• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kayinvalidem bıktırdı!!!

Eşime şu yorum işini anlattım aradan bir ay geçtikten sonra. Anlatmama sebebim ise çok sınırlı olmamdi. Dedim babam senin için böyle söylese hem de herkese açık bir ortamda ne yaparsin. Arar sorarım olur mu öyle şey. Sen niye anlatmadin bana annem haksiz ki arayil konusacagim dedi. Arattirmadim geçti gitti artık benim söylediğimi anlamasin diye.
Suç sende
Herşeyi sineye çekiyosun
Eşinden dolayı mecbursun kızıyo sanmıştım o da değilmiş
Senin söylediğini bilse ne olur, yapmasın deme

Suç sende
Herşeyi sineye çekiyosun
Eşinden dolayı mecbursun kızıyo sanmıştım o da değilmiş
Senin söylediğini bilse ne olur, yapmasın deme
Haklısın aslında. Konusulmayinca da içimde büyütüyorum böyle. Benim annem hayatta değil. Kayinvalidem hep kızım diye yaklasmisti bana yani evlenene kadar. Yada ben hep iyi niyetli görmeye çalıştım. Şimdi ise oğlunu ondan ayırdım gözüyle bakıyor. Yoksa oglanlari el kızları için büyütüyoruz ne demek oluyor ki başka. Anlayamıyorum bir insan çocuğunu kendisine hizmet etsin diye mi büyütür. Ki asla onlari birbirlerinden uzaklastirmaya çalışmak gibi bir amacım davranisim olamaz.

Bende yazmadan gecemiycem....

Bundan 4 hafta once mutvagimi degistirdim a dan z ye,kaynanam yazlikdalardi evlerine donduler benim heryerim heryerde,altli ustlu oturuyoruz bu arada..
Geldi mutvagima bakiyo o oyle iyi olmamis boyle mutvak kuculmezmi,bole cam acilirmi hmm prizleridemi degistirdin bilmem ne burun kivira kivira,aksam evlerinden sesler yukseldi bi kulak kabarttim kocasina,o yapiyoda ben niye yapamiyorum onun mutvagi 10 senelik benimki 20 benim daha eski agliyo..
Ne yapti be ettik kocayi ikna etti,onlarda yaptirdi 15 gunden beride o ugrasiyo,dedimki sendemi beyaz yapican yok ben kaldiramam kirlenir beyazvyapmiycam demist,beyaz yapmis,benim tezgahin aynisindan yaptirmis sinirden bogasim geldi kadini
Dedimki bende ne giruyosan aynisini yapiyosun ikiz gibi,baska cesitmi yok yaa
de ddim,kiskanmayin benim mutvagim sizinkinden farkli olucak dedi,ben niye kiskaniyim kiskanan sensin dedim,benden bakarak sen yaptin dedim,avize almistim 3 yil once nerden aldin dedi soledim sakin aynisini alma haa dedim gitmis aynisini alip asmis kadin yaaa,unite aldim cok benzerini almis bembeyaz,uniteye koydugum cicek ve vazoda ayni yer duruyo...

Ne diyim napiyim gitmiyorum evine sinirimden,cikip bakmadim bile mutvagina o derece yani...

Haklısın aslında. Konusulmayinca da içimde büyütüyorum böyle. Benim annem hayatta değil. Kayinvalidem hep kızım diye yaklasmisti bana yani evlenene kadar. Yada ben hep iyi niyetli görmeye çalıştım. Şimdi ise oğlunu ondan ayırdım gözüyle bakıyor. Yoksa oglanlari el kızları için büyütüyoruz ne demek oluyor ki başka. Anlayamıyorum bir insan çocuğunu kendisine hizmet etsin diye mi büyütür. Ki asla onlari birbirlerinden uzaklastirmaya çalışmak gibi bir amacım davranisim olamaz.
Alınıyosan belli et
Edemiyosan eşine demişsin adam dur ararayım demiş, arama diyosun
Bi tepki olmalı ki vazgeçsin
Sen bişey yokmuş gibi davranırsan devam eder tabi

