Kayınvalidem hakaret ediyor dayanamiyorum.

Eğer aileniz arkanızda duruyorsa boşayın bu leş adamı. İki tane güxel huyu var dite hayatınızı böyle zindan ettirmeyin. Alternatif olarak da kadın sığınma evi geldi aklıma. Sizi güçlü ve kararlı görürlerse pusarlar. Çaresiz, ne yapsak gidemez diye düşündükleri için böyle hayvan gibi davranıyorlar
Haklısınız. Bir tek annem var. Kabul eder ama yaşlı.
Ailen ne diyor bu duruma ?
Ailem çocuk var arada diyor

Bilemiyorum bir dede nasıl bunu yapar çocuk ses çıkardı diye.Biz komsumuza birşey demeyiz çocuk rahatsız biliriz insan torununa böyle gaddar olur mu.Ben hiç böyle bir dede duymamistim.
Zaten ben böyle insanlarla ilk kez hayatımda karşılaştım. Cocugu siz böyle yaptınız diyor bizim ilgilenmedigimizi söylüyorlar.Daha nasıl ilgilenelim. Haklısınız. Sadece laf başka birsey değil. Evde ses çıkaramıyorum gelmesin kayinvalide diye Geldiğinde banyodayim desem yine gelir bir saat sonra. Hastayım desem seni ilk gördüğümden beri hastasın sen der.Rahat yok

senin bu iğrenç kaynanan seni bıktırıp boşanman için uğraşıyor olabilir . bence boşan sağlıklı çocuk ne demek ya ben boğarım öle diyen insanı kocanın da mı çocuğuna hakaret edilmesi zoruna gitmiyor cibiliyetsiz herifin teki o zaman zaten boşan bu pisliklerden kurtar o yavrucağızı
Kocam birsey diyecekler diye ağzını açmıyor. Kayinpeder mallar kime kalacak kalabalık aile istiyormuş bize bir çocuk yetiyor ama anlamıyor cocugun böyle özel çocuk oldugunu. Torundan saymiyorlar cocugumu. Ne biçim çocuk diyorlar.

Böyle bir durumda yapacağın iki şey var. Birisi antidepresan alıp susmak.
İkincisi de sağlıklı bir birey olarak hayatına devam etmek ve ayrılmak.
Kaynanan böyle davranıyorsa sebebi sen ve eşin.
Ne münasebet bir kişi benim aileme gitmeme karışacak. Ağzını yırtarım vallahi !
Bana da karşılıyordu. Dikkate almıyordum ama sanırım arkadan arkadan bana karşı dolduruluyordu ex kisisi... Yüzsüz insanla, Allah korkusu olmayanla baş edemezsin

Merhaba hanımlar benim sorunum özellikle kayinvalidem. Aynı binada altli üstlü oturuyoruz. İstediği zaman gelebileceğini sanıyor gelip abuk subuk saçma sapan konuşuyor hakaret ediyor oğlum özel gereksinimli çocuk. Ve çocuğuma hakaretler ediyor. Herseye karışıyor. Herseyin içinde. Ev onların diye istedigi gibi gelebileceğini sanıyor. Birsey desen üstte çıkıyor size şunu vermem şunu yapmam etmem diyor. Birsey demek istiyorum ama ne diyim? Eşimi benden boşandırip başkasıyla evlendirmek istiyorlar düzgün sağlikli çocukları olsun diye. Surekli kendini övüyor. Kendini beğeniyor kibirli. Anlamayan cahil insanla uğraşmak çok zor. Taşınmayı düşünüyoruz ama para yok. Kayinvalide kapıya geldiğinde uygun olamayıp özel işlerim de olabiliyor illa ki acmami istiyor uygun değilim özel işlerim var diyorum anlamıyor ben nasil insanların içine düştüm. Hicbiryere gitmem sadece anneme giderim ona da laf ederler. Eşim annesinden yana. Ben ne yapacağımı şaşırdım. Benim psikolojik rahatsizliklarim oluştu onlar yüzünden panik bozukluk ve depresyon fobim oldu. Yardım edin akıl verin
Teşekkür ederim
Bacım öncelikle çok geçmiş olsun bu ailenin içine düşmüşsün bir kere. İnşallah sağlıkla çıkmak da nasip olur. Yargıtay kararlarını takip ederim. Kayınvalidenin davranışları eş erkeğin ağır kusurlu sayılmasına yol açıyor. Hem manevi tazminat hem de nafakanı alırsın, çocuğunla mutlu mesut, pislikten uzak bir hayat yaşarsın. Yap bence bunu.

