- 19 Ekim 2022
- 1.727
- 4.603
- 29
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eşim daha olayların ikinci dakikasında annemin kötü olduğunu farkedince özür diledi zaten tamam sakibleşelim hastaneye gidelim filan dedi. Sonra anne ve babasını yolladı memlekete. Ben boşanmaya kalktım ama o istemedi anne babasına benim babama filan da ben karımı seviyorum yaptığıma pişmanım tekrar etmem dedi ikna etti beni ama ikna olmam 2 ayı buldu. Annesine de hak vermediği için ortalığı karıştırma diye olaylardan 2 gün sonra filan gönderdi işte. Aslında evden kovulmuş oldular yine yüzsüzce gelmişlerPeki, eşiniz haklıymış madem bebeği söz konusuydu.
Kayınvalideniz hem evde huzursuzluk çıkarmış hem de annenizin oldukça kötü bir sürecinden sonra hala olayı köpürtmeye devam etmiş. Ben olsam ne olduysa oldu, kadın kalp krizi geçirdi artık susayım da olay kapansın derdim. Çok mu zor bu?
Ondan dolayı sanırım siz gıcık olmaya devam ediyorsunuz.
Eşinize söylediniz mi hislerinizi, şu anda istemediğinizi?
Aynen öyle oldu ya. İşten geliyorum hazır yemekler çaylar çerezler, evden çalışırken meyve tabağım geliyor masama filan. Benim de işime geldi ne yalan söyleyimBaşta işinize gelmiş ne sınır çizmişsiniz ne de mesafe koymuşsunuz, şimdi zorunuza gidiyor.. Bundan sonra net olun, istemediğinize hayır diyin ve konuyu kapatın, kimse kimsenin evine elini kolunu sallayarak çay içmeye bile gidemez bırakın 4 ay kalmayı..
eşiniz durumu dengelemiş saçma sapan davranmamış şükür kiEşim daha olayların ikinci dakikasında annemin kötü olduğunu farkedince özür diledi zaten tamam sakibleşelim hastaneye gidelim filan dedi. Sonra anne ve babasını yolladı memlekete. Ben boşanmaya kalktım ama o istemedi anne babasına benim babama filan da ben karımı seviyorum yaptığıma pişmanım tekrar etmem dedi ikna etti beni ama ikna olmam 2 ayı buldu. Annesine de hak vermediği için ortalığı karıştırma diye olaylardan 2 gün sonra filan gönderdi işte. Aslında evden kovulmuş oldular yine yüzsüzce gelmişler
Şu an eşime söylemedim çünkü tekrar istemiyorum dersem yine kovar bunları. E çocuk var şimdi çok da mutlu duruyor babaanne ile. Annem de diyor babaannesidir yabancı kadın bakacağına onun kucağında dursun filan. Karar veremiyorum.
4 ay olmasın bari, bir yolunu bulup erkenden gitmelerini sağlamanız lazım.Eşim daha olayların ikinci dakikasında annemin kötü olduğunu farkedince özür diledi zaten tamam sakibleşelim hastaneye gidelim filan dedi. Sonra anne ve babasını yolladı memlekete. Ben boşanmaya kalktım ama o istemedi anne babasına benim babama filan da ben karımı seviyorum yaptığıma pişmanım tekrar etmem dedi ikna etti beni ama ikna olmam 2 ayı buldu. Annesine de hak vermediği için ortalığı karıştırma diye olaylardan 2 gün sonra filan gönderdi işte. Aslında evden kovulmuş oldular yine yüzsüzce gelmişler
Şu an eşime söylemedim çünkü tekrar istemiyorum dersem yine kovar bunları. E çocuk var şimdi çok da mutlu duruyor babaanne ile. Annem de diyor babaannesidir yabancı kadın bakacağına onun kucağında dursun filan. Karar veremiyorum.
Ama bu da hiç adil değil . Suan yapılan tüm iyilikleri silip gecmıssınız .Aynen öyle oldu ya. İşten geliyorum hazır yemekler çaylar çerezler, evden çalışırken meyve tabağım geliyor masama filan. Benim de işime geldi ne yalan söyleyim
Silip geçecek bir şey yapmadım henüz. Kayınvalide ile yüzleşmedik. Arkamdan konuştuklarını bildiğimi bilmiyor çünkü hala ona saygısızlık yapmıyorum. Gelince iyi davranıyorum evime gelen misafir diye.Ama bu da hiç adil değil . Suan yapılan tüm iyilikleri silip gecmıssınız .
