Kayınvalidem eşimi hırsızlıkla suçluyor

Kayınvalidem geçen gün eşimi evine çağırdı, eşim eve döndüğünde yüzü asıktı sordum ağlayarak anlattı "annemin yaklaşık 25-30 bin tl si varmış bana sen aldın paramı çabuk paramı geri getir diyor" dedi. Çok sinirlendim, eşimi sakinleştirmeye çalıştım. 5 yıl önce de az bir miktar parası çalınmış yine eşimi suçlamış, o zaman evli değildik. Ben almadım deyince konu kapanmış. Bu sefer ertesi sabah yine aradı eşimi paramı getir diye. Eşim bu arada 4 aydır işsiz. Evde kayınpeder ve eşimin erkek kardeşi de var ama kayınvalidem onları değil eşimi suçluyor. Ben eşime her koşulda güveniyorum, asla böyle bir şey yapmaz. Kayınvalide ertesi gün tekrar eşimi arayınca ben iyice delirdim ve geri kayınvalidemi aradım. Ağzıma geleni saydım, yazıklar olsun size dedim eşim işsiz ve bizim şu an biraz borcumuz var diye nasıl böyle bir iftira atarsınız dedim. O zaman ne ben, ne eşim ne de çocuğum bir daha kapınıza gelmeyeceğiz evden bir şey kaybolsa bizden bileceksiniz demek yazıklar olsun dedim. Yok falan dedi sizle ilgili bir durum değil dedi ama ben çok kırıldığımı ifade ettim. Bu arada benim gayet iyi kazandığım bir işim var. Eşimin işleri kötü gitti bir süredir işsiz sadece. 10 gün oldu arayıp sormuyoruz, bir daha da gidip gelmeyi düşünmüyorum. Bana telefonda bak göreceksin o aldı çıkacak ortaya tarzında konuştu, kadında en ufak bir pişmanlık yok. Ben de dedim o kadar parayı ben eve getirse sormaz mıyım, biz bu kadar borçlanıp bankadan kredi çekermiydik hiç dedim. Bana diyor ki zamanında benden para aldı geri ödemedi ama. Eşime sordum biz evlenirken ondan 7-8 bin tl istemiş, söylediği para o, izinsiz falan almamış yani. Benim kendi ailem eşime işi için para desteğinde bulundu oğlum eline geçerse ödersin istersen ödeme dedi, bu kadın oğlu evlenirken verdiği paranın ardına düşmüş durumda. Çok para seven birisi. Eşim çok üzülüyor, böyle bir durum yaşadığımız için ben de çok üzgünüm. Her türlü görüş ve yorumlarınıza açığım hanımlar :KK43:(
Artık öyle bir aileniz yokmuş gibi yapacaksınız bundan sonra, ne arayıp ne soracaksınız.

X