kayınvalidem çok fena

Iyi de madem şikayetçisiniz niye dediğini yapıyorsunuz

Komşuyu niye aradınız ki

Öyle çat pat gitmiyoruz biz o görürse davet ederse gideriz der kapatırsınız konuyu

Zaten çocuğunuz küçük imiş onunla ilgilenin unutun Kv yi

Bir de her ayrıntıya özenirim ters gitti demişsiniz zira içinizden gelmeden kıza kıza yapmışsınız

Madem istemiyorsunuz her şeyi minimum da yapın örneğin yatağı onlar gelince hazırlayın yemek çorba salata ana yemek pilav yeter eşinize iş paslayın

Evde bir hafta ne yaparım diye düşünmeyin alın avm vs varsa götürün oturtun bir yere benim işim var sen dinlen deyin bebekle gezin bir başka gün önceden söz vermiştim senin de evin sayılır de geç çık git

O da istenmediğini anlasın

Burda çok konu açılıyor sinirden öldüm geberdim ama her şeyi en iyisinden yaptım diye o zaman karşıdaki tavrını anlayamaz ki

Nolcak yaaaaa, sayılı gün, gelir geçer, ama gelipte kalmak onun en doğal hakkı, sonuçta oğluda orda yaşıyor. Başka odanız yokmu da yatakodasında kalıyor

Olay bize farklı konuşuyo gelen misafirin yanında bizi eziyo bize de söyleyebilirdi sonuçta ondan hiç hoşlanmadığımı oda biliyor acaba oyun mu oynuyor benle eşimle kavga etmemi istiyor resmen aramızdaki sınır belli sonuçta ben bir başıma onunla bir hafta naparım hadi haftasonu eşimde evde ya sonra kusura bakmayın annelere saygım sonsuz ama benim çocuğumda var bende anneyim şuan dokuz aylık kızım var baştan beri hastanelerdeyiz bir kere aramayan sormayan insanlarla işim olmaz benim
YA TAMAMDA BENİ SURAYA GÖTÜRÜN DEMEKTE NE SAKINCA VAR ARKADASLARININ YANINDA OLBİLİR BENİ K.E.R. ..YE GÖTÜR DEMEMİSSYA YANİ BENİ SUAN BUNA GÖTÜR DEMİS YADA DISARI YEMEGE CIKAR DEMİS NEYSE 2 SİDE OLUR

Git sende iki metre on cm yanına uzan naber kız de birşey derse ne yatıyon falan eee yatak benim ister yatar ister zıblarım anacım deyiver kolu komşu gezmiyorum zaten burda sıkıfıkı komşuluk yok o yüzden aramayam diyebilirsin ikincisi ne olursa olsun evlatlarının evi tabiki gelecekler 2 haftada kimse ölmez bu yüzden eşinizin kalbini kırmayın sizin aileniz geldiğindede eşiniz aynı saygıyı. Sizin ailenize gösterir

daha öce neler yaşadınız bilemicem yatak odasına girip sizin yatağınızda yatması çok tebiyesizlik odanızı kitleyin.onun dışanda eşinizi beni bir yere götür demesi bence çok garip değil.ve k.valdenizi o komşuya bir bahane bulup götürmeyin büyük ihtimal dedikodu peşinde.

yatağınıza mı yattı !!:KK57:
yok artık...

ne kadar düşüncesiz insanlar var yaa...
kalmasından ziyade sizin yatağınıza yatmış olduğu için çıldırmalısınız...
:KK12:

asla kabul edemem, evde başka yer mi yok... !

Bende kesinlikle hoşlanmam , gittiğim yerdede o odaya girmem , giriliyorsa oturmam bile ama odada yatması bence çokta abes bir durum değil. Oyle " yok artık ne terbiyesizlik " denecek kadar değil.Mahrem bir yerse sizlerin gözünde, kapıyı kitlersiniz ; herkes aynı görgüyle, adapla büyümüyor..
...

