Kayınvalidem hakaret ediyor dayanamiyorum.

baska eve cikinca esiniz de mi gelmeyecek? adam da zaten yeniden evlenecegim saglikli cocuk icin diyormus. gozunuzu seveyim cocugunuzu da kendinizi de kurtarin su adamdan.
Yeniden evlenip cocuga kardesler yapicam. Senden olmuyor dedi.Yeniden evlenmeye kalkarsan beni de cocuguda göremezsin dedim.
Kurulu olan yuvayı bozmak istiyorlar.
BU YAZILARI OKUYAN EVLENECEK OLAN GENC KIZLAR EŞINIZIN AİLESİNDEN UZAK OTURUN ARAYA MESAFE KOYUN. EVLİLİĞİNIZE KARISTIRTMAYIN.

Yeniden evlenip cocuga kardesler yapicam. Senden olmuyor dedi.Yeniden evlenmeye kalkarsan beni de cocuguda göremezsin dedim.
Kurulu olan yuvayı bozmak istiyorlar.
BU YAZILARI OKUYAN EVLENECEK OLAN GENC KIZLAR EŞINIZIN AİLESİNDEN UZAK OTURUN ARAYA MESAFE KOYUN. EVLİLİĞİNIZE KARISTIRTMAYIN.

Yeniden evleneceğim, çocuğa kardeş yapacagim, senden olmuyor diyen bir kocaya da koca demesinler diye ekle bence.

Eşimi benden boşandırip başkasıyla evlendirmek istiyorlar düzgün sağlikli çocukları olsun diye.
Allahla pazarlık mı yapmıs 2.de saglıklı olacagından emin,töbe töbe.
Size de yakısmıyor düzgün cocuk demek.O nasıl sey.
Es kisisi de annesinden yanaysa bosanacaksınız.Sizden önemli değil kimse.

Annesinin evinde ses oluyormuş. Annesi istiyormuş, sorun etmiyormuş. Sana soruyorum o çocuk böyle bir evde böyle bir ahlaksız(kocasınolacak için söylüyorum) ile büyüyünce daha hırçın olmaz mı ? Gerekirse kapanırım bir göz odaya alırım çocuğumu odaya ama bunu çekmem. Allah kahretsin böylelerini.
Hırçın olur psikolojisi bozulur yavrumun . Ama biryere de gidemiyoruz para yok çalışmıyorum.

Annesinin babasının eline bakan ,meteliksiz adamlarla evlenmenin sonu da maddi olarak onlara bağlanıp böyle eziyet çekmek oluyor .Hem size evini verip hem de özgür bırakacak ,karışmayacak kaynana yok denecek kadar azdır .Size de denk gelmemiş o doğal olarak .Böyle cahil ,terbiyesiz ,görgüsüz bir kadın ve onu haklı bulan eşine bir ev bile acamayan pasif ,beceriksiz,anasının ağzının içine bakan koca .Siz bunlarla beraber yaşıyorsunuz bir de özel gereksinimli çocuğunuz var .Zaten bu başlı başına sizin için zor bir durumken,desteğe ihtiyacınız varken bu iki deliyi neden çekiyorsunuz ?Ya bir çileden çıkıp bağırıp çağırıp bu kadına haddini bildirip evden kovup kocanın tepkisine bakacaksınız .Ya da delireceksiniz .
Bir kez kovmustum. Yine de kocam annesinden yanaydi..Haklisiniz çok zor

Kadının yüreği zaten yangın yeri..Zaten ne yediği bir lokma ekmeğin tadı var..ne gözünü kapattığındaki uykunun huzuru var.Bari kadıncağızı rahat bıraksalar ..çocuğuna ses oldu kaygısı,kavga çıkacak korkusu olmadan bakacağı şartları sunsalar ..gerekiyorsa adam üst katta anasıyla babasıyla yaşasın ama kıza zulmü bıraksalar bu kız daha ne ister😔
Haklısın inşallah o evden çıkarız da rahat ederiz. İstediğim yerde rahatça oluruz. Teşekkür ederim

Ah be çaresizlik hep 😔 Çare olsa sen de bilirsin her seyi yapmayı onlara günlerini gostermeyi bi ama yapanlar daha kıymetli olur bu hayatta hep bu da bir gerçek . Deli deliyi görünce çomağını saklar misali. Allah yardımcın olsun. Çekerler elbet bu sana ettiklerini bi şekilde. Dua etmekten başka bir şey gelmez elimden. Dilerim mutlu olursun bundan sonra şu mübarek gece hürmetine 😔

