Kayınvalidem hakaret ediyor dayanamiyorum.

Önce kocanıza sonra kayınvalidenize temiz bir dayak atın. Vallahi bak insanın içinden o geliyor.
Allah yardımcınız olsun. İşiniz gerçekten çok zor. Ayrılmak en doğru çözüm gibi fakat Ayrılmayı düşünecek durumda değilseniz eşinizi kendi yanınıza çekmeye çalışın. Bu kadın oğlu üzerinde de baskı kuruyordur. Eşinizin bunu görmesini sağlayın. Bol dua edin gerçekten bazıları Allah ıslah etmedikçe akıllanmıyor. Size ve yavrunuza sevgiler.

Eşinizle mutlu musunuz?Öncelikle bu sorunun bir cevabini verin kendinize.ayrica özel gereksinimi olan bir evladınız var,peki ilgili bir baba mi,bu da çok önemli.bu sorulara evet ya da hayır cevabını veriyorsanız,bir la havle çekin,sonrasında da ne yapabileceginizi ya da neler yapamayacağınızı bir düşünün derim.biz ne kadar akıl versek de sizin içinde olduğunuz durumu anlayamayiz

Büyük olasılıkla bunların hepsine cevabı "hayır" dır.Kadına çocuğu alıp ailesine dönsün.. hayatlarından çıkıp gitsin diye eziyet ettikleri öyle belli ki

Sorun eşiniz...

Annesi babası kızıyor anneme gitmeme ben gezmekte istemiyorum. Bir tek annem var benim tabi gideceğim.diyorum.
İlaçlarla ayaktayım zaten. İnşallah oradan tasiniriz da kurtulurum.

Büyük olasılıkla bunların hepsine cevabı "hayır" dır.Kadına çocuğu alıp ailesine dönsün.. hayatlarından çıkıp gitsin diye eziyet ettikleri öyle belli ki
Beni üzmek için yapıyorlar normal değil hiçbir davranışları. Daha da anlatılacak çok şey var. Ne biçim çocuk bu diyorlar cocugum için.

Haklısınız. Bir tek annem var. Kabul eder ama yaşlı.cocugum çok hareketli ses yapıyor diye rahatsız olmasını istemiyorum .

Boşanmayi çok düşündüm. Çocuk var arada diye sabrettim.

Evet evet, ona sürekli hakaret eden, bağiran çağiran insanlardan mahrum kalacak yoksa çocuk!

Tam tersi bare çocuk için boşansaydin. Kaldiğin her gün o çocuk için travma. Sorun kayinaile bile değil, tamamen eşin.

Normalde ben de küfür kullanmam ama konuyu okuyunca bütün küfürler aklımdan geçti bir ağız dolusu küfür edesim geldi.
Konu sahibi işiniz gücünüz varsa ve aileniz yaninizdaysa ne eşinize ne annesine boyun eğmeyin lütfen.
Allah yardımcınız olsun.

Kocanızda iş yok o yuzden bOsu boşuna kendinizi yıpratmayın.

3 günlük dünya bırakın inceldiği yerden kopsun ! Tek başınıza ikisiyle baş edemezsiniz.
Bırakın ne bok yerse yesinler

Başka bir eve çıkarsam duzelecegini bize gelmeyeceklerini dusunuyorum
baska eve cikinca esiniz de mi gelmeyecek? adam da zaten yeniden evlenecegim saglikli cocuk icin diyormus. gozunuzu seveyim cocugunuzu da kendinizi de kurtarin su adamdan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…