Kayınvalidem hakaret ediyor dayanamiyorum.

Merhaba hanımlar benim sorunum özellikle kayinvalidem. Aynı binada altli üstlü oturuyoruz. İstediği zaman gelebileceğini sanıyor gelip abuk subuk saçma sapan konuşuyor hakaret ediyor oğlum özel gereksinimli çocuk. Ve çocuğuma hakaretler ediyor. Herseye karışıyor. Herseyin içinde. Ev onların diye istedigi gibi gelebileceğini sanıyor. Birsey desen üstte çıkıyor size şunu vermem şunu yapmam etmem diyor. Birsey demek istiyorum ama ne diyim? Eşimi benden boşandırip başkasıyla evlendirmek istiyorlar düzgün sağlikli çocukları olsun diye. Surekli kendini övüyor. Kendini beğeniyor kibirli. Anlamayan cahil insanla uğraşmak çok zor. Taşınmayı düşünüyoruz ama para yok. Kayinvalide kapıya geldiğinde uygun olamayıp özel işlerim de olabiliyor illa ki acmami istiyor uygun değilim özel işlerim var diyorum anlamıyor ben nasil insanların içine düştüm. Hicbiryere gitmem sadece anneme giderim ona da laf ederler. Eşim annesinden yana. Ben ne yapacağımı şaşırdım. Benim psikolojik rahatsizliklarim oluştu onlar yüzünden panik bozukluk ve depresyon fobim oldu. Yardım edin akıl verin
Teşekkür ederim
Önce kocanıza sonra kayınvalidenize temiz bir dayak atın. Vallahi bak insanın içinden o geliyor.
Allah yardımcınız olsun. İşiniz gerçekten çok zor. Ayrılmak en doğru çözüm gibi fakat Ayrılmayı düşünecek durumda değilseniz eşinizi kendi yanınıza çekmeye çalışın. Bu kadın oğlu üzerinde de baskı kuruyordur. Eşinizin bunu görmesini sağlayın. Bol dua edin gerçekten bazıları Allah ıslah etmedikçe akıllanmıyor. Size ve yavrunuza sevgiler.

Merhaba hanımlar benim sorunum özellikle kayinvalidem. Aynı binada altli üstlü oturuyoruz. İstediği zaman gelebileceğini sanıyor gelip abuk subuk saçma sapan konuşuyor hakaret ediyor oğlum özel gereksinimli çocuk. Ve çocuğuma hakaretler ediyor. Herseye karışıyor. Herseyin içinde. Ev onların diye istedigi gibi gelebileceğini sanıyor. Birsey desen üstte çıkıyor size şunu vermem şunu yapmam etmem diyor. Birsey demek istiyorum ama ne diyim? Eşimi benden boşandırip başkasıyla evlendirmek istiyorlar düzgün sağlikli çocukları olsun diye. Surekli kendini övüyor. Kendini beğeniyor kibirli. Anlamayan cahil insanla uğraşmak çok zor. Taşınmayı düşünüyoruz ama para yok. Kayinvalide kapıya geldiğinde uygun olamayıp özel işlerim de olabiliyor illa ki acmami istiyor uygun değilim özel işlerim var diyorum anlamıyor ben nasil insanların içine düştüm. Hicbiryere gitmem sadece anneme giderim ona da laf ederler. Eşim annesinden yana. Ben ne yapacağımı şaşırdım. Benim psikolojik rahatsizliklarim oluştu onlar yüzünden panik bozukluk ve depresyon fobim oldu. Yardım edin akıl verin
Teşekkür ederim
Eşinizle mutlu musunuz?Öncelikle bu sorunun bir cevabini verin kendinize.ayrica özel gereksinimi olan bir evladınız var,peki ilgili bir baba mi,bu da çok önemli.bu sorulara evet ya da hayır cevabını veriyorsanız,bir la havle çekin,sonrasında da ne yapabileceginizi ya da neler yapamayacağınızı bir düşünün derim.biz ne kadar akıl versek de sizin içinde olduğunuz durumu anlayamayiz

Eşinizle mutlu musunuz?Öncelikle bu sorunun bir cevabini verin kendinize.ayrica özel gereksinimi olan bir evladınız var,peki ilgili bir baba mi,bu da çok önemli.bu sorulara evet ya da hayır cevabını veriyorsanız,bir la havle çekin,sonrasında da ne yapabileceginizi ya da neler yapamayacağınızı bir düşünün derim.biz ne kadar akıl versek de sizin içinde olduğunuz durumu anlayamayiz
Büyük olasılıkla bunların hepsine cevabı "hayır" dır.Kadına çocuğu alıp ailesine dönsün.. hayatlarından çıkıp gitsin diye eziyet ettikleri öyle belli ki😔

Teşekkür ederim
Sorun eşiniz...

