• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kayinvalidem bize cocukmusuz gibi davraniyor ne yapmaliyim

kaymaktavsan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2021
10
6
1
24
Merhabalar. Ben üniversite 3.sınıf öğrencisiyim, erkek arkadaşımla aynı şehirde okuyoruz ve beraber yaşıyoruz öğrenci evinde.
Annesiyle çok yakınız zaten erkek arkadaşımla uzun zamandır beraber yaşıyoruz ve onlarda da kalmıştık bir süre. Kadın gerçekten beni çok seviyor açıkçası ben de onu seviyorum ama bir sorun var. Şimdi okuduğumuz şehirde kendi evimizdeyiz, kadın bizi gerçekten her gün arıyor. İstisnasiz hep aynı saatte. Hal hatır soruyor ve devam ediyor. "Yemek yediniz mi" , "sıkı giyinin" "patik giyin çorap giyin içinize içlik giyin.... biktim artık ben de. yemek yedigimizi öğrenince ne yediniz diye soruyor. ben hiç hoşlanmam yediğimi içtiğimi söylemekten, ki çoğu zaman yumurta kırıp yiyoruz okuldan dolayı yoğunuz. bizi çocuğu gibi görüyor evet, ama sanki sevgilimle ben kardeşiz. sürekli akıl veriyor sürekli. sevgilim de asla kıramaz annesini çok düşkündür, o telefonu çok önemli özal bir anımızda bile mutlaka açıyor. çok sıkıldım artık. bir de sürekli bimden hazır köfte alın diyor, kolay diye. biz bunları düşünemiyoruz sanki. sürekli erken yatın geçe kalmayın demesini saymıyorum bile.
ne yapmalıyım? sevgilim de bi keresinde ağzından kaçırdı, o da benim gibi düşünüyor "bizi kardeş gibi görüyor" demişti o da rahatsız tabi. ama hiç takmıyor bana da boşver he de geç diyor

Kayinvalidecilik oynamak için çok erken değil mi? Henüz sevgiliniz ne çabuk kayinvalideye geçtiniz. Çok seviyormussunuz ya birbirinizi insanlar sevdikleri ile genelde karşılıklı konuşurlar. Yani bir şikayetleri varsa yüzlerine söylerler. Sizin anneniz sizi hiç arayıp sormaz mı?

Kayinvalidecilik oynamak için çok erken değil mi? Henüz sevgiliniz ne çabuk kayinvalideye geçtiniz. Çok seviyormussunuz ya birbirinizi insanlar sevdikleri ile genelde karşılıklı konuşurlar. Yani bir şikayetleri varsa yüzlerine söylerler. Sizin anneniz sizi hiç arayıp sormaz mı?
merhaba cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. 3 yıldır beraberiz , benim annem ben çocukken vefat etmişti babamla da anlaşamıyoruz hiç. onunla yaşamıyorum o yüzden. bilmem belki haklısınızdır, evlilik hayatına özeniyor da olabilirim :D

Neden sevgiliyken boyle bi yakinlik icine girdiniz? Ne gerek vardi? Ayrica cocuk ana kuzusuysa hic cekilmez iyice gozlemle bisey soylesen sen kotu olursun ders al bunlardan :)
ana kuzusu mu bilmiyorum, beni de onu da her zaman ayrı tutar. ikimizin yeri farklı onda. ama işte ben çok takiliyorum bu duruma sanırım

merhaba cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. 3 yıldır beraberiz , benim annem ben çocukken vefat etmişti babamla da anlaşamıyoruz hiç. onunla yaşamıyorum o yüzden. bilmem belki haklısınızdır, evlilik hayatına özeniyor da olabilirim :KK70:

Üzüldüm:( bilseydim bunu sormazdim:( sizi üzdüysem kusura bakmayın lütfen. Annesinin araması normal zaten aranız da iyiymiş dert etmeyin derim. Yani ben kötü bir niyet görmedim konuda.

Üzüldüm:KK43: bilseydim bunu sormazdim:KK43: sizi üzdüysem kusura bakmayın lütfen. Annesinin araması normal zaten aranız da iyiymiş dert etmeyin derim. Yani ben kötü bir niyet görmedim konuda.
Önemli değil, ne kusuru. Bilemezdiniz zaten :) Kötü niyet ben de göremiyorum ama bilmiyorum çok da hoşlanmıyorum bu durumdan sadece.

Önemli değil, ne kusuru. Bilemezdiniz zaten :) Kötü niyet ben de göremiyorum ama bilmiyorum çok da hoşlanmıyorum bu durumdan sadece.

Bakış açınız değiştirmenizi öneririm. Kadın belli ki sizi seviyor ve annenizi çocuk yaşta kaybettiğiniz için sizinle de çok ilgili. Kötü niyetinden yapmıyor bunu annelik icgudusu ile yapıyor. Her kayinvalide de böyle olmaz aslında bu anlamda şanslı bile sayilabilirsiniz.