Bundan 4 hafta once mutvagimi degistirdim a dan z ye,kaynanam yazlikdalardi evlerine donduler benim heryerim heryerde,altli ustlu oturuyoruz bu arada..
Geldi mutvagima bakiyo o oyle iyi olmamis boyle mutvak kuculmezmi,bole cam acilirmi hmm prizleridemi degistirdin bilmem ne burun kivira kivira,aksam evlerinden sesler yukseldi bi kulak kabarttim kocasina,o yapiyoda ben niye yapamiyorum onun mutvagi 10 senelik benimki 20 benim daha eski agliyo..
Ne yapti be ettik kocayi ikna etti,onlarda yaptirdi 15 gunden beride o ugrasiyo,dedimki sendemi beyaz yapican yok ben kaldiramam kirlenir beyazvyapmiycam demist,beyaz yapmis,benim tezgahin aynisindan yaptirmis sinirden bogasim geldi kadini
de ddim,kiskanmayin benim mutvagim sizinkinden farkli olucak dedi,ben niye kiskaniyim kiskanan sensin dedim,benden bakarak sen yaptin dedim,avize almistim 3 yil once nerden aldin dedi soledim sakin aynisini alma haa dedim gitmis aynisini alip asmis kadin yaaa,unite aldim cok benzerini almis bembeyaz,uniteye koydugum cicek ve vazoda ayni yer duruyo...

Ne diyim napiyim gitmiyorum evine sinirimden,cikip bakmadim bile mutvagina o derece yani...
Sizin kayınvalide elti rolüne girmiş iyice
Aman boşver sana karışmıyosa aynını yapsın millet ona güler diyeceğim ama siz benimkinden başkasında olmasın diyenlerdensiniz boşvermek kolay olmaz

eşin ne ddi bu duruma, ağlayıp zırladığını duyduğunu anllattınmı

kendi oglunu elin kızı için yetiştirmemişde senin annen seni elin oğlu için mi yetiştirdi peki. ne hastalıklı bi düşünce.

Merhaba arkadaşlar. Size yaşadığım birkac olayı anlatmak istiyorum. Kayinvalidem sosyal paylaşım sitesinde bir fotoğrafa benimle ilgili yorum yazmış. Demis ki biz oglanlari el kızları içim buyutuyoruz!!!
Şok oldum. O günden beri de ona sıcak davranmiyorum. Icime oturdu resmen. Ve güya beni çok seven gorumcem de annesini uyarmak yerine annesinin yorumuna yoruml karşılık vermis. Hayır yani ayıp değil mi? Kimler kimler görüyor. Açık açık dedikodu da yeni mi çıktı?
Bir de herseyime karismaya çalışıyor. Ben apartmanda ayakkabı giyip cikartmayi sevmem. Diyor ki esimden için alistir da içerde ayakkabı cikarmasin. Ama kaç kere söyledi. Bem de dayanamadim artik anne o değil bem sevmiyorum dedim. Herşeye müdahale etmeye çalışıyor. Duşa kabin yaptırdık yaptirdigimiz gunden beri söylüyor gelip gidip bakıyor. Keske daha büyük yaptirsaymisiz. Ya diyorum yapilabilecek en büyük hali böyle anlamıyor. Hayır anlamıyorum lavaboyu klozeti de mi dusa kabinin içine koysaydik!!!
Bir de babama takti. Babam cok becerikliymis ona kitaplik yaptiracakmisim raf masa... sayiyor. Baban yapsin. Oldu babasinin usagi sanki. Eşimin elinden gelmiyormus annesi öyle iddia ediyor. Ya dedim bem bile yapıyorum esimde ogrenir. Anlamıyor.
Hiii bir de hamile olunca dusa kabine nasil sigacakmisim? Taktı. Simdi sinava hazırlanıyorum. Atama beklememe gerek yokmuş sinavdan sonra yapabilirmisim. Bu evde çok güzel çocuk buyurmus. Gecem gun arıyor ütü masamin yerini degistirmemi söylüyor. Bir de bana kendi kendine hali begenip almaya kalkıyor. Kendine alacak olsa haftalarca gezer. Ben görmeden almak istemem ya begenmezsem dedim diyor ki ne olacak sanki kullan!!!
Bir de evimde ne varsa kendine almaya başladı. Benim yatak odamdan aldi!!!! Almis diyor ki ben de nerden hatırlıyorum bu modeli diyorum diyor. Senin yatak odandan değil mi bu diye soruyor.
Beyazi sevmiyordu kendileri. Ben seviyorum diye de elestirip duruyordu. Henüz gidip gormedim ama söylediğine göre bütün esyalarini beyaza çevirmiş.
kızı arayip eşine ve kayinvalidesine yaptığı haksizliklari ballandira ballandira telefonda anlattı annesine. Utandim da ben odadan çıktım. Zerresini ogluna yada kendisine yapsam ne yapar acaba. Kızına diyor ki ne işi var kaynananin birak isleri yapsın otursun sana sarma sarsin söyle de diyor.
Arkadaşlar ben haksızlık yapıldıgini düşünüyorum. Bir akıl verin ben ne yapiyim.
Hemen hemen aynı problemleri yaşıyoruz allah kolaylıl versin