Kayinvaliyi içeri almayacaktim yine almak zorunda kaldım. Cocuguma bana olumlu yaklasilacak dedim.Özel gereksinimli çocuk diyerek anlatmaya çalıştım. Gerizekali yani dedi. Hakaret edecekseniz gelmeyin dedim. Yine de oturmaya devam etti. Yüzüne karşı gizliden dua ettim kaynanadan kurtulma duasini ettim. Cabuk kalktı sonra. Daha neler neler. Buzdolabını açtı bakıyor karıştırıyor açmayın bakmayın dedim. Oglumun evi bakarım dedi. Delireceğim.

Bacım öncelikle çok geçmiş olsun bu ailenin içine düşmüşsün bir kere. İnşallah sağlıkla çıkmak da nasip olur. Yargıtay kararlarını takip ederim. Kayınvalidenin davranışları eş erkeğin ağır kusurlu sayılmasına yol açıyor. Hem manevi tazminat hem de nafakanı alırsın, çocuğunla mutlu mesut, pislikten uzak bir hayat yaşarsın. Yap bence bunu.
Teşekkür ederim bilgi verdiğin için. Hergun böyle bıktım.

Kocam birsey diyecekler diye ağzını açmıyor. Kayinpeder mallar kime kalacak kalabalık aile istiyormuş bize bir çocuk yetiyor ama anlamıyor cocugun böyle özel çocuk oldugunu. Torundan saymiyorlar cocugumu. Ne biçim çocuk diyorlar.
Şu mesaja yemin ediyorum midem kalktı. Şerefsiz herif. Geberesice.

Ne yap et çocuğunu bu aptal yaratıkların içinde büyütme. Ekstra ilgiye ihtiyacı varken böyle şeylere maruz kalmasına müsade etme.

Ul*n var ya… Ömrü uzun olmasın, tez zamanda geb*rsin de, mezarında yatamasın inşallah. Ne demek ne biçim çocuk, torun evlattan bile tatlı geliyormuş, babam öyle derdi. O kadar yaşı var, insan olamamış.

Kaynana Bir de basi kapalı hoca torunuyum diye hava atar. Başı kapalı olmakla insan olunmuyor. Edep yok..
Sen nasil yaptın
Bendeki de sorsan 5 vakit namaz kilardi.
Bosaniyorum ben. Görünüşte başka sebepler ama arka planda baya baya etkileri var diye düşünüyorum. Hatta ailece ekip olarak beni dolandirdiklarini dusunuyorum
Rabbime emanet haklarım. O alır en güzel şekilde...

Kaynana Bir de basi kapalı hoca torunuyum diye hava atar. Başı kapalı olmakla insan olunmuyor. Edep yok..
Sen nasil yaptın
Necaset üstünü kapatınca necasetliğinden ne kaybediyor? Kokusu, varlığı kayboluyor mu? Aynı o hesap. Rahmetli babam, esas böylelerinden kaçacaksın derdi. Hoca torunu olunca ne oluyor?

Haklısınız eşim çok ezdiriyor kendini ve beni. Birsey dediğimiz zaman tehdid ediyorlar çıkarırız evden sizi diye. Öyle çok hasta oldum ki onlar yüzünden. Eşimin babasını bir görseniz yüzü asık sinirli bir adam. Surekli tehdid. Eşim laf dedirtmiyor. Oğlum gece ses yapıyor eşimin babası gece 3 de çıkıp kapıya gelip bağırıyor. Özel çocuk anlamıyorlar. Ben hayatımda böyle insanlarla karşılaşmadım. Sessiz durdukça ezdiler. Kapıya geldikleri an açmamızi istiyorlar kırarız diyorlar. Çok zor çok. Tek çare belki de oradan taşınmak.
Hayır o işe yaramaz adamı boşamak

Eşiniz adam olsa hadi sizi geçtim hasta çocuğuna edilen hakaretlere susmaz
Alır ailesini kimsenin lafını sözünü dinlemez ayrı eve çıkar

Sizin durumda sorun eşinizde
Sizin yapabileceğiniz bir şey yok
Ya bu rezil hayatı kabullenip devam edeceksiniz ya başlarım senin annene de evine de deyip bu gurursuz adamdan ayrılacaksınız
Haklısın. Yapmıyor eşim evden çıkarmakla tehdit edip duruyorlar. Korkuyor yoksa başka heryerde dili var. Bana annesi küfredip el kaldırmıştı haksız yere annesinden yana oldu annesini kovdum evden. Annem haklı dedi bana. Kadin normal değil.
Cocuk hicbirsey anlamıyor sanıyorlar.
Yemekte eşime birsey sormuştum kaynana da yanimizdaydi yediğin önünde yemediğin arkanda sus dedi. Nasıl sinirlendim.

X