-
- Konu Sahibi papatya3510
Yaaaa Allahını sopası yok insanlar sen ağzını gelene söylersen böyle Allah gani gelmez herkes hakkettiğini yaşar.... Ben artık laf sokmuş bağırmış çağırmış bilmem ne.... Hiç umrumda değil dinlemiyorum kendime yeni bir hayat kurdum orada yaşıyorum....Benimkide eşimin yanında milletin karısını kızını över hatta baldirini bacağını anlatır benim bacaklarımda hafif bir çarpıklik var gercekten içime çok batmıştı ne oldu biliyormusun kadin bir günde felç oldu yani gece yattı sabah kalkamadı milyonda bir görülen bir hastalık transversmiyelit ben hiç beddua etmedim ama canımı acitmisti şu haliyle yine aynı konuşur ama umurumda değil
e deseydiniz keşkeBende zamanında bı nişanlılık geçirdim ama ailemi en basinda tembihledim asla ama asla konusu dahi acilmicak diye ama eşimin annesi öyle değil ulu orta yerde olup olmadık muhabbetler açıyor hergun arayım kızım kızım diyom ama artık konusmak bile gelmiyor içimden
sonrada gelinim beni sevmiyor soguk davraniyor diye dert yanar Kv yaptiklarinin meyvesini topluyorlar iyiyseler iyilik vs .. bu aslinda hepimiz icinde gecerlidir ne ekersek onu biceriz ders alana.Arkadaşlar herkese merhaba.2.5 senelik evliyim eşinle severek ve isteyerek evlendik ama geçenlerde garip ve değişik bı olay oldu kayinvalidem rahatsız olduğu için bir kaç gün bizde kalicakti ve bir gün beraber otururken durup dururken eşimin eski nişanlısınin buhabbetini açtı şöyle güzeldi böyle güzeldi Barbie bebek gibiydi işte peşine koruma tak sokağa öyle çıkar dedi esiminde zamanında ona yaptığı seyleri aldığı hediyeleri söylediği sözleri falan anlatmaya başladı şok oldum kaldım birden böyle bı konu açmasına ve güzelce uyardım lütfen bana. Bunları anlatma anne neden anlatıyorsun dedim bişey demedi ertesi gün komşu gelmişti onun yanindada yaptı bişey diyemedim kadının yanında yüzüme baktı kaldı kadın neyse kayınvalide gittikten w hafta sonra eşime açtım bu konuyu annem beni istemiyormu diye sordum nerden çıktı ne alakası falan var dedi bende anlattım muhabbeti saçmalamış takma sen onu kafana dedi ama 1ay içim içimi yedi hala o kızı istiyo beni istemiyor diye gorumceme açtım konuyo ve artık o kadaar dolmusum ki ağlamaya başladım o da sinir olur kaynanaya aramis ben gelinini seviyom olmaz öyle şey demiş ama iş işten geçti ve o gündür arayıp sormuyorum arada aciyorum veya evine gitmek istemiyorum yada onunla bir yere gitmek istemiyorum ve eşim birazcık abartigimi soyluyo sizce ben mi haklıyım eşim mi .....
Siz durup dururken demişsiniz ya o, onu kafasında kurup, planlamış. Bu insana karşı çok tedbirli olun derim. Umarım bununla sınırlı kalır.Arkadaşlar herkese merhaba.2.5 senelik evliyim eşinle severek ve isteyerek evlendik ama geçenlerde garip ve değişik bı olay oldu kayinvalidem rahatsız olduğu için bir kaç gün bizde kalicakti ve bir gün beraber otururken durup dururken eşimin eski nişanlısınin buhabbetini açtı şöyle güzeldi böyle güzeldi Barbie bebek gibiydi işte peşine koruma tak sokağa öyle çıkar dedi esiminde zamanında ona yaptığı seyleri aldığı hediyeleri söylediği sözleri falan anlatmaya başladı şok oldum kaldım birden böyle bı konu açmasına ve güzelce uyardım lütfen bana. Bunları anlatma anne neden anlatıyorsun dedim bişey demedi ertesi gün komşu gelmişti onun yanindada yaptı bişey diyemedim kadının yanında yüzüme baktı kaldı kadın neyse kayınvalide gittikten w hafta sonra eşime açtım bu konuyu annem beni istemiyormu diye sordum nerden çıktı ne alakası falan var dedi bende anlattım muhabbeti saçmalamış takma sen onu kafana dedi ama 1ay içim içimi yedi hala o kızı istiyo beni istemiyor diye gorumceme açtım konuyo ve artık o kadaar dolmusum ki ağlamaya başladım o da sinir olur kaynanaya aramis ben gelinini seviyom olmaz öyle şey demiş ama iş işten geçti ve o gündür arayıp sormuyorum arada aciyorum veya evine gitmek istemiyorum yada onunla bir yere gitmek istemiyorum ve eşim birazcık abartigimi soyluyo sizce ben mi haklıyım eşim mi .....