Bende yazmadan gecemiycem....
Bundan 4 hafta once mutvagimi degistirdim a dan z ye,kaynanam yazlikdalardi evlerine donduler benim heryerim heryerde,altli ustlu oturuyoruz bu arada..
Geldi mutvagima bakiyo o oyle iyi olmamis boyle mutvak kuculmezmi,bole cam acilirmi hmm prizleridemi degistirdin bilmem ne burun kivira kivira,aksam evlerinden sesler yukseldi bi kulak kabarttim kocasina,o yapiyoda ben niye yapamiyorum onun mutvagi 10 senelik benimki 20 benim daha eski agliyo..
Ne yapti be ettik kocayi ikna etti,onlarda yaptirdi 15 gunden beride o ugrasiyo,dedimki sendemi beyaz yapican yok ben kaldiramam kirlenir beyazvyapmiycam demist,beyaz yapmis,benim tezgahin aynisindan yaptirmis sinirden bogasim geldi kadini
Dedimki bende ne giruyosan aynisini yapiyosun ikiz gibi,baska cesitmi yok yaa
de ddim,kiskanmayin benim mutvagim sizinkinden farkli olucak dedi,ben niye kiskaniyim kiskanan sensin dedim,benden bakarak sen yaptin dedim,avize almistim 3 yil once nerden aldin dedi soledim sakin aynisini alma haa dedim gitmis aynisini alip asmis kadin yaaa,unite aldim cok benzerini almis bembeyaz,uniteye koydugum cicek ve vazoda ayni yer duruyo...
Ne diyim napiyim gitmiyorum evine sinirimden,cikip bakmadim bile mutvagina o derece yani...