Bakış açınız değiştirmenizi öneririm. Kadın belli ki sizi seviyor ve annenizi çocuk yaşta kaybettiğiniz için sizinle de çok ilgili. Kötü niyetinden yapmıyor bunu annelik icgudusu ile yapıyor. Her kayinvalide de böyle olmaz aslında bu anlamda şanslı bile sayilabilirsiniz.
Teşekkür ederim bunu hiç düşünmemiştim açıkçası. Biraz da böyle bakayım bakalım meseleye, herkes hata yapabilir sonuçta. :)

Teşekkür ederim bunu hiç düşünmemiştim açıkçası. Biraz da böyle bakayım bakalım meseleye, herkes hata yapabilir sonuçta. :)

Rica ederim. Henüz öğrencisiniz davranışlarında bunun payı yüksek. Ben de bunu göz önüne alarak yorumladım. Evlendiğinizde böyle yaparsa o zaman sıkıntı:)

Merhabalar. Ben üniversite 3.sınıf öğrencisiyim, erkek arkadaşımla aynı şehirde okuyoruz ve beraber yaşıyoruz öğrenci evinde.
Annesiyle çok yakınız zaten erkek arkadaşımla uzun zamandır beraber yaşıyoruz ve onlarda da kalmıştık bir süre. Kadın gerçekten beni çok seviyor açıkçası ben de onu seviyorum ama bir sorun var. Şimdi okuduğumuz şehirde kendi evimizdeyiz, kadın bizi gerçekten her gün arıyor. İstisnasiz hep aynı saatte. Hal hatır soruyor ve devam ediyor. "Yemek yediniz mi" , "sıkı giyinin" "patik giyin çorap giyin içinize içlik giyin.... biktim artık ben de. yemek yedigimizi öğrenince ne yediniz diye soruyor. ben hiç hoşlanmam yediğimi içtiğimi söylemekten, ki çoğu zaman yumurta kırıp yiyoruz okuldan dolayı yoğunuz. bizi çocuğu gibi görüyor evet, ama sanki sevgilimle ben kardeşiz. sürekli akıl veriyor sürekli. sevgilim de asla kıramaz annesini çok düşkündür, o telefonu çok önemli özal bir anımızda bile mutlaka açıyor. çok sıkıldım artık. bir de sürekli bimden hazır köfte alın diyor, kolay diye. biz bunları düşünemiyoruz sanki. sürekli erken yatın geçe kalmayın demesini saymıyorum bile.
ne yapmalıyım? sevgilim de bi keresinde ağzından kaçırdı, o da benim gibi düşünüyor "bizi kardeş gibi görüyor" demişti o da rahatsız tabi. ama hiç takmıyor bana da boşver he de geç diyor
Konuda kayınvalide göremedim :D Üniversite öğrencisi, kadının şüphelerini haklı çıkaran her gün yumurta kırıp yiyen, 18 yaşını doldurunca reşit oldum diyen ama aslında yazdıklarından belli ki çocuk kafalarda iki kişi var konuda. Bir de kendi evladını ve dolaylı olarak onunla yaşayan kızı düşünen bir anne. Çok erken girmişsiniz kendi kendinize evcilik oynamaya, çok yüz göz olmuşsunuz.Umarım ilerde pişman olmazsınız ama kendinizi erken doldurmaya başlamışsınız.

sevgilim de asla kıramaz annesini çok düşkündür, o telefonu çok önemli özal bir anımızda bile mutlaka açıyor.
sevgiliniz sizin alanınıza girmesine izin veriyor
eğer evlenirsen sizi çok zor günler bekliyor
aşırıda yorucaktır. evlensnizde ayrılma olasılığınız çok yüksek

Ben sanırım bu yaşlarımda arkadaşlarımla kalmayı tercih ederdim.
Çünkü bu yaşlar bu ogrencilik zamanları birdaha geri gelmeyecek.
Mezun olduktan sonra birlikte yaşamayı düşünürdüm.
Kv kendince şöyle haklı oğlunu bu şekilde yetiştirmiş aralarındaki dinamik bu şekilde buna bir şey yapamazsınız.Ki zaten sevgiliniz şikayetçi değil.
Siz de onun için oğlunun bir uzantısı haline gelmişsiniz haliyle size de annelik yapıyor.
Çözüm ayrı bir hayat kurmak ayrı yaşamak.

daha ortada ciddiyete binmeyen bi ilişkide sevgilinizin annesini kayınvalidem diye sahiplenmeniz biraz ergence değil mi 😅

ayrıca kadın sahipleniyor olabilir ,şimdi bunları dert etmek için baya erken

Bimden hazır köfte alın diyen anne ilk defa duydum :( madem anne kız gibisiniz tatlıca uyarın bunları değil başka şeyler konusalım hoşlanmıyorum falan deyin.

Sevgilinizin annesi ile ilişkisine müdahale etmeniz bende doğru değil benimde annem aradığında görüyorsam açıveririm.

Back