- 7 Mart 2013
- 6.390
- 19.156
-
- Konu Sahibi Kumsaldakikum
Çocuk engelli. Bu çaresizlik adamın ben sağlıklı çocuk için tekrar evlenecem lafını bile yedirtmiş kadına. Var ya, Allah'ın kimi yatırıp kimi kaldıracağı belli olmaz. Allah yüzüne hasret etsin, uzaktan baktırsın.Böyle bir adamla durmak tabi daha iyi. Çocuk böyle daha rahat büyüyor. Bravo
Sağ olsunÇocuk engelli. Bu çaresizlik adamın ben sağlıklı çocuk için tekrar evlenecem lafını bile yedirtmiş kadına. Var ya, Allah'ın kimi yatırıp kimi kaldıracağı belli olmaz. Allah yüzüne hasret etsin, uzaktan baktırsın.
Kadının yüreği zaten yangın yeri..Zaten ne yediği bir lokma ekmeğin tadı var..ne gözünü kapattığındaki uykunun huzuru var.Bari kadıncağızı rahat bıraksalar ..çocuğuna ses oldu kaygısı,kavga çıkacak korkusu olmadan bakacağı şartları sunsalar ..gerekiyorsa adam üst katta anasıyla babasıyla yaşasın ama kıza zulmü bıraksalar bu kız daha ne isterÇocuk engelli. Bu çaresizlik adamın ben sağlıklı çocuk için tekrar evlenecem lafını bile yedirtmiş kadına. Var ya, Allah'ın kimi yatırıp kimi kaldıracağı belli olmaz. Allah yüzüne hasret etsin, uzaktan baktırsın.
Kendi kendine uzulmeniz içinde bulunduğunuz durumu çözmeye yetmez neden kendinizi ezdiriyorsunuz ağlamak çözüm değil k.v olması her hakka sahip olması demek değildir siz sessiz kalıp kendi kendinize üzülüp ağladıkça onlar her şeyin daha fazlasını yapacaklar bir kendinizi gelin evi değiştirmeden önce kendinizi değiştirin yoksa turkiyenin bir ucunada gitseniz bu aile yine yapar yapacağınıEşime diyor kapıyı açmadı bana diye. Anneme kapıyı acmamissin diyor. Kapıyı acmayinca ağzına geleni söylüyor kapida bağırıyor tehdid ediyor. Açamam uygun değilim diyorum anlamıyor. Herseye çok üzülüyorum ağlıyorum şu an.
Bu lafın üstüne neden duruyorsunuz dahaBazen diyor yeniden evleneceğim diye
Bi yaşlı anası varmış, arkasında duracak kimsesi de yok. Sahipsiz bulmuşlar iyice.Sağ olsunAnamnez uyardı beni özel çocuğu olduğu konusunda. Tamam aile evine çocukla dönmekte çok zor ama bu şekilde kadın da daha fazla dayanamaz ki amin diyorum tüm dualarına.
Oğlum çok hareketli davranis sorunlari var. Annem yaşlı. Ve hasta. Bir yaştan sonra çocuk sesi rahatsız ediyor. Beni istemiyor değil. Beni annem her durum da ister ama rahatsızlık vermek istemiyorum.
Sen güçsüz, olursan daha çok, ezerler. Güçlü ol, cesur ol. Tejdit ederse etsin. Hatta bu, tipler tamam çıkıyoruz deseniz belki aman gitmeyin bile diyebilirler. Gerçi önemi yok. Özel gereksinimli çocuklar daha fazla enerji, güç, sabır ister başkaları enerjinizi tüketmemeli. Zerre umursamayın bir de onları çekecek durumda değilsiniz çekmeyin de zaten.Eşime diyor kapıyı açmadı bana diye. Anneme kapıyı acmamissin diyor. Kapıyı acmayinca ağzına geleni söylüyor kapida bağırıyor tehdid ediyor. Açamam uygun değilim diyorum anlamıyor. Herseye çok üzülüyorum ağlıyorum şu an.
Boşanmayi çok düşündüm. Çocuk var arada diye sabrettim.
ŞEYTAN BU kayınvalideciğin önünde çeketini iliklerEn kotusu de Kv ile altli ustlu oturmak..
Ayrica sizinkisi fazla gorgusuz..Her aklina estiginde gelecekse,kapiyi sokup tul perde asin o halde.Arzu ettigi zaman perdeyi aralayip girsin evinize.Cocuga hakaret,sizi ayirmaya calisma,baska bir kadini sizin yerinize dusunme vs.. bunlar zaten yenilir yutulur cinsten degil.
Normalde kufur kullanan biri olmamakla beraber ben bu sekilde davranan K'v'nin A.... K...
Kusura bakmayin ama boyle yani..
Gorgusuzluk,hainlik,sinsilik,zalimlik ne ararsaniz var.Kotulugun vucut bulmus hali gibi..
senin bu iğrenç kaynanan seni bıktırıp boşanman için uğraşıyor olabilir . bence boşan sağlıklı çocuk ne demek ya ben boğarım öle diyen insanı kocanın da mı çocuğuna hakaret edilmesi zoruna gitmiyor cibiliyetsiz herifin teki o zaman zaten boşan bu pisliklerden kurtar o yavrucağızıMerhaba hanımlar benim sorunum özellikle kayinvalidem. Aynı binada altli üstlü oturuyoruz. İstediği zaman gelebileceğini sanıyor gelip abuk subuk saçma sapan konuşuyor hakaret ediyor oğlum özel gereksinimli çocuk. Ve çocuğuma hakaretler ediyor. Herseye karışıyor. Herseyin içinde. Ev onların diye istedigi gibi gelebileceğini sanıyor. Birsey desen üstte çıkıyor size şunu vermem şunu yapmam etmem diyor. Birsey demek istiyorum ama ne diyim? Eşimi benden boşandırip başkasıyla evlendirmek istiyorlar düzgün sağlikli çocukları olsun diye. Surekli kendini övüyor. Kendini beğeniyor kibirli. Anlamayan cahil insanla uğraşmak çok zor. Taşınmayı düşünüyoruz ama para yok. Kayinvalide kapıya geldiğinde uygun olamayıp özel işlerim de olabiliyor illa ki acmami istiyor uygun değilim özel işlerim var diyorum anlamıyor ben nasil insanların içine düştüm. Hicbiryere gitmem sadece anneme giderim ona da laf ederler. Eşim annesinden yana. Ben ne yapacağımı şaşırdım. Benim psikolojik rahatsizliklarim oluştu onlar yüzünden panik bozukluk ve depresyon fobim oldu. Yardım edin akıl verin
Teşekkür ederim