- 9 Eylül 2007
- 4.311
- 370
- 363
- 43
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah böyle devam eder aranız. Benimki de başta öyleydi ama sonradan başıma kaktı tüm bunları. Meğer bu lafları demek için yapmış, hiç içinden gelmemiş.bi kv seven benim herhalde.
nişanlıyım ve kv adayım bana istemediğim şeyleri bile aldı içimde uhde kalmasın dedi her şeyi yaptırdı bir şeye bakmam yetti.valla sağolsun ne diyim :/
Oğlan annelerinin içine ne kaçıyor acaba oğluşu evlenince? Başka ruh hallerine giriyorlar.
Benimki de öyleydi. Inşallah siz hiç bozulmazsiniz.
Deme o kadar da olmasin.bu kadın seninle bi hamilede kalır
Nisanliyken kvdemle beni gorseydiniz ana kiz sanirdiniz evlenince en buyuk duxmani ben oldum insallah siz oyle olmazsinizbi kv seven benim herhalde.
nişanlıyım ve kv adayım bana istemediğim şeyleri bile aldı içimde uhde kalmasın dedi her şeyi yaptırdı bir şeye bakmam yetti.valla sağolsun ne diyim :/
Onlar reklamlar hayatım :) evlede bak sinema filmi gibi sn bi senaryoyu çözerken olar 3. Yazıyo olcakbi kv seven benim herhalde.
Eşime şu yorum işini anlattım aradan bir ay geçtikten sonra. Anlatmama sebebim ise çok sınırlı olmamdi. Dedim babam senin için böyle söylese hem de herkese açık bir ortamda ne yaparsin. Arar sorarım olur mu öyle şey. Sen niye anlatmadin bana annem haksiz ki arayil konusacagim dedi. Arattirmadim geçti gitti artık benim söylediğimi anlamasin diye.Bizler ağaç kovuğundan çıktığımızdan öyle düşünmesi çok normal kayınvalidenin. Mantar gibi yerden biten bile vardır
Eşini sok devreye.
Peki konu hakkinda onlarla konuştun mu haberleri var mo kirildigindan. Ben gördum görmemiş gibi yaptim. Oturdu resmen içime.Benimki de yapmisti benzerini, görümcem de yorumunu beğenmiş, ben de fena kırıldım. Düzelemiyorum artık. Ben aman kimse duymasın, yarın bigün yüzyüze bakarız boşver diye hiç iğneleyici yorumdur, paylaşımdır yapmam. Ama onlar buna cesaret edebildi. Ben de hepsini sildim!
Aksine hiç tepki vermiyorum. Acaba pisirk mi oldum ben o yuzden mi bu kadar karışıyor hayatima diye düşünmeye basladim. Bu arada sadece sizinle paylaşıyorum bunları. Daha once kimseye anlatmadim.Bırakın ne yorum yapıyorsa yapsınlar.
Bırakın aynı eşyaları kendisine alsın.
Bu eltim beni kıskanıp hamile kaldı olayına döner, takılmayın bu gibi şeylere.
İster beyaz ister mor eşya alsın.
Kızı arayıp kvsine neler yapıyormuş ne kafanıza takıyorsunuz ki.
Arayıp şunun bunun yerini değiştir dediğinde he tamam deyin olsun bitsin.
Halı mı alcakmış gerek yok saol deyin illa alacaksa da teşekkür edin koyun bir kenara.
Bence kendinize çok dert edinmişsiniz.
Evet söyledim, hiç pişmanlık yoktu. Sildiğim için beni suçlamaya kalktı. Ben de anne bak böyle böyle yapmıştın ben de dayanamadım sildim dedim. Cevap bile vermedi hiç. İnsan bi `kızım ben hiç yanlış anlayacağını düşünmemiştim` der, toparlamaya çalışır, yok.. O bana soğuksa ben de ona soğurum. Napim. Sen de söylemelisin bence.Peki konu hakkinda onlarla konuştun mu haberleri var mo kirildigindan. Ben gördum görmemiş gibi yaptim. Oturdu resmen içime.
İnşallah böyle devam eder aranız. Benimki de başta öyleydi ama sonradan başıma kaktı tüm bunları. Meğer bu lafları demek için yapmış, hiç içinden gelmemiş.
Nisanliyken kvdemle beni gorseydiniz ana kiz sanirdiniz evlenince en buyuk duxmani ben oldum insallah siz oyle olmazsiniz
Onlar reklamlar hayatım :) evlede bak sinema filmi gibi sn bi senaryoyu çözerken olar 3. Yazıyo olcak