Sizin kayınvalide elti rolüne girmiş iyice
Aman boşver sana karışmıyosa aynını yapsın millet ona güler diyeceğim ama siz benimkinden başkasında olmasın diyenlerdensiniz boşvermek kolay olmaz

Aynen hic sevmem ayni esyayi ayni elbiseyi kullanmayi..sinir hastasi oldum evime aldigim seyi gormesin diye kullanamiyorum:)

Ben arastiriyorum kafa patlatiyorum buluyorum gidip aynindan aliyo kadin,elyim olsa neyse derdimde kv bu davranislari hic hos olmuyo geliniyle yarin halinde,kp diyoki ne guzel isde seninkileri begeniyo oda aynisindan yapiyo hosuna gitmesi lazim diyo,gitmiyo hosuma dedim sevmiyorum alt ust oturuyoruz bana gelen onun evine oba gelen benkmkine giriyo sonucta 1000 tane cesit varken ne geregi var yaaaaaa...ayyy yine sinirlendim:)

O neydi gızzz:eek:
kendı çocuklarını tek başına mı yapmıs? :KK53: kıskanc kadın.
tabii canım,, kendı kızına gelınce melek olsun, işleri ne sarma sarsın kaynanalar
kendıne gelınce isyeeeaaaannnlar:KK53:
aman boşver yaa
sok lafını yerı gelınce.
deveyi diken, adamı s.... yaranır derler.. çok dogrudur bu söz

Bu kaynanalar sulak yerde mi yetişmiyor, sorunları nedir acaba çocuk gibi yarışa giriyorlar gelinlerle, karabasan gibi bu ne yaw?

Benim kayinvalidem de isten izin aldigimdan beri evde bos durmasin evi supursun demiş eşime.. Esim de sus kendi istediği kadar yapar demiş :)))))
Esim olmasaydi ortaligi karistirirdi...
Simdi borca girdik esim annemlerde yeriz desede ben istemiyorum çünkü zerre kadar yardim istiyor benden..

O foto mesajına. Evet ya benim için buyüttün. Ellerine sağlık yazacaktın arkasına d bi gulen yüz koyacaktın ki tam olsun. Umursama. Bana bir kaç şey dediler, yaptılar bir ters çıktım. Şimdi ağızlarını açamazlar. Ezdirmeyin kendinizi kimseye karşı. Biz de bir ananın kuzusuyuz.

aman boşver tınmamaya çalış bunlardan kurtuluş yok tek çare göremeyeceksin, duymayacaksın. benim kaynana üç hafta önce bi aylığına bana gelmişti dün telefonla konuşuyodu memleketten bi akrabasıyla yılbaşından sonra gelirim dedi. düşün daha bir ay var. ben de bari yılbaşında başbaşa kalalım bi kaç gün öncesinden gitsin diye kocama yıl başında nereye gidelim dedim. kaynanam atladı biz yeni yıl kutlaması yapmıyoruz kıvırcıkkafacım dedi. ben de tamam yapmayın oturun evinizde ben bizden bahsediyorum dedim. inşallah anlamıştır da bari yılbaşından önce gider diye umut ediyorum

bi kv seven benim herhalde.
nişanlıyım ve kv adayım bana istemediğim şeyleri bile aldı içimde uhde kalmasın dedi her şeyi yaptırdı bir şeye bakmam yetti.valla sağolsun ne diyim :/
Ben de ayni sen gibiydim hatta bi kac ay oncesine kadar.. isten geldigimde yemegimi de hazirlardi,yorgunsan/hastaysan pijamani alip getireyim mi derdi.. benden icin herkese cok iyidir derdi.. saygida kusur etmezdim. Esimle disari ciksak onlara da teklif ederdim,dogum gunlerini kutlardim(oglu bile yapmamistir daha).. velhasil iyiydik, yılin 4 ayi ayni evde kalirdik yine de mutluydum yanlarinda,iyiki varlar,cok sansliyim diyordum ve cevremdekiler de oyle derdi.
Simdi gecen ay dogum yaptim, evde tum gun 7/24 beraberiz. Cok bunalmis durumdayim, herseyime karisio,yorum yapio,illaki kendi bildigi dogru..
Nazar degdi galiba iliskimize, ailecek hepimiz lohusayiz sanki:)

Back