmı,çatla da patlaaaa,diye şüküfenin,zarifenin,hüsniyenin gözüne sokuyordur eminim,senin değil...
Halbuki ne altın yürekli bir gelin aldığını bilseydi eminim 2 katını yapardı.
Ben onların yerine olsam 30 40 metre patiskamı bir köşeye koyardım.Kefenim bari garanti olsun diye...!

İyi işte ben de dilini alıştırma diyorum benim benim diye. O paralar altınlar hatta kontörler de nikah kıyılana kadar ödünç duruyor sende.
Aynen bende onu savundum ceza aldım yazamadım dünden beri, küçümsemiyorum ama bu yapılan saygısızlığı yaşı küçük olduğu için aman beni kızları gibi seviyolar diye düşünüyo bizde aynı yollardan geçtik

Çok tatlısın deniz yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…