Yani yeni doğmuş bebek ne anlayacak babanneyle mi duruyor bakıcıyla mı bence sizin mental sağlığınız daha önemli gibi geldi bana bebek için evde kamera da varmış ,şahsen ben sevmediğim kinli olduğum biriyle aynı ortamda çok kötü oluyorum asla yüzünü görmek elinden 1 bardak su içmek konuşmak zorunda olmak isttemiyorum modum düşüyo başım ağrıyo sürekli.Eşim daha olayların ikinci dakikasında annemin kötü olduğunu farkedince özür diledi zaten tamam sakibleşelim hastaneye gidelim filan dedi. Sonra anne ve babasını yolladı memlekete. Ben boşanmaya kalktım ama o istemedi anne babasına benim babama filan da ben karımı seviyorum yaptığıma pişmanım tekrar etmem dedi ikna etti beni ama ikna olmam 2 ayı buldu. Annesine de hak vermediği için ortalığı karıştırma diye olaylardan 2 gün sonra filan gönderdi işte. Aslında evden kovulmuş oldular yine yüzsüzce gelmişler
Kayınvalidenızle yuzlesın annenızden sizden özürünü dilesin bakın %90 hıc bı kaynana yapmaz öyle gelının masasına meyvesını çamaşırını vay ne bıleyım cerezını çayını cidden kötü biri yapmaz cahilliğine verin affedın helallesın . Sonrası ıcınde sizi rahatsız eden seylerı söyleyin konuşun ne size dert olsun ne o mükemmelim zannetsin .Silip geçecek bir şey yapmadım henüz. Kayınvalide ile yüzleşmedik. Arkamdan konuştuklarını bildiğimi bilmiyor çünkü hala ona saygısızlık yapmıyor.
Bebek bilmese bile daha şevkatli sevgi dolu bakması muhtemel. Annem o yüzden istiyor.Yani yeni doğmuş bebek ne anlayacak babanneyle mi duruyor bakıcıyla mı bence sizin mental sağlığınız daha önemli gibi geldi bana bebek için evde kamera da varmış ,şahsen ben sevmediğim kinli olduğum biriyle aynı ortamda çok kötü oluyorum asla yüzünü görmek elinden 1 bardak su içmek konuşmak zorunda olmak isttemiyorum modum düşüyo başım ağrıyo sürekli.
Evde de bir ordu insan nasıl yaşayabileceksiniz ki rahat rahat insan kocasıyla sarılıp öpüşemez bi film açıp izleyemez gönderin gitsin bence 4 ay nedir bu 4 ayda daha kötü olayların yaşanması olası.
kaynananızda kendini evin hanımı moduna sokmuş direkt 4 aya kendini ne hallere sokar Allah bilir
Ya bir de iki meyve getirdi, yemek yaptı diye yaptığı her şeyi sineye çekmek mi gerekir?Silip geçecek bir şey yapmadım henüz. Kayınvalide ile yüzleşmedik. Arkamdan konuştuklarını bildiğimi bilmiyor çünkü hala ona saygısızlık yapmıyorum. Gelince iyi davranıyorum evime gelen misafir diye.
Yüzleşmedik ve benim duyduklarımı bilmiyor ama kendisi gelip bana sarılıp keşke böyle olmasaydı filan dedi ben de bozmadım sarıldım o yüzden barıştık zannediyor. Ama ben lohusalıkta o psikoloji ile yaşadıklarımı unutamıyorum.Kayınvalidenızle yuzlesın annenızden sizden özürünü dilesin bakın %90 hıc bı kaynana yapmaz öyle gelının masasına meyvesını çamaşırını vay ne bıleyım cerezını çayını cidden kötü biri yapmaz cahilliğine verin affedın helallesın . Sonrası ıcınde sizi rahatsız eden seylerı söyleyin konuşun ne size dert olsun ne o mükemmelim zannetsin .
Yani bilemedim öyledir elbet bakıcıya göre daha iyi olur ama.Bebek bilmese bile daha şevkatli sevgi dolu bakması muhtemel. Annem o yüzden istiyor.
Evet haklısınız yenı doğum yapar yapmaz hıc hoş şeyler yaşamamışsınız ama öbür türlü de eşinizin ailesi hayatınızdan tamemen silip atamazsınız . Yanı en azından akşama kadar burda ne kaynanalar okuyoruz sizinki sadece cahil bilememiş kendını.siz ve ailenız okumuş olunca unıversite falan muhabbeti dınleyınce sizlerin yanında ezik hissetmiş burda da cahilliğine yenilip çenesini tutamamıs .vallahi çalışan bi anne olarak bırakın ara ara gelip nefes almanıza yardımcı olsun muhtemelen size zaten saygı duyuyor içten içe ki bu kadar etrafınızda dolanıyor . Ama uzun süreli evınızde yatılı kalmasına hastalık muhabbeti olmadıkça müsade etmeyin . Orası sizin alanınızYüzleşmedik ve benim duyduklarımı bilmiyor ama kendisi gelip bana sarılıp keşke böyle olmasaydı filan dedi ben de bozmadım sarıldım o yüzden barıştık zannediyor. Ama ben lohusalıkta o psikoloji ile yaşadıklarımı unutamıyorum.
Bana karşı tavırları eskisi gibi. Eskiden de kızıymışım gibi davranırdı işte kaynanalık yapmazdı.Yani bilemedim öyledir elbet bakıcıya göre daha iyi olur ama.
size karşı tasvırları nasıl sınırlarıın bilen biri mi evin her yerine dalıp çıkan biri mi.
Siz bunun kararını şuan işten geldiğinizde huzurlu musunuz gergin mi hissediyosunuz rahat hareket edip edemediğinize göre belirleyebilirsiniz.