Böyle bir durumda yapacağın iki şey var. Birisi antidepresan alıp susmak.
İkincisi de sağlıklı bir birey olarak hayatına devam etmek ve ayrılmak.
Kaynanan böyle davranıyorsa sebebi sen ve eşin.
Ne münasebet bir kişi benim aileme gitmeme karışacak. Ağzını yırtarım vallahi !

Böyle bir durumda yapacağın iki şey var. Birisi antidepresan alıp susmak.
İkincisi de sağlıklı bir birey olarak hayatına devam etmek ve ayrılmak.
Kaynanan böyle davranıyorsa sebebi sen ve eşin.
Ne münasebet bir kişi benim aileme gitmeme karışacak. Ağzını yırtarım vallahi !
Annesi babası kızıyor anneme gitmeme ben gezmekte istemiyorum. Bir tek annem var benim tabi gideceğim.diyorum.
İlaçlarla ayaktayım zaten. İnşallah oradan tasiniriz da kurtulurum.

Büyük olasılıkla bunların hepsine cevabı "hayır" dır.Kadına çocuğu alıp ailesine dönsün.. hayatlarından çıkıp gitsin diye eziyet ettikleri öyle belli ki😔
Beni üzmek için yapıyorlar normal değil hiçbir davranışları. Daha da anlatılacak çok şey var. Ne biçim çocuk bu diyorlar cocugum için.

Eğer aileniz arkanızda duruyorsa boşayın bu leş adamı. İki tane güxel huyu var dite hayatınızı böyle zindan ettirmeyin. Alternatif olarak da kadın sığınma evi geldi aklıma. Sizi güçlü ve kararlı görürlerse pusarlar. Çaresiz, ne yapsak gidemez diye düşündükleri için böyle hayvan gibi davranıyorlar
Haklısınız. Bir tek annem var. Kabul eder ama yaşlı.cocugum çok hareketli ses yapıyor diye rahatsız olmasını istemiyorum .

Boşanmayi çok düşündüm. Çocuk var arada diye sabrettim.

Evet evet, ona sürekli hakaret eden, bağiran çağiran insanlardan mahrum kalacak yoksa çocuk!

Tam tersi bare çocuk için boşansaydin. Kaldiğin her gün o çocuk için travma. Sorun kayinaile bile değil, tamamen eşin.

En kotusu de Kv ile altli ustlu oturmak..
Ayrica sizinkisi fazla gorgusuz..Her aklina estiginde gelecekse,kapiyi sokup tul perde asin o halde.Arzu ettigi zaman perdeyi aralayip girsin evinize.Cocuga hakaret,sizi ayirmaya calisma,baska bir kadini sizin yerinize dusunme vs.. bunlar zaten yenilir yutulur cinsten degil.
Normalde kufur kullanan biri olmamakla beraber ben bu sekilde davranan K'v'nin A.... K...
Kusura bakmayin ama boyle yani..
Gorgusuzluk,hainlik,sinsilik,zalimlik ne ararsaniz var.Kotulugun vucut bulmus hali gibi..
Normalde ben de küfür kullanmam ama konuyu okuyunca bütün küfürler aklımdan geçti bir ağız dolusu küfür edesim geldi.
Konu sahibi işiniz gücünüz varsa ve aileniz yaninizdaysa ne eşinize ne annesine boyun eğmeyin lütfen.
Allah yardımcınız olsun.

Kocanızda iş yok o yuzden bOsu boşuna kendinizi yıpratmayın.

3 günlük dünya bırakın inceldiği yerden kopsun ! Tek başınıza ikisiyle baş edemezsiniz.
Bırakın ne bok yerse yesinler

Başka bir eve çıkarsam duzelecegini bize gelmeyeceklerini dusunuyorum
baska eve cikinca esiniz de mi gelmeyecek? adam da zaten yeniden evlenecegim saglikli cocuk icin diyormus. gozunuzu seveyim cocugunuzu da kendinizi de kurtarin su adamdan.

X