• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kayinvalidem bıktırdı!!!

Klasik hadsiz kaynana,Allah kolaylık versin ben kendiminkiyle yıllaca uğraştım fazla görüşmemeye çalış bence

hamile olunca duşakabine sığmazsın ne demek ya... kusura bakmayın ama resmen hakarettir bu.
halime şükrettim yani. bazen düşünüyorum, kendimi uzak tutmasaydım benimki de böyle mi olurdu. ne yalan söyleyeyim, potansiyeli varmış gibi geliyor. ama çok şükür aramız iyi.
Allah sabır versin.

bi kv seven benim herhalde.
nişanlıyım ve kv adayım bana istemediğim şeyleri bile aldı içimde uhde kalmasın dedi her şeyi yaptırdı bir şeye bakmam yetti.valla sağolsun ne diyim :/
İnşallah böyle devam eder aranız. Benimki de başta öyleydi ama sonradan başıma kaktı tüm bunları. Meğer bu lafları demek için yapmış, hiç içinden gelmemiş.

Oğlan annelerinin içine ne kaçıyor acaba oğluşu evlenince? Başka ruh hallerine giriyorlar.

Benimki de öyleydi. Inşallah siz hiç bozulmazsiniz.

Benimki de yapmisti benzerini, görümcem de yorumunu beğenmiş, ben de fena kırıldım. Düzelemiyorum artık. Ben aman kimse duymasın, yarın bigün yüzyüze bakarız boşver diye hiç iğneleyici yorumdur, paylaşımdır yapmam. Ama onlar buna cesaret edebildi. Ben de hepsini sildim!

Benim bulasik makinemin aynisindan slmisti kvdem de benim saclarim kivircik perma ysptitirfi o da sinir olurdum mesafeli davrancan yapcsk baska bisey yok malesef

bu kadın seninle bi hamilede kalır
Deme o kadar da olmasin.
Ama yaninda bir yerim agriyor demekten sakinir oldum. Bir derdimi soyledigimde ya simdi o derde sahip oluyor yada gençken yaşamış oluyor kesin!
Hamile kalmasa bile hamilelil anilariyla beni sollayacagi kesin.
Eşim bana kilo alsan biraz der. Az daha ye diye ısrar eder mesela. Annesi hemen araya girer onda ne var da ben bekarken onun yarısı kadardim diye.

Son düzenleme:
yani bir oğlunu paylaşamama durumu daha.benim ki de benim oğlum bir tane gelin bin tane dedi.sonuc konuşmuyorum evime gelmiyor ben gitmıyorum telefonlarını acmıyorum.bence sende esinle konuş ve bıraz mesafe koy kv ile arana

Bırakın ne yorum yapıyorsa yapsınlar.
Bırakın aynı eşyaları kendisine alsın.
Bu eltim beni kıskanıp hamile kaldı olayına döner, takılmayın bu gibi şeylere.
İster beyaz ister mor eşya alsın.
Kızı arayıp kvsine neler yapıyormuş ne kafanıza takıyorsunuz ki.
Arayıp şunun bunun yerini değiştir dediğinde he tamam deyin olsun bitsin.
Halı mı alcakmış gerek yok saol deyin illa alacaksa da teşekkür edin koyun bir kenara.
Bence kendinize çok dert edinmişsiniz.

nişanlıyım ve kv adayım bana istemediğim şeyleri bile aldı içimde uhde kalmasın dedi her şeyi yaptırdı bir şeye bakmam yetti.valla sağolsun ne diyim :/
Nisanliyken kvdemle beni gorseydiniz ana kiz sanirdiniz evlenince en buyuk duxmani ben oldum insallah siz oyle olmazsiniz

Onlar reklamlar hayatım :) evlede bak sinema filmi gibi sn bi senaryoyu çözerken olar 3. Yazıyo olcak

Sanki bizim anamız babamız yok hey Allahım. Böyle erkek analarına ne demeli bilmiyorum.:KK51:

Bizler ağaç kovuğundan çıktığımızdan öyle düşünmesi çok normal kayınvalidenin. Mantar gibi yerden biten bile vardır :KK53:

Eşini sok devreye.
Eşime şu yorum işini anlattım aradan bir ay geçtikten sonra. Anlatmama sebebim ise çok sınırlı olmamdi. Dedim babam senin için böyle söylese hem de herkese açık bir ortamda ne yaparsin. Arar sorarım olur mu öyle şey. Sen niye anlatmadin bana annem haksiz ki arayil konusacagim dedi. Arattirmadim geçti gitti artık benim söylediğimi anlamasin diye.