Kadının yüreği zaten yangın yeri..Zaten ne yediği bir lokma ekmeğin tadı var..ne gözünü kapattığındaki uykunun huzuru var.Bari kadıncağızı rahat bıraksalar ..çocuğuna ses oldu kaygısı,kavga çıkacak korkusu olmadan bakacağı şartları sunsalar ..gerekiyorsa adam üst katta anasıyla babasıyla yaşasın ama kıza zulmü bıraksalar bu kız daha ne ister😔
Haklısın inşallah o evden çıkarız da rahat ederiz. İstediğim yerde rahatça oluruz. Teşekkür ederim

Ah be çaresizlik hep 😔 Çare olsa sen de bilirsin her seyi yapmayı onlara günlerini gostermeyi bi ama yapanlar daha kıymetli olur bu hayatta hep bu da bir gerçek . Deli deliyi görünce çomağını saklar misali. Allah yardımcın olsun. Çekerler elbet bu sana ettiklerini bi şekilde. Dua etmekten başka bir şey gelmez elimden. Dilerim mutlu olursun bundan sonra şu mübarek gece hürmetine 😔
Mecburiyet olunca bir de.. elbette ki yapan çekecektir. Duaların için teşekkür ederim Allah kabul etsin

Yapacak pek fazla biseyin yok anladigim kadariyla. Allah gecinden vermesin diye dua edelim bari kayınlarindan icin bi an önce göçerler de rahat edersiniz umarım. Kapiyi acmazsan kirariz diyene baska ne denir bilemedim.
Evet yapacak tek şey oradan taşınmak o da biraz zor şu sıralar para yok.
Haklısın ne denir ki bu laflara
Teşekkür ederim

Kimse benim çocuğumu aşağilayamaz çizgimden öyle bir kayarimki kaynana falan görmez gözüm. Orası senin özel alanın. Oturmaya verdiler diye öyle çıkıp çıkıp gelemez. En kısa zamanda o evden taşınmalisin. Çocuğuna laf etmelerine asla izin verme .. annesjn sen herkes duracağı yeri bilsin . Allah bağışlasın özel bir çocuk birde aslan kaplan ol . Çocuğunun psikolojisini kimse bozmasın...

Çok sinirlendim yahu . Ben hiç sevmediğim kişilerin çocuklarına bile sevgi duyuyorum.. torunu olacak birde ..

çocuklara merhamet duymayan insanlardan nefret ediyorum.
Anlamıyorlar ki özelden falan. Vallahi gelecek diye sandalye çekemiyorum. Taşınmak istiyoruz inşallah tasiniriz
Amin hepimizin çocuklarını Allah bagislasin.
Neler neler diyorlar bir bilseniz. Uyarınca kötü olan ben oluyorum. Seneler önce p*z*vk babası nerde dedi eşimin teyzesi ne biçim konuşuyorsunuz konusamazsiniz öyle dedim okulda öğrenecek nasilsa dedi. Okula o yüzden mi gidecek dedim. Okulda o kelimeyi öğrenecekmiş nasıl kizmistim.

Haklısınız eşim çok ezdiriyor kendini ve beni. Birsey dediğimiz zaman tehdid ediyorlar çıkarırız evden sizi diye. Öyle çok hasta oldum ki onlar yüzünden. Eşimin babasını bir görseniz yüzü asık sinirli bir adam. Surekli tehdid. Eşim laf dedirtmiyor. Oğlum gece ses yapıyor eşimin babası gece 3 de çıkıp kapıya gelip bağırıyor. Özel çocuk anlamıyorlar. Ben hayatımda böyle insanlarla karşılaşmadım. Sessiz durdukça ezdiler. Kapıya geldikleri an açmamızi istiyorlar kırarız diyorlar. Çok zor çok. Tek çare belki de oradan taşınmak.
Bunlar nasil insan ya torunlarina yaptiklarina bak merhamet yoksunu yazik

Sen güçsüz, olursan daha çok, ezerler. Güçlü ol, cesur ol. Tejdit ederse etsin. Hatta bu, tipler tamam çıkıyoruz deseniz belki aman gitmeyin bile diyebilirler. Gerçi önemi yok. Özel gereksinimli çocuklar daha fazla enerji, güç, sabır ister başkaları enerjinizi tüketmemeli. Zerre umursamayın bir de onları çekecek durumda değilsiniz çekmeyin de zaten.
Tehdid ederse etsinler evet. Bizi çıkarıp başkasını oturtmak yada kiraya verip para kazanma pesindeler.
Evde iş yapamıyorum zaten heryer heryerde.haklisiniz. beynimi onlarla yormamaliyim.

X