Sizi incitmiş belli ki. Yaşadıklarınız eminim ki kolay değildir ancak bu bir haftayı çok akıllı bir şekilde atlatın.
Mesafenizi koruduğunuz kadar saygınızı da koruyun. Ve size kardeş tavsiyesi ; ne olursa olsun , tek bir cümle bile eşinize anlatmayın.
Bırakın o görebildiği kadar görsün.
Gittiği zaman " zor bir haftaydı , herşeye susmamın ve sana birşey anlatmamamın nedeni sana olan güvenimdendir. Umuyorum ki zaten herşeyi sende biliyorsun. Bu hafta üstümdeki negatif enerjiyi atmayı sana bırakıyorum " şeklinde bir konuşma yapıp kapatın konuyu başarabilirseniz ne ala.

Eşinizle kavga etmenizi anlayamıyorum. Size baskı mı yapıyor ? Üstünüze mi geliyor yapın kavganızı , değilse çok gereksiz.
Bir hafta bir ömrü etkiler karı koca arasında.

Merhaba kızlar lafı uzatmadan dört yıllık evliyim kayınvalidem dün geldi ilk kez hiç beklemiyorduk oldum olası bana yapmadığı kötülük kalmadı neyse eşim iki gün kalıpları gider dedi bende tabi içime doğdu sıkıntı daha gelmeden beni bastı neyse akşam geldiler dün akşam gelir gelmez yatak odasına girdi bizim tabi ki ben asla sevmem kimsenin yatak odasına girmeyi aynı şekilde girilmeyi bugün gitti benim yatağımda yattı sabah beri odada tabi neyse yemekte demesin mi senin hiç komşun yokmu bende pek gitmem bir tane komşum var dedim ara dedi çaya gidelim neyse aradım kız müsait olmadığına söyledi kaynanan ne zaman gidecek bende sordum bir hafta daha burdayım demesin mi sinirden elim ayağım titredi eşimle kavga ettik neyse eşimin arkadaşları geldi bide döndü birine demesin mi k... Beni yarın akşam filan yere götür eşim gözümün içine baktı şuan sinirlenme ölmek üzereyim

Merhaba kızlar lafı uzatmadan dört yıllık evliyim kayınvalidem dün geldi ilk kez hiç beklemiyorduk oldum olası bana yapmadığı kötülük kalmadı neyse eşim iki gün kalıpları gider dedi bende tabi içime doğdu sıkıntı daha gelmeden beni bastı neyse akşam geldiler dün akşam gelir gelmez yatak odasına girdi bizim tabi ki ben asla sevmem kimsenin yatak odasına girmeyi aynı şekilde girilmeyi bugün gitti benim yatağımda yattı sabah beri odada tabi neyse yemekte demesin mi senin hiç komşun yokmu bende pek gitmem bir tane komşum var dedim ara dedi çaya gidelim neyse aradım kız müsait olmadığına söyledi kaynanan ne zaman gidecek bende sordum bir hafta daha burdayım demesin mi sinirden elim ayağım titredi eşimle kavga ettik neyse eşimin arkadaşları geldi bide döndü birine demesin mi k... Beni yarın akşam filan yere götür eşim gözümün içine baktı şuan sinirlenme ölmek üzereyim
canım ben kaynanamla yasıyorum neler yasıyorum neler senınkının gıtme durumu var en azından.hıc uzme kendını

4 yıldır neden hiç gelmedi aranızda çok kötü şeyler mi oldu ki bu kadar tepki veriyorsun normal şartlar da gelip kalması gezmek istemesi gayet doğal ama yatak odamda uyumasini hoc doğru bulamadım

Bir hafta boyunca daha çok konu çıkar.
Burda bahsedersiniz, biz de dizi gibi izleriz:)
Günler sayılı, geçer gider.

Takibe alıyorum bak:)

X