Benimki de yapmisti benzerini, görümcem de yorumunu beğenmiş, ben de fena kırıldım. Düzelemiyorum artık. Ben aman kimse duymasın, yarın bigün yüzyüze bakarız boşver diye hiç iğneleyici yorumdur, paylaşımdır yapmam. Ama onlar buna cesaret edebildi. Ben de hepsini sildim!
Peki konu hakkinda onlarla konuştun mu haberleri var mo kirildigindan. Ben gördum görmemiş gibi yaptim. Oturdu resmen içime.

Bırakın ne yorum yapıyorsa yapsınlar.
Bırakın aynı eşyaları kendisine alsın.
Bu eltim beni kıskanıp hamile kaldı olayına döner, takılmayın bu gibi şeylere.
İster beyaz ister mor eşya alsın.
Kızı arayıp kvsine neler yapıyormuş ne kafanıza takıyorsunuz ki.
Arayıp şunun bunun yerini değiştir dediğinde he tamam deyin olsun bitsin.
Halı mı alcakmış gerek yok saol deyin illa alacaksa da teşekkür edin koyun bir kenara.
Bence kendinize çok dert edinmişsiniz.
Aksine hiç tepki vermiyorum. Acaba pisirk mi oldum ben o yuzden mi bu kadar karışıyor hayatima diye düşünmeye basladim. Bu arada sadece sizinle paylaşıyorum bunları. Daha once kimseye anlatmadim.

Peki konu hakkinda onlarla konuştun mu haberleri var mo kirildigindan. Ben gördum görmemiş gibi yaptim. Oturdu resmen içime.
Evet söyledim, hiç pişmanlık yoktu. Sildiğim için beni suçlamaya kalktı. Ben de anne bak böyle böyle yapmıştın ben de dayanamadım sildim dedim. Cevap bile vermedi hiç. İnsan bi `kızım ben hiç yanlış anlayacağını düşünmemiştim` der, toparlamaya çalışır, yok.. O bana soğuksa ben de ona soğurum. Napim. Sen de söylemelisin bence.

İnşallah böyle devam eder aranız. Benimki de başta öyleydi ama sonradan başıma kaktı tüm bunları. Meğer bu lafları demek için yapmış, hiç içinden gelmemiş.

Nisanliyken kvdemle beni gorseydiniz ana kiz sanirdiniz evlenince en buyuk duxmani ben oldum insallah siz oyle olmazsiniz

Onlar reklamlar hayatım :) evlede bak sinema filmi gibi sn bi senaryoyu çözerken olar 3. Yazıyo olcak

an itibari ile ben ;:KK17::KK17::KK17::KK17::KK17::KK17:
ama çok saf kız küfür etsen güler günah ben ona kıyamıyorum polyanna gibi yaşlılık sanırım :KK51:

Genelde erkek ailelerinde(istisnalar haric) ogullari evlenince geline karsi bir tavir ve dusmanlik oluyor ve ben buna anlam veremiyorum

yeminle bu kayınvalide konuları da beni bıktırdı.. demek ki millet olarak kayınvalide sorunlarımız olmasa derdimiz de olmayacak.. bdv.deki konuların %90ı kv, görümce, elti...
biz mi mesafe koymayı bilmiyoruz, kocalar mı fazla analarına meraklı, analar mı oğullarından kopamıyor bilmiyorum ama böyle bi kv olmadığı için şanslı kesimdenim.. hoş ben evime de fazla karıştırmam, bir iki bir şey demeye kalktı dinlemedim sonra baktı sallamıyorm o da üstelemedi..
diyeceğim o ki biraz da kocalarımıza, kv.lere höt demeyi mi bilmiyoruz acaba??
ya da gereğinden fazla mı takıyoruz??

Back